ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (24/12)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (24/12)

Ανάλυση και προγνωστικά

Κυριακή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΓΟΥΛΒΣ – ΤΣΕΛΣΙ (15:00): Η Γουλβς δεν μπόρεσε να πάρει κάτι στο Λονδίνο, απέναντι στη Γουέστ Χαμ, και εν τέλει έχασε 3-0. Δεν ήταν κακή, αλλά σε ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι τη διαφορά την έκανε η αποτελεσματικότητα της αντιπάλου της. Βρέθηκε μέσα σε ένα δεκάλεπτο (23’-32’) πίσω στο σκορ με 2-0, είχε κάποιες καλές στιγμές, όμως, γκολ δεν βρήκε και το πλήρωσε με ήττα. Προηγουμένως είχε μείνει στο 1-1 εντός με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και είχε κερδίσει 1-0 την Μπέρνλι. Για τα δεδομένα της, έχει καλή συγκομιδή ως τώρα και ας παίζει εδώ και καιρό χωρίς τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της, τον Νέτο. Για την ακρίβεια, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, στους 19 βαθμούς είναι η Γουλβς και για την ώρα είναι καλά. Ο Πορτογάλος εξτρέμ, πάντως, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό, προπονείται κανονικά όλη την εβδομάδα και μένει να φανεί αν θα είναι στην αποστολή. Πάντως, η επιστροφή το δεν αργεί. Καλύτερα είναι ο Σα και επιστρέφει, όπως και οι Λεμινά, Κούνια, Σεμέδο και Ντόουσον που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση. Εκτός για το Γουλβς – Τσέλσι δίνεται ο Χοτζ (μέσος).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΓΟΥΛΒΣ – ΤΣΕΛΣΙ (15:00): Η Τσέλσι έκανε το αυτονόητο απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-0), έστω και αν δεν ενθουσίασε με την εικόνα της. Άλλωστε, ως τώρα στη σεζόν, είναι λίγα τα ματς που το έχει κάνει αυτό. Άνευρη στο πρώτο ημίχρονο, αρκέστηκε να έχει την κατοχή κοντά στο 80%, χωρίς να μπορεί να βρει χώρους. Ανέβασε στροφές στο δεύτερο, άνοιξε το σκορ στο 54’ με τον Πάλμερ και βρήκε και το 2-0 στο 61’ με τον Τζάκσον. Δεν μας δικαίωσε με την επιλογή μας σε αυτό το ματς, μιας και χάσαμε το προγνωστικό με τον Μπρόγια να αστοχεί στο 84’ από τα 3-4 μέτρα σε κενή εστία! Συμβαίνουν και αυτά στο στοίχημα. Ήταν η πρώτη της νίκη μετά τις ήττες από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1) και Έβερτον (2-0). Επίσης, προ ημερών, νίκησε τη Νιούκαστλ στα πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας, όπου θα αντιμετωπίσει (σε διπλά παιχνίδια) τη Μίντλεσμπρο (Λίβερπουλ-Φούλαμ, το άλλο ζευγάρι). Κατά τα άλλα, η πιο ευχάριστη είδηση είναι η επιστροφή του Ενκουνκού. Ο Γάλλος επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έπαιξε (περίπου ένα 20λεπτο) για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα. Κατά τα άλλα, τα προβλήματα παραμένουν πολλά για τον Ποκετίνο. Το νεότερο είναι αυτό του Φερνάντες. Ο Αργεντινός μέσος θα λείψει σίγουρα από το ματς με τη Γουλβς. Εκτός είναι και οι Τζέιμς (δεξί μπακ), Σάντσες (τερματοφύλακας), Σαλομπά (κεντρικός αμυντικός), Τσίλγουελ (αριστερό μπακ), Κουκουρέγια (αριστερό μπακ), Φοφανά (κεντρικός αμυντικός) Τσουκουεμέκα (μέσος). Διαθέσιμοι οι Λαβιά, Μαντουέκε, Ουγκοτσούκου.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (18:00): Απίθανη απόδραση από το Καντίρ Χαμ Στάντιουμ. Απίθανη! Σε ματς-ροντέο με την φορμαρισμένη και πάντα επικίνδυνη Καισέρισπορ, η Φενέρμπαχτσε, κατάφερε να φύγει με το τρίποντο (3-4). Ο Μπατσουαγί ήταν αυτός που έδωσε τη λύση στην ομάδα της Πόλης, με γκολ από την άσπρη βούλα στο 79ο λεπτό. Εδειξε χαρακτήρα η Φενέρμπαχτσε και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση με αυτό το μεγάλο διπλό. Τέταρτη διαδοχική νίκη στο εφετινό τουρκικό πρωτάθλημα για τη Φενέρμπαχτσε, που βαδίζει χέρι-χέρι με την Γαλατασαράι στην κορυφή της Super Lig. Η μεγάλη ώρα είναι τώρα για την ομάδα του Καρτάλ, με το σημερινό ντέρμπι κόντρα στην Τσι Μπομ να φέρει τον χαρακτήρα του τελικού. Πετάει… φωτιές μεσοεπιθετικά με 44 γκολ η Φενέρμπαχτσε και θέλει να ρίξει στο καναβάτσο και την πρωταθλήτρια Γαλατά. Πολύ ανοιχτά τα ματς των γηπεδούχων και τα πέντε τελευταία έληξαν over. Γιάντας και Φρεντ είναι τιμωρημένοι και δε θα αγωνιστούν κόντρα στη Γαλατασαράι. Κεντ, Τζέκο, Μπεκάο, Πέρες και Λίνκολν παραμένουν στα πιτς για τη Φενέρμπαχτσε.

Πως να κερδίσεις στο πόκερ

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (18:00): Πάμε και στην Γαλατασαράι, που έφτασε στο τρίποντο με την ψυχή στο… στόμα. Αγχώθηκε, αλλά έκανε το καθήκον της κόντρα στην Καραγκιουμρούκ η Τσι Μπομ, με το 1-0 να της εξασφαλίζει την κατάλληλη ηρεμία πριν το μεγάλο εκτός έδρας ματς με την Φενέρμπαχτσε. Ηταν το τέταρτο διαδοχικό τρίποντο για τους πρωταθλητές, που συνεχίζουν στο ίδιο μονοπάτι με τη Φενέρμπαχτσε: Πάντα, παρέα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 43 πόντους σε 16 αγωνιστικές. Η Φενέρ έχει την επίθεση, αλλά η Γαλατασαράι έχει την άμυνα. Μόλις 9 γκολ έχει δεχθεί στο εφετινό τουρκικό πρωτάθλημα η Τσι Μπομ. Μακράν του δεύτερου, διαθέτει την καλύτερη αμυντική επίδοση της κατηγορίας. Τρία under και δύο over ο απολογισμός για τους φιλοξενούμενους στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Με τα γνωστά προβλήματα πάει στο ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε η Γαλατασαράι. Παραμένουν στα πιτς για την Τσι Μπομ οι Ολιβέιρα και Σάντσεζ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ