ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Μπαλοτέλι κάνει… πλάκα με ανελέητα τακουνάκια σε συμπαίκτη του (vid)
H Άρσεναλ είναι με αποδείξεις η καλύτερη ομάδα στη φετινή Premier League (stats)
Η ανάρτηση της UEFA με Φορτούνη και OPAP Arena (pic)
O Χάαλαντ… έβαλε μουστάκι και απογείωσε τα social media (pic)
Γιουνάιτεντ: Στέλνει τρεις στη Σαουδική Αραβία και πλουτίζει
Χαοτική διαφορά στις τιμές των εισιτηρίων σε Αλιάνζ Αρένα και Σαντιάγκο Μπερναμπέου
O Τσάβι Σίμονς ετοιμάζεται να… κουφάνει τους πάντες με την επιλογή του
Η ενδεκάδα του Αντσελότι για την απόδραση της Ρεάλ από το Μόναχο
O Λεβαντόφσκι κατονόμασε τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές της χρονιάς
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (9/12)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (9/12)

Ανάλυση και προγνωστικά

Σάββατο σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι πολλές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΜΠΕΤΙΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (17:15): Παίζοντας απέναντι στην 12η ομάδα της τέταρτης κατηγορίας, η Μπέτις πήγε με πολλούς αναπληρωματικούς στην έδρα της Βιγιανοβένσε για να παίξει το ματς Κυπέλλου. Και παραλίγο να πέσει θύμα τεράστιας έκπληξης. Δέχτηκε γκολ από τον Κανο στο 63', δεν μπορούσε να βρει ισοφάριση παρά τις ευκαιρίες, αλλά το έσωσε στο φινάλε. Ο Εζαλζουλί στο 89' και ο Μπόρχα Ιγκλέσιας στο 93' τη γλίτωσαν και από τον αποκλεισμό και από την… ταλαιπωρία της παράτασης. Και φυσικά από μπόλικη γκρίνια που θα υπήρχε. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το 0-0 απέναντι στην Αλμερία εκτός έδρας, σε
ένα ματς που δεν ήταν απειλητική και δεν κατάφερε να σκοράρει. Παραμένει πάντως σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη εξάδα, είναι στο μείον ένα από τη Σοσιεδάδ και στο μείον τρία από την πέμπτη Αθλέτικ Μπιλμπάο. Πολλά τα προβλήματα για το ματς με τη Ρεάλ, εκτός ο τιμωρημένος Μπεγερίν και οι Φεκίρ, Πετζέλα, Ρόδρι, Ντάνι Πέρες, Ροντρίγκες, Μπράβο και Γουίλιαμ.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΜΠΕΤΙΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (17:15): Το σερί της Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις καλά κρατεί. Από την ήττα στις 24 Σεπτεμβρίου από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η ομάδα του Αντσελότι δεν έχει χάσει ξανά, μετρώντας στη La Liga εφτά νίκες και δύο ισοπαλίες. Και παραμένει στην κορυφή μαζί με τη μεγάλη έκπληξη, τη Χιρόνα, που εξακολουθεί να… τρελαίνει κόσμο. Νίκη και απέναντι στη Γρανάδα την περασμένη αγωνιστική στο Μπερναμπέου, μια νίκη που ήρθε εύκολα με τον Ντίας να ανοίγει το σκορ στο 26' και τον Ροντρίγκο να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 57'. Σε παιχνίδι που θα μπορούσε να σκοράρει κι άλλα τέρματα. Επικίνδυνη αποστολή στην έδρα της Μπέτις, εκτός θα είναι ο Καρβαχάλ, παραμένουν τα ίδια προβλήματα με τους υπόλοιπους, αφού δεν υπολογίζονται οι Γκιουλέρ,Μιλιτάο, Κουρτουά, Καμαβινγκά και φυσικά ο Βινίσιους.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΑΡΣΕΝΑΛ (19:30): Η Άστον Βίλα μοιάζει να έχει… άγριες διαθέσεις για τη φετινή σεζόν! Μετά το σπουδαίο «διπλό» επί της Τότεναμ και την ισοπαλία με τη Μπόρνμουθ στο Λονδίνο, υπέταξε 1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι στο Μπέρμιγχαμ. Έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση, καθώς σχεδόν… διέλυσε την ομάδα του Γκουαρδιόλα τακτικά. Μπορεί η κατοχή μπάλας να έκλεισε στο 46% – 54%, ωστόσο οι τελικές ήταν 22(4) – 2(2), 6-0 τα κόρνερ και 2.06 – 0.86 τα xG! Πραγματικά καταπληκτικό. Πέρασε στην 3η θέση, είναι πλέον στο -4 από την κορυφή και κανείς δεν της απαγορεύει να κάνει σχέδια ακόμη και για το… αδιανόητο. Έχει εξασφαλίση την πρόκριση από το Group E του Conference League και της αρκεί μια ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική για να καπαρώσει την πρώτη θέση. Μπουεντία, Μινγκς καθώς και Τραορέ είναι εκτός μάχης ενόψει Άρσεναλ.

Πως παίζεται το πόκερ

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΑΡΣΕΝΑΛ (19:30): Αποφασισμένη να παλέψει και φέτος για τον τίτλο η ομάδα του Αρτέτα. Έβγαλε άλλωστε εντυπωσιακή αντίδραση μετά την ήττα από τη Νιούκαστλ, καθώς απάντησε με τέσσερις σερί νίκες. Η πιο πρόσφατη μάλιστα είχε και φινάλε πραγματικό θρίλερ, καθώς ήρθε με γκολ του Ράις στο 90+7' για το τελικό υπέρ της 4-3 στην έδρα της Λούτον! Και μάλιστα με ανατροπή στην ανατροπή. Ξεδίπλωσε και πάλι τις επιθετικές της αρετές, εντούτοις εμφάνισε απρόσμενα κενά στην άμυνα. Η στατιστική ωστόσο την δικαιώνει πλήρως, με 67% κατοχή, 23(9) τελικές, οκτώ κόρνερ καθώς και 2.79 xG. Έξι τα σερί τρίποντα μαζί με τα ευρωπαϊκά, καθώς έχει ήδη περάσει ως πρώτη από το Group B του Champions League. Πάρτεϊ, Σμιθ Ρόου, Τίμπερ, Τομιγιάσου και Βιέιρα είναι τραυματίες και εκτός μάχης για το Μπέρμιγχαμ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ