ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
Στο Λονδίνο κουμάντο κάνει μόνο η Άρσεναλ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

Από την Opap Arena θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για το 2024 η ΑΕΚ. Οι πρωταθλητές του Ματίας Αλμέιδα ρίχνονται ξανά στη μάχη της Super League, καθώς υποδέχονται τονΒόλο για την 16η αγωνιστική της διοργάνωσης (19:00).

Πολύ σημαντικό το σημερινό ματς για την ΑΕΚ που στοχεύει μονάχα στο τρίποντο. Το τέλος του 2023 άφησε στους «κιτρινόμαυρους» γλυκόπικρη γεύση, καθώς μέτρησαν back to back γκέλες σε Αγρίνιο και Σέρρες. Δύο απίθανες… αυτοκτονίες από την Ενωση, που δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τον Παναιτωλικό, αλλά και ούτε τον Πανσερραϊκό. Πολλά τα στραβοπατήματα για τον Δικέφαλο, με τα περιθώρια να έχουν ήδη στενέψει. Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League η ΑΕΚ, με 32 πόντους σε 15 αγωνιστικές.Χαμογελά ο Ματίας Αλμέιδα, καθώς βλέπει το ιατρικό του δελτίο να αδειάζει σιγά-σιγά. Συγκεκριμένα, σταδιακά επανεντάχθηκαν οι Άμραμπατ, Πινέδα, Πισάρο, Κάλενς, Στάνκοβιτς, Πόνσε και Γιόνσον. Παράλληλα, σε φάση επιστροφής βρίσκεται και ο Πάολο Φερνάντες. Με τον Ισπανό άσο να παραμένει στα πιτς τους τελευταίους μήνες, μετά και τη ρήξη αχιλλείου τένοντα. Βέβαια, η Ενωση θα έχει και αρκετές απουσίες, με τους Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμάντι  και Αραούχο να βρίσκονται δεδομένα εκτός. «Έπειτα από 1,5 χρόνο που είμαστε μαζί, φαίνεται ότι η ομάδα έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο που παίζει. Άλλες φορές μπορεί το παιχνίδι να βγαίνει καλύτερα, κάποιες άλλες μπορεί να κάνουμε λάθη. Αλλά η ιδέα και ο τρόπος που σκεφτόμαστε για να σεβόμαστε αυτή τη φανέλα είναι ακριβώς ο ίδιος. Έχουμε ακριβώς την ίδια δέσμευση, τον ίδιο σεβασμό για τον κάθε αντίπαλο που αντιμετωπίζουμε. Και την ίδια όρεξη να θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι ποδόσφαιρο. Όπως όλα τα παιχνίδια, είναι δύσκολο. Όλες οι ομάδες παίζουν πάντα απέναντι στον τελευταίο πρωταθλητή, έχοντας ένα έξτρα κίνητρο. Εμείς τους σεβόμαστε. Προσπαθούμε να τους αναλύσουμε και να βρούμε τα δυνατά και αδύνατά τους σημεία. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, όπως όλα, η αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχει δουλέψει καλά αυτές τις μέρες», τόνισε ο Ματίας Αλμέιδα για το σημερινό παιχνίδι με τον Βόλο.

Στην αντίπερα όχθη, ο Βόλος έριξε αυλαία στο 2023 με εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Ανχελ Λόπεθ παραδόθηκε στις ορέξεις των «πρασίνων» και μετά από 15 αγωνιστικές βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League με 14 πόντους. Με τρεις απουσίες θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι στον αγώνα της Opap Arena, με τον κόουτς του Βόλου να μην υπολογίζει στον τιμωρήμενο Καλογερόπουλο αλλά και στους Τσοκάνη και Γκλάβτσιτς.

ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ