Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Τσέλσι το αποφάσισε: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Ρις Τζέιμς!
Τσέλσι

Η Τσέλσι το αποφάσισε: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Ρις Τζέιμς!

Η Τσέλσι αποφάσισε να στείλει τον Ρις Τζέιμς για χειρουργείο, ώστε να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει.

21.12.2023 | 19:08

Η Τσέλσι τους τελευταίους μήνες έχει ξοδέψει μεγάλα ποσά για μεταγραφές, και με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο φαίνεται πως θέλει να χτίσει ένα πολύ καλό πρότζεκτ για το μέλλον. Ωστόσο, η φετινή σεζόν της ομάδας δε φαίνεται να είναι καλή, αφού οι «Μπλε» βρίσκονται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις 22 πόντους μετά από 17 παιχνίδια.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο αρχηγός της Τσέλσι, Ρις Τζέιμς, τραυματίστηκε στον προσαγωγό του τον περασμένο μήνα, στον αγώνα όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 2-0 από την Έβερτον. Ο Άγγλος αμυντικός αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού στον προσαγωγό σχεδόν σε όλη του την καριέρα και φαίνεται πως και ο παίκτης και η Τσέλσι αποφάσισε να περάσει ο Τζέιμς την πόρτα του χειρουργείο, όπως ανέφερε η «Daily Mail». Το χειρουργείο θα γίνει στη Φινλανδία και ο Ρις Τζέιμς αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις με τέσσερις μήνες.

Η Τσέλσι στέλνει τον Ρις Τζέιμς για χειρουργείο ώστε να ξεπεράσει τα προβλήματά του

Ο Ρις Τζέιμς έχασε τους πρώτους δύο μήνες της σεζόν λόγω τραυματισμού στον προσαγωγό και επέστρεψε στο γήπεδο μόνο για έναν μήνα πριν υποστεί ξανά το ίδιο πρόβλημα. Ο 26χρονος πήρε τον χρόνο του για να αποφασίσει για τη χειρουργική επέμβαση, αλλά η ελπίδα είναι ότι το χειρουργείο θα λύσει το θέμα μια για πάντα.

Διαβάστε επίσης: Η Άρσεναλ διαλύει την Τσέλσι στον ανταγωνισμό – «Αγγίζει» τον φορ που θέλουν οι «μπλε»

Είναι αμφίβολο εάν ο Ρις Τζέιμς θα είναι έτοιμος για τα φιλικά της Εθνικής Αγγλίας κόντρα στη Βραζιλία και το Βέλγιο τον Μάρτιο, αλλά αναμένεται να είναι έτοιμος να αγωνιστεί υπό τις υπηρεσίες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στο Euro του 2024. Όπως συνέβη στα τελευταία δύο παιχνίδια της Τσέλσι, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πιθανόν θα χρησιμοποιήσει τον Άξελ Ντισασί στη θέση του αρχηγού της ομάδας του.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version