ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
Η Λειψία «διέλυσε» την Ντόρτμουντ με 4αρα – Την στέλνει εκτός Champions League!
Κέιν… ασταμάτητος – Νίκησε μόνος του την Άιντραχτ και «προειδοποίησε» τη Ρεάλ! (vid)
Πολλά νεύρα από τον Κλοπ… Μόνο που δεν έβρισε δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το πρωτάθλημα!
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Ο Κλοπ μίλησε για τον τσακωμό με τον Σαλάχ: «Απλά τα πράγματα, τελείωσε!» (vid)
Σάντσο, λογικά… δεν κάνεις στην Γιουνάιτεντ – ΓΚΟΛ ζωγραφιά (vid)
Κλοπ, ρεσιτάλ… αποτυχίας – Η Λίβερπουλ τα έχασε όλα σε έξι εβδομάδες! (pic)
O καλύτερος 16χρονος του κόσμου ανήκει στην Άρσεναλ: Έχει βάλει 24 γκολ σε 7 ματς!
Σαλάχ και Κλοπ πήγαν να παίξουν «μπουνιές» – Παραπαίει η Λίβερπουλ! (vid)
Ο Αντόνιο έβαλε ταφόπλακα στα – όποια – όνειρα της Λίβερπουλ (vid)
Αφοπλιστικός Τεν Χαγκ: «ΟΥΤΕ του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα!»
Μπάγερν «μίκρυνες» απότομα – Δεν σε θέλει ούτε ο… άνεργος!
Τουμπάρει τη κατάσταση η Λίβερπουλ μέσα στο Λονδίνο (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Ξέσπασε ο Ολυμπιακός και έκανε το αυτονόητο με την Τόπολα (vid)

Ο Ολυμπιακός διέλυσε ως έπρεπε την Μπάτσκα Τόπολα στο άδειο «Καραϊσκάκη» με 5-2 και θα συνεχίσει στο Conference League το 2024.

Ξέσπασε ο Ολυμπιακός και έκανε το αυτονόητο με την Τόπολα (vid)

Τελείωσε τις υποχρεώσεις του στο Europa League ο Ολυμπιακός με τον καλύτερο τρόπο. Το εμφατικό 5-2 επί της Μπάτσκα Τόπολα σηματοδότησε την πρόκριση των Πειραιωτών στα playoffs του Conference League. Διοργάνωση στην οποία θα παίξει για πρώτη φορά στην τρίτη σεζόν διεξαγωγής της. Στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» το ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στον «ερυθρόλευκο» πάγκο συνδυάστηκε με ευρεία νίκη.

Ο Ολυμπιακός ήταν ούτως ή άλλως το φαβορί απέναντι στην αποψινή αντίπαλό του. Με ασφυκτική πίεση από το ξεκίνημα έπνιξε τους παίκτες του Λάζετιτς και απλοποίησε τα πράγματα από το πρώτο ημίχρονο μιας και προηγήθηκε με 3-0. Η υπομονή των γηπεδούχων στη μαζική άμυνα προ της εστίας του Ίλιτς ανταμείφθηκε τελικά στο 21ο λεπτό, με τον Ροντινέι να στέλνει συστημένη τη σέντρα του στο κεφάλι του Ελ Κααμπί και από εκεί στα δίχτυα για το 1-0.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στο 35΄ ακυρώθηκε ως οφσάιντ δεύτερο γκολ του Μαροκινού και στο 40΄ ο Ποντένσε διπλασίασε με μια προσπάθεια ενδεικτική της κλάσης του: ο Πορτογάλος πήρε την μπάλα από τον Φορτούνη στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και με συνεχείς προσποιήσεις έφερε την μπάλα στο αριστερό και από εκεί στα δίχτυα με αριστοτεχνικό σουτ.

Απολαύστε ξανά τις γκολάρες του Ποντένσε

Δύο λεπτά αργότερα οι Πειραιώτες έφυγαν σε νέα αντεπίθεση, ο Ποντένσε πάτησε στην περιοχή από αριστερά αυτή τη φορά και με νέες προσποιήσεις εκτέλεσε με το δεξί αυτή τη φορά για το 3-0. Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ήταν η σειρά του Ρέτσου να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το 4-0, όταν πήρε την κεφαλιά στο κόρνερ του Φορτούνη, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και από εκεί στην πλάτη του Ίλιτς.

Χαλάρωσε ο Ολυμπιακός και δέχτηκε δυο γκολ

Δύο λεπτά αργότερα ο Ορτέγκα έχασε τον έλεγχο της μπάλας που κατέληξε στον Τζόκοβατς, εκείνος πέρασε τον Ντόη και νίκησε τον Πασχαλάκη μειώνοντας σε 4-1.  Κι ενώ οι Σέρβοι έμειναν με 10 παίκτες στο 60΄ μετά την αποβολή του Κούβελιτς με δεύτερη κίτρινη, στο αμέσως επόμενο λεπτό η Μπάτσκα Τόπολα πέτυχε και δεύτερο γκολ, με τον Τσίρκοβιτς να νικά τους πάντες στο σπριντ για το 4-2.

Πάντως, το θέαμα είχε πάντως και συνέχεια στο Φάληρο, με τον Ελ Αραμπί να επιστρέφει στα γκολ (19ο δικό του στην Ευρώπη, όντας αρχισκόρερ του Ολυμπιακού στην Ευρώπη) για το 5-2 στο 67΄, λίγο μετά την είσοδό του στο παιχνίδι αντί του συμπατριώτη του Ελ Κααμπί, στο πρώτο άγγιγμα της μπάλας! Το σκορ δεν μεταβλήθηκε στη συνέχεια, με την ελληνική ομάδα να παίρνει την εμφατική νίκη.







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ