Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μανέ παντρεύτηκε 18χρονη – Ο πιο επικός ποδοσφαιρικός γάμος… και το κράξιμο (vid)
Λίβερπουλ

Ο Μανέ παντρεύτηκε 18χρονη – Ο πιο επικός ποδοσφαιρικός γάμος… και το κράξιμο (vid)

Ο Σαντιό Μανέ αποκαταστάθηκε και παντρεύτηκε την αγαπημένη του Αϊσα Τάμπα!

09.01.2024 | 17:10

Ο Σαντιό Μανέ… μετά από χρόνια “μοναξιάς” αποφάσισε να νοικοκυρευτεί και το μεσημέρι της Τρίτης παντρεύτηκε την αγαπημένη του στην πατρίδα του, την Σενεγάλη, σε έναν παραδοσιακό γάμο.

Ποιο είναι το περίεργο της όλης υπόθεσης; Η σύζυγος του σούπερ σταρ της Αλ-Νασρ είναι 18 ετών και όπως αποκαλύπτουν Μέσα της Αγγλίας, ο Μανέ είχε σχέση μαζί της για αρκετά χρόνια, πριν επιτέλους την αποκαταστήσει.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι φαίνεται να ήταν σε σχέση τα τελευταία δύο χρόνια, με τον Μανέ να μην είχε αποκαλύψει στα φώτα της δημοσιότητας την μέλλουσα σύζυγο του, καθώς περίμενε πρώτα να ενηλικιωθεί!

Η Αϊσα Τάμπα, η σύζυγος του Μανέ, με το που έγινε 18 ετών δέχθηκε με χαρά την πρόταση γάμου από τον Μανέ και πλέον είναι ελεύθεροι να ζήσουν τον έρωτα τους.

Πάντως ο ίδιος έχει δεχθεί έντονη κριτική στα social media, λόγω της διαφοράς ηλικίας που έχει με την σύζυγο του! Μέσα της Σενεγάλης αναφέρουν πως η εν λόγω κυρία προοριζόταν εδώ και χρόνια για σύζυγος του ΜΑνέ και ο Σενεγαλέζος σαν πιστός Μουσουλμάνος την αποκατέστησε με το που έγινε 18 ετών…

Δείτε φωτογραφίες με τον χαρούμενο Μανέ!

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version