ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
Στο Λονδίνο κουμάντο κάνει μόνο η Άρσεναλ! (vid)
Λάθος επιπέδου League Two ο Ράγια και γκολ απ’ το πουθενά η Τότεναμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Γκάρι Νέβιλ… δεν αντέχει άλλο να βλέπει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε ακόμη μία ήττα, αυτή τη φορά από τη Νότινγχαμ Φόρεστ, και ο Γκάρι Νέβιλ δεν έκρυψε για ακόμη μία φορά την απογοήτευσή του.

Ο Γκάρι Νέβιλ… δεν αντέχει άλλο να βλέπει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε ξανά στο Πρωτάθλημα, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη να παίρνει τη νίκη με 2-1. Ο Ντομίνγκεζ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Ράσφορντ ισοφάρισε για τους «Κόκκινους Διαβόλους». Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Γκιμπς-Ουάιτ βρήκε δίχτυα και έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

🎄Πρωτοχρονιάτικο δώρο από τη Betsson! Ποντάρισμα με 5 💵 για στοίχημα, 50 🍒και 5 μάρκες χρυσές ΔΩΡΕΑΝ! ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ!🎁

Αναλύοντας το παιχνίδι για το «Sky Sports» μετά τη λήξη, ο Ρέντκναπ δήλωσε ότι δεν εντυπωσιάστηκε με την εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Η Γιουνάιτεντ είναι τόσο ασταθής. Είναι δύσκολο να την παρακολουθείς. Δεν έχει πραγματική όρεξη, επιθυμία, φαίνεται ότι παίζει υπό άγχος. Δεν υπάρχει αρκετή φιλοδοξία ή επιθυμία», δήλωσε ο πρώην μέσος της Λίβερπουλ.

Στη συνέχεια, μίλησε ο Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος τόνισε πως η Γιουνάιτεντ ήταν φρικτή και τόνισε πως δεν αναγνωρίζει πλέον την ομάδα. «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε σε αυτό που είναι – ασταθής και φρικτή. Βγαίνει από το γήπεδο μια ηττημένη ομάδα. Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ πίσω από το τέρμα θα απογοητευτούν. Αλλά ας μην ξεχνάμε τη Νότιγχαμ Φόρεστ που ήταν απολαυστική σήμερα», είπε. Γιουνάιτεντ

Ο Νέβιλ θέλει να δει αλλαγές στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Προσέθεσε: «Δεν είμαι πραγματικά σίγουρος τι είναι αυτή η ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ». Συνέχισε: «Είναι πολύ δύσκολο να τους παρακολουθείς. Νομίζω ότι όλοι αποδέχθηκαν ότι ο Έρικ Τεν Χαγκ έκανε πολύ καλή δουλειά στην πρώτη του σεζόν. Με τη νέα ιδιοκτησία, ο Σερ Ντέιβ Μπράιλσφορντ θα παρακολουθεί κάθε εβδομάδα. Θα τον δούμε να εμφανίζεται στο διοικητικό συμβούλιο. Θα κοιτάξει τι είναι αυτή η ομάδα, μέσα και έξω από το γήπεδο. Αυτό που βλέπει αυτήν τη στιγμή δε θα του αρέσει, μαζί με όλους τους οπαδούς στις κερκίδες που ταξίδεψαν σήμερα.

Ο Τεν Χαγκ χρειάζεται τους παίκτες του πίσω – Λισάντρο Μαρτίνες, Χάρι Μαγκουάιρ, Κασεμίρο, Ράσμους Χόιλουντ, Λουκ Σο… και πρέπει κάπως να ολοκληρώσει τη σεζόν με καλά αποτελέσμετα. Αλλά ήταν μια πραγματικά ανορθόδοξη σεζόν. Είναι περισσότερο κάτω παρά πάνω. Κάποιες από αυτές τις εμφανίσεις είναι πραγματικά, πραγματικά αδύναμες. Πολύ κάτω από ότι απαιτείται σε αυτό το επίπεδο».

Διαβάστε επίσης: Το 2023 φεύγει και αφήνει εφιαλτικές αναμνήσεις στον Άντονι! (stats)

Το αποτέλεσμα αφήνει τη Γιουνάιτεντ στην έβδομη θέση κατά την έναρξη του 2024. Είναι εννέα βαθμούς πίσω από την τέταρτη Άρσεναλ, και η διαφορά μπορεί να αυξηθεί αν τα «Κανόνια» κερδίσουν τη Φούλαμ. Συνολικά οι «Κόκκινοι Διάβολοι» υπέστησαν 21 ήττες το έτος αυτό, με την ομάδα να καταγράφει χειρότερα ρεκόρ μόνο το 1930 (28), το 1972 (25) και το 1921 (24).




🎄Πρωτοχρονιάτικο δώρο από τη Betsson! Ποντάρισμα με 5 💵 για στοίχημα, 50 🍒και 5 μάρκες χρυσές ΔΩΡΕΑΝ! ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ!🎁

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ