ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Face-2-Face

Μέσι – Κριστιάνο: Τελειωμένοι το 2022, έκλεισαν στόματα το 2023!

Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε περισσότερα από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι δεδομένων των συνθηκών.

Μέσι – Κριστιάνο: Τελειωμένοι το 2022, έκλεισαν στόματα το 2023!

Τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν φαίνεται να έκαναν καλό στους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Η περσινή χρονιά, (σ.σ. το 2022 δηλαδή, μην μπερδεύεστε) δεν ήταν τόσο καλή σε γενικές γραμμές για τους δυο κορυφαίους ποδοσφαιριστές της 20ετίας. Πάντα μιλάμε για τα ατομικά στατιστικά του καθενός. Διότι εν γένει δεν μπορεί κανείς να ξεχάσει πόσο ωραία είχε κλείσει το 2022 για τον Αργεντίνο της παρέας, με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

🎄Πρωτοχρονιάτικο δώρο από τη Betsson! Ποντάρισμα με 5 💵 για στοίχημα, 50 🍒και 5 μάρκες χρυσές ΔΩΡΕΑΝ! ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ!🎁

Έριξαν αμφότεροι τον πήχη, ο Κριστιάνο την… έκανε πρώτος

Ωστόσο, δεν παίζουν πια στο υψηλότερο επίπεδο αναφορικά με το συλλογικό κομμάτι. Ο Κριστιάνο πρώτος άφησε την Ευρώπη για λογαριασμό της Αλ Νασρ από το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Αποτέλεσε μάλιστα το έναυσμα για να ακολουθήσουν κι άλλοι διάσημοι ποδοσφαιριστές τον δρόμο του. Δεν είναι λίγοι αυτοί που είτε σε προχωρημένη ηλικία (βλ. Μπενζεμά) είτε όχι (βλ. Ρουμπέν Νέβες) άφησαν τη Γηραιά Ήπειρο για το εύκολο χρήμα στην Αραβία.

Η επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2021 συνδυάστηκε με την έλευση του Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της αγγλικής ομάδας. Οι δυο τους ποτέ δεν τα πήγαν πραγματικά καλά και σε συνδυασμό με την κατρακύλα της Γιουνάιτεντ στην Αγγλία, το κλίμα βάρυνε περισσότερο. Αποκορύφωμα να δούμε τον CR7 για πρώτη φορά στην καριέρα του σε υποδεέστερη ευρωπαϊκή διοργάνωση σε συνάρτηση με το Champions League. Έπαιξε στους ομίλους του Europa League και αποχώρησε με τις κατηγορίες ότι εκείνος ήταν η αιτία που η Γιουνάιτεντ παρέπαιε. Ενώ τώρα έχει πάθει… υπερκούπωση!

Δεν «κόλλησε» στην Παρί ο Μέσι

Όσο για τον Λίο Μέσι, μονάχα το πρωτάθλημα Γαλλίας δεν μπορούσε να φανεί επαρκές για να τον κρατήσει στη Γαλλία. Η κατάκτηση του Champions League αποτελεί ακόμα όνειρο απατηλό για την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο «Pulga» δεν μπόρεσε να την οδηγήσει στην κορυφή της Ευρώπης και μετά από δυο χρόνια έφυγε από το Παρίσι. Η Μπαρτσελόνα τον ήθελε πίσω, όμως ο σούπερ σταρ από την Αργεντινή κατέληξε στο ΜLS, μια άλλη πηγή χρημάτων του ποδοσφαίρου. Το άθλημα δεν είναι τόσο δημοφιλές εκεί, έτσι η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ θέλησε να δώσει άλλη αίγλη στην αμερικανική λίγκα με την απόκτηση του Μέσι. Βέβαια, εκεί δεν κατόρθωσε να βοηθήσει τον σύλλογο να μπει στα playoffs του πρωταθλήματος, ερχόμενος μεσούσης της σεζόν. Μέσι

Η αναγέννηση των δυο… GOAT, Χρυσή Μπάλα ο ένας, αρχισκόρερ του 2023 ο άλλος!

Όπως έχουν φανερώσει, ο Κριστιάνο στα 38 του χρόνια και ο Μέσι στα 36 του, ακόμα μπορούν να προσφέρουν ποιότητα και λύσεις στις ομάδες τους. Είτε στους συλλόγους είτε στις εθνικές τους ομάδες. Και όπως είναι λογικό, «πονάνε» τα εθνόσημα που φορούν ανέκαθεν. Ο Λίο Μέσι όντας πρωταθλητής Λατινικής Αμερικής και πάσης υφηλίου συνεχίζει ακόμα να κοσμεί τη φανέλα με το Νο.10 στην «Αλμπισελέστε». Ο δε Κριστιάνο το Νο.7 στην Πορτογαλία με την οποία θα συμμετάσχει στο Euro 2024. Να μην ξεχάσουμε ότι έχει και Copa America παράλληλα με το Euro, όπου ο Μέσι κι η παρέα του θα κληθούν να υπερασπιστούν το στέμμα της Αργεντινής.

Σε προσωπικό επίπεδο όμως, οι δυο τους διέπρεψαν τη χρονιά που φεύγει σε λίγες ώρες! Ο Μέσι πρόσθεσε άλλη μια Χρυσή Μπάλα στο πάμπλουτο παλμαρέ του, την 8η συνολικά! Δεν είναι και λίγο ένας ποδοσφαιριστής να βραβεύεται ως ο κορυφαίος για οκτώ χρονιές στην καριέρα του. Και τολμούμε να πούμε πως αυτό δεν θα ξανασυμβεί στο μέλλον. Από την πλευρά του ο Ρονάλντο κατάφερε κάτι μοναδικό. Να γίνει πρώτος σκόρερ για το 2023 στον κόσμο με 54 γκολ! Αφήνοντας πίσω του παιχταράδες όπως οι Κέιν, Μπαπέ και Χάαλαντ, μηχανές των γκολ με άλλα λόγια. Συνεπώς, η χρονιά που φεύγει αναμφίβολα θα μείνει αξέχαστη για τους δυο αστέρες του ποδοσφαίρου και για τους υποστηρικτές τους.

🎄Πρωτοχρονιάτικο δώρο από τη Betsson! Ποντάρισμα με 5 💵 για στοίχημα, 50 🍒και 5 μάρκες χρυσές ΔΩΡΕΑΝ! ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ!🎁

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ