ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
Στο Λονδίνο κουμάντο κάνει μόνο η Άρσεναλ! (vid)
Λάθος επιπέδου League Two ο Ράγια και γκολ απ’ το πουθενά η Τότεναμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Τα είδε – ξανά – όλα η Σίτι αλλά… σώθηκε στο Λούτον (vid)

Δεν ήθελε και πολύ να... γράψει νέα γκέλα για την Μάντσεστερ Σίτι. Η Λούτον φόβισε τους πρωταθλητές Αγγλίας, όμως τελικά η ομάδα του Γκουαρντιόλα βρήκε τη λύση και πήρε τη νίκη (2-1)

Τα είδε – ξανά – όλα η Σίτι αλλά… σώθηκε στο Λούτον (vid)

H Μάντσεστερ Σίτι τα βρήκε ξανά… σκούρα! Η Λούτον τα έδωσε όλα όμως δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από την πρωταθλήτρια Αγγλίας. Προηγήθηκε με τον Αντεμπάγιο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όμως δύο γρήγορα γκολ της Σίτι (Μπερνάρντο και Γκρίλις 62′ και 65′) διαμόρφωσαν το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του Γκουαρντιόλα.

Το ματς

Άλλη μια επικίνδυνη έξοδος για την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι! Μετά το «στραπάτσο» στο Μπέρμιγχαμ από την Άστον Βίλα, οι «Πολίτες» το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκαν στο Λούτον για την αναμέτρηση με την νεοφώτιστη ομάδα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, χωρίς τον Έρλινγκ Χάαλαντ στη σύνθεσή της (έμεινε εκτός λόγω κόπωσης) πήγε στην πρωτεύουσα έχοντας στο μυαλό μόνο την νίκη. Το «τρίποντο» ανάσα που θα άφηνε πίσω τα άσχημα αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων που τη φέρνουν μακριά από τη κορυφή της βαθμολογίας.

Γκρίλις, Φόντεν και Άλβαρεζ προσπάθησαν από το πρώτο λεπτό του αγώνα να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην μεγάλη περιοχή της Λούτον. Ο Ρόντρι σε ρόλο οργανωτή (μετά από καιρό) μοίρασε το παιχνίδι… ισόποσα, γλύκανε το κέντρο και έφερε ηρεμία στο παιχνίδι της ομάδας του. Κάτι που έλειπε από τα προηγούμενα παιχνίδια που ο Ισπανός απουσίαζε λόγω τραυματισμού. Στο πρώτο ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι έμοιαζε να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, είχαν και τις ευκαιρίες για να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία. Οι φάσεις όμως που δημιούργησαν δεν βρήκαν τον πολυπόθητο στόχο. Αντίθετα η Λούτον, αφού άντεξε τους κραδασμούς «χτύπησε» την κατάλληλη στιγμή και σκόραρε εκείνη στην εστία του Έντερσον.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Αντεμπάγιο βρέθηκε στη καρδιά της μεγάλης περιοχής της Σίτι, σηκώθηκε στον αέρα, νίκησε τους πάντες και με δυνατή κεφαλιά άνοιξε το σκορ τινάζοντας τους οπαδούς της Λούτον από τα καθίσματά τους. Αποτέλεσμα ημιχρόνου, 1-0. Στο δεύτερο μέρος, όπως αναμενόταν, η Μάντσεστερ Σίτι επιτέθηκε κατά… κύματα κυνηγώντας την ανατροπή του εις βάρος της σκορ. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να πιέσουν από τα πλάγια και να πλαγιοκοπήσουν την αντίπαλη άμυνα.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πράξη την επιθυμία του τεχνικού τους, πίεσαν, πήραν μπάλες και πλήγωσαν την άμυνα της Λούτον. Στο 62′ ο Μπερνάρντο Σίλβα άρπαξε την ευκαιρία που βρέθηκε μπροστά του, σούταρε εντός περιοχής και έκανε το 1-1. Τρία λεπτά αργότερα και με την Λούτον να μην έχει ακόμη συνέλθει από την ισοφάριση ήρθε και το δεύτερο τέρμα της Σίτι με τον Γκρίλις για να αλλάξει πλήρως τη κατάσταση στον αγώνα.

Με το 2-1 υπέρ της η Μάντσεστερ Σίτι έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της. Η Λούτον στο τελευταίο μέρος του αγώνα έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει, να βρει τη φάση που θα δημιουργούσε κίνδυνο στην εστία της πρωταθλήτριας Αγγλίας. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μη βρήκαν άλλο τέρμα ωστόσο στο τέλος πήραν αυτό που ήθελαν. Την νίκη με 2-1!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ