Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σκόρπισε χαμόγελα η ανάρτηση του Τσιμίκα – «Δεν έμεινε πολύ»
Λίβερπουλ

Σκόρπισε χαμόγελα η ανάρτηση του Τσιμίκα – «Δεν έμεινε πολύ»

Ο Κώστας Τσιμίκας έφτιαξε τη διάθεση των ανθρώπων της Λίβερπουλ αλλά και του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Ελλάδας.

06.01.2024 | 15:08

Ο τραυματισμός του στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ πριν από μερικές εβδομάδες στο Άνφιλντ… πάγωσε τον Κλοπ και το επιτελείο του Γκουστάβο Πογέτ. Ο πρώτος είχε επιβεβαιώσει τα μαντάτα αποκαλύπτοντας το σοβαρό πρόβλημα στην κλείδα το χεριού του Έλληνα αμυντικού. Σήμερα, έχοντας περάσει αρκετές ημέρες, ο Τσιμίκας χαμογελά και μαζί του όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο ταλαντούχος μπακ με ανάρτησή του στο προσωπικό του Instagram θέλησε να καθησυχάσει πλήρως τους ανθρώπους της Λίβερπουλ και της Εθνικής Ελλάδας. Ο Τσιμίκας πραγματοποιεί ήδη προπονήσεις με τα «κόκκινα» και δε βλέπει την ώρα της επιστροφής του στη δράση. Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν πως ο «Τσίμι» θα πατήσει ξανά χορτάρι σε παιχνίδι τον Μάρτη όμως τα δεδομένα άλλαξαν.

Διάβασε επίσης: «Λίβερπουλ μη κινηθείς για τον Μπαπέ»!

Η ανάρτηση του Κώστα Τσιμίκα

Κλοπ και Πογέτ θέλουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα υγιή και έτοιμο τον Τσιμίκα και αυτός δεν θα τους χαλάσει το χατίρι. Με την ανάρτηση του και το «δεν έμεινε πολύ» που έγραψε έδειξε πως μετράει αντίστροφα για να πατήσει στο χορτάρι και να παίξει ξανά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version