ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Η Θεσσαλονίκη χωρισμένη στα δύο για το μεγάλο ματς της πόλης! Αρης και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 17η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (19:30).

Κάτι παραπάνω από μεγάλο είναι το «πρέπει» στο σημερινό ντέρμπι του Βικελίδης για τον Άρη. Από απίθανη… αυτοκτονία στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» προέρχονται οι «κίτρινοι», που εμφανίζονται αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις. Παρόλο που πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, η ομάδα του Ακη Μάντζιου, κατάφερε να αποχωρήσει με σκυμμένο το κεφάλι: Ηττα με 3-2 και έντονος προβληματισμός στο στρατόπεδο των «κιτρίνων». Ακολούθησαν συζητήσεις επί συζητήσεων μεταξύ των αρχηγών και του Θεόδωρου Καρυπίδη, με τον κόσμο να περιμένει αντίδραση κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League με 24 πόντους ο Άρης, νιώθει την καυτή ανάσα του Αστέρα (23 π.). Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βέλεθ, Βερστράτε, Ρουπ, Μενέντες, Ματαρίτα και επτά ακόμη, ενώ ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή τόσο τον Ροζ, όσο και τον Φετφατζίδη. «Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι πρώτος στη βαθμολογία. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Ένα ντέρμπι ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ, όμως, είναι κάτι διαφορετικό. Είναι μια κατηγορία μόνο του αυτό το παιχνίδι. Δεν ενδιαφέρει σε ποια κατάσταση είναι κάθε ομάδα. Είναι καθαρά θέμα ημέρας και πόσο κάθε ένας από τους δύο αντιπάλους θέλει τη νίκη. Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα είναι πολύ διαφορετική σε αυτό το παιχνίδι! Έχουμε δείξει στα ντέρμπι ότι είμαστε πολύ
διαφορετικοί από τα υπόλοιπα παιχνίδια σε ό,τι αφορά στη νοοτροπία μας. Πρέπει να βγάλουμε εγωισμό και αντίδραση κόντρα στον ΠΑΟΚ», δήλωσε για το σημερινό ντέρμπι με τους «ασπρόμαυρους» ο προπονητής των γηπεδούχων.

Δεν σταματά να στήνει… πάρτι ο ΠΑΟΚ, με το ένα θετικό αποτέλεσμα να διαδέχεται το άλλο. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες και τον ΟΦΗ (4- 0) και πάει φορτσάτη στο ντέρμπι του Βικελίδης με τον Άρη. Δεν το… κουνάει από την κορυφή της Super League ο ΠΑΟΚ, έχοντας συγκεντρώσει 38 πόντους σε 16 αγωνιστικές. Δήλωση τίτλου θέλει να κάνει ο δικέφαλος του βορρά, βυθίζοντας στην εσωστρέφεια τον συμπολίτη του. Ξανά στις επάλξεις ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ εκτός βρίσκονται μόνο οι Τροόστ Εκόνγκ και Αλί Σαμάτα που έχουν υποχρεώσεις με τις χώρες του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Αναλυτικά η αποστολή: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας.

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ