ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σταράτος ο μάνατζερ του Ρόκε: «Δεν φεύγει δανεικός από την Μπαρτσελόνα, άλλοι μας έδιναν τα διπλά»
Έχασε η Μπενφίκα, σήκωσε το 20ό η Σπόρτινγκ, πράσινη η Λισαβόνα! (vids)
Στην Αγγλία γράφουν για «φλερτ» Μπαρτσελόνα με Νούνιες!
Πένθος στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σέζαρ Λουίς Μενότι
Ρόμα – Γιουβέντους: Όλα μοιρασμένα στο «Ολίμπικο», κοιτάζουν πίσω τους οι Ρωμαίοι (vid)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ του Πέλκα από τα 30 μέτρα «χτύπησε» τον Γιαννιώτη! (vid)
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

TEAM of the Week – Οι επιθετικοί… μας έβαλαν τα «γυαλιά» στην κορυφαία 11αδα (vid)

Ο "Βασιλιάς" είδε την αγωνιστική δράση όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης και δημιούργησε την κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής!

TEAM of the Week – Οι επιθετικοί… μας έβαλαν τα «γυαλιά» στην κορυφαία 11αδα (vid)

Μια ακόμα σπουδαία αγωνιστική για τα… μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης! Μια αγωνιστική με πάρα πολλά ντέρμπι, με ματσάρες και με εκπλήξεις.

Το Sportsking είδε όλα τα ματς και ξεχώρισε τους 11 κορυφαίους ποδοσφαιριστές, δημιουργώντας την κορυφαία 11αδα της τελευταίας αγωνιστικής για τα πρωταθλήματα των , Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga και Ligue 1.
Οι επιθετικοί ήταν αυτί που έκλεψαν τις εντυπώσεις αυτήν την αγωνιστική…. με τους “αστέρες” της Serie A να έχουν την τιμητική τους!
Βερμπρούγκεν – Μπράιτον
H Μπράιτον δεν τα κατάφερε στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Άρσεναλ, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την πρωτοπόρο της Premier League. Ωστόσο, αυτή η ήττα δεν θα ήταν το ίδιο “τιμητική”, αν δεν υπήρχε αυτός ο σπουδαίος τερματοφύλακας που λέγεται, Μπαρτ Βερμπούργκεν!

Ο νεαρός γκολκίπερ της Μπράιτον έκανε πολλές ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ επεμβάσεις κρατώντας το επίπεδο του σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Όλη η Premier League παραμιλάει με τον Ολλανδό τερματοφύλακα, ο οποίος όπως θα δείτε είναι εξαιρετικός και στις πάσες, με την Μπράιτον να χτίζει παιχνίδι από τα πόδια του.

Ρούντιγκερ – Ρεάλ Μαδρίτης
Ο στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ένα σπουδαίο ματς απέναντι στην Βιγιαρεάλ όντας ο απόλυτος ηγέτης στην άμυνα των Μαδριλένων, διορθώνοντας τα όποια λάθη γινόντουσαν από τους συμπαίκτες του. Έκανε μια από τις πιο πειστικές εμφανίσεις στην φετινή σεζόν, δείχνοντας για ποιον λόγο δεν βγαίνει από την βασική ενδεκάδα.
Στο ματς κόντρα στα κίτρινα υποβρύχια έχασε… ελάχιστες προσωπικές μονομαχίες, ενώ για μια ακόμη φορά ήταν ανίκητος στις στημένες φάσεις.
Μόντριτς – Ρεάλ Μαδρίτης
Τι να γράψει κανείς για τον σπουδαίο Λούκα Μόντριτς! Ο Κροάτης σταρ μας κλείνει τα στόματα…σε κάθε ματς και δείχνει για ποιον λόγο ακόμα και στα 38 του χρόνια, αποτελεί ένα εκ των κορυφαίων μέσων στον κόσμο. Στο ματς κόντρα στην Βιγιαρεάλ σκόραρε και μοίρασε και ασίστ!

Με αυτό έγινε ο πιο μεγάλος σε ηλικία ποδοσφαιριστής, που σκοράρει και δίνει ασίστ σε ένα από τα 5 μεγάλα πρωταθλήματα στην φετινή σεζόν!
Μπερν – Νιούκαστλ
Η Νιούκαστλ συνεχίζει την ανοδική της πορεία στο πρωτάθλημα της Premier League και πήρε μια ακόμα εντός έδρας νίκη κόντρα στην Φούλαμ με 3-0! Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των γηπεδούχων ήταν ο Ματ Μπερν.
Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός της Νιούκαστλ έκανε μια σπουδαία εμφάνιση και κλείδωσε με δικό του γκολ το τρίποντο για την ομάδα του. Ο 31χρονος άσος ηγείται της αμυντικής γραμμής της ομάδας του.
Σαλιμπά – Άρσεναλ
Ο Σαλιμπά επέστρεψε και μαζί του έχει επιστρέψει και η ηρεμία στην αμυντική γραμμή της Άρσεναλ! Οι “κανονιέρηδες’ επικράτησαν εύκολα με 2-0 της Μπράιτον στο Εμιρέιτς και ο Γάλλος στόπερ ήταν ανίκητος…
Η Μπράιτον που έχει μια σπουδαία επιθετική γραμμή δεν κατάφερε να απειλήσει σε καμία περίπτωση την εστία του Ράγια και ο Σαλιμπά παίρνει τα εύσημα…
Ράιντερς – Μίλαν
Ο Ολλανδός μέσος των ροσονέρι… αποδεικνύει πως είναι μια από τις καλύτερες επενδύσεις της Μίλαν, τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια. Στο ματς κόντρα στην Μόντσα ήταν εκπληκτικός και σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ.
Αυτό ήταν και το δεύτερο γκολ του στην φετινή Serie A και δείχνει στον Πιόλι πως πρέπει να πάρει περισσότερες ευκαιρίες…
Πάλμερ – Τσέλσι
Ο επιθετικός της Τσέλσι είναι όαση την φετινή σεζόν για την ομάδα του Ποτσετίνο και σίγουρα είναι δεδομένο πως… έχει μετατραπεί στον μεγάλο ηγέτη του συλλόγου. Κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σκόραρε και μοίρασε ασίστ… δίνοντας ένα τρίποντο ανάσα για τους Λονδρέζους.

Ο Άγγλος έχει βρει το ρόλο του στους “μπλε” και σε κάθε αναμέτρηση δείχνει το πόσο λάθος έκανε ο Γκουαρντιόλα που τον άφησε να αποχωρήσει από την Σίτι.
Νίκο Γουίλιαμς – Αθλέτικ Μπιλμπάο
Ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του ισπανικού πρωταθλήματος που σίγουρα το καλοκαίρι θα αποχαιρετήσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο! Ο νεαρός επιθετικός των Βάσκων διέλυσε την άμυνα της Ατλέτικο Μαδρίτης σημειώνοντας ένα απίθανο γκολ που έκανε ακόμα και τον Σιμεόνε να… τον χειροκροτάει.
Στα 21 του χρόνια κάνει όλη την La Liga να ασχολείται με την… πάρτη του και αποδεικνύει για ποιον λόγο οι “μεγάλες” της Ευρώπης μάχονται για την απόκτηση του.
Όσιμεν – Νάπολι
Ο Νιγηριανός σούπερ σταρ της Νάπολι… μας χάρισε το απόλυτο highlight της αγωνιστικής με την τρελή του ενέργεια στο ματς κόντρα στην Τζένοα! Ο Όσιμεν ζάλισε τους αντίπαλους αμυντικούς και κατάφερε να δώσει ένα έτοιμο γκολ στον Κβαρατσχέλια.

Μια ασίστ που σίγουρα δεν θα ξεχαστεί… με τον ίδιο να μας κάνει μα παραμιλάμε. Για αυτόν τον λόγο δεν θα θα μπορούσε να λείψει από την κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής.
Λαουτάρο – Ίντερ
Οδηγεί την Ίντερ από την μια επιτυχία μετά την άλλη και οι Μιλανέζοι πέρασαν εύκολα και από τη Ρώμη, επικρατώντας με 2-0 της Λάτσιο, σε μια ακόμα πειστική εμφάνιση.
Ο Αργεντινός επιθετικός εννοείται πως… σκόραρε ένα ακόμα γκολ κόντρα στους Ρωμαίους, ανοίγοντας τον δρόμο για την νίκη.

Ματετά – Κρίσταλ Πάλας
Και εδώ συναντάμε τον πιο… άσημο της συγκεκριμένης ενδεκάδας, αλλά μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που σίγουρα θα θυμάται η άμυνα της Μάντσεστερ Σίτι! Ο επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας ήταν ο εφιάλτης για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα…
Σκόραρε το 2-1 για την ομάδα του, ενώ κέρδισε και το πέναλτι που διαμόρφωσε το τελικό 2-2, κάνοντας τεράστια ζημιά στην πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ