ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Αϊντχόφεν και Άρσεναλ πέρασαν ένα ωραίο βράδυ! (vid)

Σε ένα ματς γεμάτο φάσεις και ωραίες στιγμές η Αϊντχόφεν υποδέχτηκε στην έδρα της την Άρσεναλ, μένοντας στο 1-1.

Αϊντχόφεν και Άρσεναλ πέρασαν ένα ωραίο βράδυ! (vid)

Τόσο η Αϊντχόφεν όσο και η Άρσεναλ είχαν περάσει στην επόμενη φάση του Champions League πριν το μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Στο «Φίλιπς Στέντιουμ» οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά, είχαν καλές φάσεις, από ένα δοκάρι και στο τέλος από ένα γκολ, μένοντας στο 1-1.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Αϊντχόφεν ήταν εκείνη που μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και έφτασε πρώτη στην αντίπαλη εστία με αξιώσεις. Μάλιστα, οι Ολλανδοί αν ήταν πιο τυχεροί θα μπορούσαν να σκοράρουν. Όμως, ο Μαγκαλάες ήταν στο σωστό σημείο και έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν την Άρσεναλ, η οποία είχε πολλές αλλαγές στην 11αδα της και αυτό δεν βοήθησε πολύ στη συνεννόηση. Αν και με την πάροδο του χρόνου υπήρχε καλύτερη χημεία μεταξύ τους.

Στο 18′ η Αϊντχόφεν είχε την καλύτερη στιγμή της. Όταν μετά από σέντρα από τα δεξιά ο Φέρτεσεν πήρε την κεφαλιά. Αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Ράμσντεϊλ, ο οποίος έκανε την πρώτη του συμμετοχή στο Champions League. Οι Λονδρέζοι ανέβασαν σιγά- σιγά στροφές και κέρδισαν περισσότερες μονομαχίες. Αν και τα πράγματα ήταν δύσκολα για εκείνους από τα δεξιά με τον Μπακαγιόκο να περνάει πολλές φορές και όπως θέλει είτε τον Τροσάρ, είτε τον Κίβιορ.

Η αγγλική ομάδα «ισοφάρισε» στα δοκάρια με το σουτ του Ελνένι στο 29′. Η βολίδα του έμπειρου μέσου βρήκε στο δοκάρι των γηπεδούχων που μέχρι και εκείνη την ώρα δεν είχαν νιώσει την απειλή της Άρσεναλ. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 42′. Όταν ο Σέντρικ άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Νέλσον και εκείνος βρήκε τον Ενκέτια που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην Άρσεναλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα δεν άλλαξαν. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ορμή και δικαιώθηκαν. Μιας και ισοφάρισαν σε ωραία αντεπίθεση με τον Φέρτεσεν, ο οποίος έκανε το 1-1 στο 50′ μετά από υποδειγματικό πλασέ. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε αρκετά με τις δύο ομάδες να μην πατάνε και πολύ το πόδι στο «γκάζι». Ακόμη και έτσι, όμως, υπήρχαν τόσο φάσεις, όσο και καλός ρυθμός που έκαναν την αναμέτρηση ευχάριστη για όλους εκείνους που παρακολουθούσαν το ματς.

Η Αϊντχόφεν θα μπορούσε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ όταν είδε το δοκάρι να τη σταματάει για δεύτερη φορά, ενώ στο 80′ η Άρσεναλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Ολλανδών. Ωστόσο, αυτό δεν μέτρησε ποτέ μιας και ο Γκιμαράες ήταν σε θέση οφσάιντ και έτσι το γκολ του Κίβιορ με κεφαλιά δεν μέτρησε.







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ