ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
Στο Λονδίνο κουμάντο κάνει μόνο η Άρσεναλ! (vid)
Λάθος επιπέδου League Two ο Ράγια και γκολ απ’ το πουθενά η Τότεναμ! (vid)
Τότεναμ – Άρσεναλ: ΘΕΟΤΡΕΛΟΣ Γουάιτ, πήγε να… λύσει τα γάντια του Βικάριο! (vid)
Το VAR έκοψε… μαχαίρι τα χαμόγελα της Τότεναμ! (pics)
Κεφαλιά -κανονιά του Χάβερτς και 3-0 η Άρσεναλ! (vid)
Η Άρσεναλ ξεδίπλωσε την τέλεια αντεπίθεση και ο Σάκα έκανε το 2-0! (vid)
Με… κανονιά από την Τότεναμ έκανε το 1-0 η Άρσεναλ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

«Οι οπαδοί της Ατλέτικο μου στάθηκαν πολύ στον χαμό της μητέρας μου»

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Άνχελ Κορέα άνοιξε την καρδιά του και έσταξε... μέλι για τους οπαδούς των «Ροχιμπλάνκος».

«Οι οπαδοί της Ατλέτικο μου στάθηκαν πολύ στον χαμό της μητέρας μου»

Πιστός στρατιώτης της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Άνχελ Κορέα. Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται στη Μαδρίτη από το καλοκαίρι του 2015. Από τότε μέχρι και σήμερα υπηρετεί αδιάκοπα τους «Ροχιμπλάνκος». Προσφέρει τις υπηρεσίες του χωρίς ποτέ να παραπονεθεί. Δεν τον ενδιαφέρει αν θα βρίσκεται βασικός, αν θα έχει λίγα λεπτά συμμετοχής. Τον ενδιαφέρει μόνο να προσφέρει στην αγαπημένη του ομάδα.

🎄Boxing day με ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Δικα σου ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κατάθεση από τη Ν1 40 🍒ΔΩΡΕΑΝ! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ! Τσίμπα τη στο 1ο σχόλιο

Πλέον είναι από τους ποδοσφαιριστές – σύμβολα της ισπανικής ομάδας. Είναι ο δεύτερος πίσω από τον Γιαν Όμπλακ ως μη Ισπανός με τις περισσότερες συμμετοχές με τους Μαδριλένους σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει συνδέσει το όνομά του με την Ατλέτικο. Αγαπά την ομάδα και τους οπαδούς της και όπου βρεθεί κι όπου σταθεί δεν σταματά να το λέει.

Ο Κορέα άνοιξε τη καρδιά του και είπε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους οπαδούς της Ατλέτικο

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Αργεντινός μίλησε για την αγαπημένη του Ατλέτικο, την μητέρα του που έχασε και τους οπαδούς της ομάδας του που τον βοήθησαν σημαντικά στο να ξεπεράσω τον πόνο της απώλειας.

«Λοιπόν, σε ομαδικό επίπεδο κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν, θα θέλαμε να είχαμε καλύτερα αποτελέσματα εκτός έδρας, αυτό μας έλειπε, το γνωρίζουμε και ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε. Στο σπίτι, με τους ανθρώπους μας, πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, γιατί πάμε πολύ καλά. Αυτό με γεμίζει περηφάνια και ευτυχία όχι μόνο για μένα αλλά και για την οικογένειά μου που ζει πολύ κοντά του. Είναι χαρούμενη για μένα, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Όλοι οι οπαδοί ξέρουν πώς ήμουν με τη μητέρα μου, πολέμησε πολλά χρόνια με τον καρκίνο, ήμουν μαζί της, το να την χάσω ήταν πολύ δύσκολο και έχοντας αυτή την αγάπη από τους οπαδούς τόσο κοντά μού έδωσε δύναμη να συνεχίσω να δουλεύω και να βοηθήσω την ομάδα».

Για τη νίκη της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο «Ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου, μαζί με τη γέννηση των κοριτσιών μου. Νομίζω ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για έναν παίκτη από το Παγκόσμιο Κύπελλο και το να το πάρει με την Αργεντινή ήταν ένα όνειρο και είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να είμαι σε αυτή την ομάδα».

🎄Boxing day με ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Δικα σου ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κατάθεση από τη Ν1 40 🍒ΔΩΡΕΑΝ! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ! Τσίμπα τη στο 1ο σχόλιο

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ