ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Ίντερ – Βερόνα: Έσπασε το ρόδι με… μπαζεριά του Φρατέζι

Άμα μπαίνει έτσι η χρονιά φανταστείτε τι μας περιμένει! Η Ίντερ επικράτησε με 2-1 της Βερόνα σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα!

Ίντερ – Βερόνα: Έσπασε το ρόδι με… μπαζεριά του Φρατέζι

Να ναι καλά ο Φρατέζι! Η Ίντερ «έπαιξε με τη φωτιά» όμως δεν κάηκε! Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι φλέρταρε επικίνδυνα με την γκέλα όμως τη γλίτωσε λίγο πριν το φινάλε. Ο Χένρι πήγε να κάνει τη ζημιά στο 74′ κάνοντας το 1-1 (είχε προηγηθεί η Ίντερ με Λαουτάρο στο 13′) όμως ο Φρατέζι στο 93′ ήταν αυτός που είπε την τελευταία κουβέντα γράφοντας το 2-1.

Το ματς

Το πρώτο ματς της Ίντερ για το 2024! Οι Μιλανέζοι ξεκίνησαν τη νέα χρονιά υποδεχόμενοι στο σπίτι τους την κάκιστη αγωνιστικά φέτος Βερόνα. Θεωρητικά η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι θα έλεγε κανείς πως δεν θα αντιμετώπιζε κανένα απολύτως πρόβλημα για να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι όμως πήγαν στο Τζουζέπε Μεάτσα για να κάνουν τη ζημιά και να πάρουν ό,τι θετικό μπορούν απέναντι στους πρωτοπόρους της Serie A.

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν ιδανικό για την Ίντερ! Οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους φάση στα αντίπαλα καρέ ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ και να πάρουν το προβάδισμα. Στο 13′ ο Μιχιταριάν πήρε τη μπάλα, είδε τον Λαουτάρο και του έδωσε την κατάλληλη στιγμή. Ο Αργεντινός έγινε κάτοχος της μπάλας κοίταξε την αντίπαλη εστία και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι Μιλανέζοι δεν φόρτσαραν στιγμή. Κράτησαν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους, περιόρισαν την ήδη περιορισμένη δράση της Βερόνα και πήγαν σβηστά στα αποδυτήρια. 1-0 σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βερόνα ανέβηκε στο γήπεδο. Από την άλλη οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάκι σίγησαν και μοιραία… έπαιξαν με τη φωτιά. Επιθετικά έμειναν για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τα αντίπαλα καρέ και το… πλήρωσαν. Η Βερόνα πάτησε την περιοχή της Ίντερ και στο 74΄την πλήγωσε. Δράστης για τους φιλοξενούμενους ο Χένρι, ο οποίος έκανε το 1-1 και «πάγωσε» το Μεάτσα.

Το τέρμα αυτό προκάλεσε εγρήγορση στις τάξεις των γηπεδούχων. Ο Ιντζάκι έκανε αλλαγές, ανακάτεψε την τράπουλα και ζήτησε από τους παίκτες του να κυνηγήσουν μέχρι την τελευταία στιγμή το τέρμα της νίκης. Οι «Νεραντζούρι» να έδωσαν όλα. Πάλεψαν και εν τέλει δικαιώθηκαν. Στο 93′ σε μια φάση διαρκείας στα καρέ της Βερόνα, η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Φρατέζι. Ο Ιταλός μέσος με υπερένταση την έσπρωξε στα δίχτυα, έκανε το 2-1 και έγινε ο ήρωας του αγώνα. Μια δόξα που παραλίγο να του κλέψει ο Χένρι στο 99′. Η Βερόνα βρέθηκε μια ανάσα από το 2-2 αλλά ο επιθετικός της έχασε την μεγάλη ευκαιρία. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, ο Χένρι εκτέλεσε και έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Τελικό σκορ, 2-1!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ