ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (3/1)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (3/1)

Ανάλυση και προγνωστικά

Τετάρτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΛΑΜΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (17:00): Δύο όψεις είχε το νόμισμα για τη Λαμία με το κλείσιμο της χρονιάς. Το πρόσημο συνολικά ήταν θετικό, καθώς η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου φιγουράρει 7η, στο -3 από τα playoffs. Από την άλλη ωστόσο, η Λαμία τρέχει ένα αρνητικό σερί με πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες στα επτά τελευταία παιχνίδια της. Έστω κι αν το πρόσφατο 2-2 με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ήταν σίγουρα θετικό αποτέλεσμα. Έκανε το… ριφιφί με 36% κατοχή μπάλας, μόλις 0.68 xG και τον Μάλτσι να σκοράρει στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-2. Σίγουρα βελτιωμένη επί ημερών Βόκολου, δύσκολα θα μπει σε περιπέτειες, ωστόσο πρέπει να προσέξει. «Πονοκέφαλος» το γεγονός πως ο Καρλίτος συγκεντρώνει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού. Εκτός αποστολής ο Ισπανός φορ, καθώς και ο τιμωρημένος Παπαδόπουλος.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΛΑΜΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (17:00): Στο -3 από την κορυφή και το 0-0 κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, έκλεισε η χρονιά για τον Ολυμπιακό. Παρά τα κάμποσα αγωνιστικά και μη προβλήματα, οι Πειραιώτες είναι μέσα σε όλους τους στόχους, γνωρίζουν ωστόσο πως θα πρέπει να βελτιώσουν πολύ την εικόνα τους για να τους πετύχουν. Ήδη έντυσε στα «ερυθρόλευκα» τους Φραν Ναβάρο και Ζέλσον Μαρτίνς, ενώ εκτός απροόπτου θα ακολουθήσουν στόπερ και κεντρικός μέσος. Καταπόνηση, τραυματισμοί, κάρτες και η απουσία του Ελ Κααμπί είναι θέματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Καρβαλιάλ στο «καυτό» δίμηνο που ακολουθεί. Απαραίτητη η μεταγραφική ενίσχυση, αλλά και η «σωστή» εκκίνηση στη νέα σεζόν, με το τρίποντο στη Λαμία να αποτελεί προτεραιότητα. Έχει μελετήσει πολύ τη Λαμία ο Πορτογάλος τεχνικός, που καταλήγει σε ενδεκάδα χωρίς εκπλήξεις για την καλύτερη δυνατή ομοιογένεια. Γιόβετιτς και Ναβάρο κανονικά στην αποστολή.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ (19:00): Με δύο σερί γκέλες έκλεισε το 2023 η ΑΕΚ, καθώς μετά το 2-2 με τον Παναιτωλικό ήρθε ισόπαλη με το ίδιο σκορ και με τον Πανσερραϊκό. Επιβεβαίωσε έτσι ένα πρόβλημα που κουβαλά γενικότερα μέσα στη σεζόν. Δεν μπορεί να «σκοτώσει» τα παιχνίδια όπου είναι ανώτερη από τον αντίπαλο της. Διατηρεί το επίπεδο δημιουργίας της σε πολύ υψηλά νούμερα, εντούτοις δεν παρουσιάζει την ανάλογη αποτελεσματικότητα στην εκτέλεση. Την ίδια στιγμή δεν είναι το ίδιο συνεπής ανασταλτικά, με αποτέλεσμα να αφήνει βαθμούς σε παιχνίδια που είναι του χεριού της. Είναι σε κάθε περίπτωση η ομάδα με τις λιγότερες ήττες στην κατηγορία (9Ν-5Ι-1Η), ωστόσο είναι και στο -3 από την κορυφή της Stoiximan Super League. Προφανώς δεν έχει περιθώριο για νέα απώλεια κόντρα στον Βόλο. Διαθέσιμος ξανά ο Κάλενς. Με την εθνική τους ομάδα οι Χατζισαφί, Μοχαμάντι, καθώς και ο Μουκουντί. Νοκ άουτ ο Αραούχο, αμφίβολος ο Βίντα.

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ (19:00): Ο Λόπεθ άλλαξε την εικόνα του Βόλου από τη στιγμή που επέστρεψε στον πάγκο του. Ο Ισπανός οδήγησε την ομάδα της Μαγνησίας σε σερί θετικά αποτελέσματα κόντρα σε ΟΦΗ, Πανσερραϊκό, Ολυμπιακό καθώς και Λαμία, με απολογισμό οκτώ βαθμούς. Έκλεισε ωστόσο το 2023 με ήττα 0-3 από τον Παναθηναϊκό, κυρίως γιατί δεν βρήκε απάντηση στην είσοδο του Γερεμέγεφ (δύο γκολ) στο ματς στο 0-0. Στους 14 βαθμούς και 10ος πλέον στην κατάταξη ο Βόλος, προχωράει με μεγαλύτερη αισιοδοξία στη σεζόν. Απόλυτος στόχος είναι προφανώς η παραμονή, θα πρέπει ωστόσο να δώσει σκληρή μάχη για να τον πετύχει. Καλογερόπουλος, Τσοκάνης καθώς και ο Γκλάβιτς είναι εκτός αποστολής.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ