ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (9/1)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (9/1)

Ανάλυση και προγνωστικά

Τετάρτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ (22:00): Τέλος πήρε το νικηφόρο σερί τριών και αήττητο πέντε αγώνων της Φιορεντίνα, η οποία έφυγε με «άδεια χέρια» από την έδρα της Σασουόλο. Η ομάδα του Βιτσέντζο Ιταλιάνο έχασε με 1-0, αλλά, αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσε να πάρει, έστω, τον βαθμό της ισοπαλίας. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση μπήκε στο 9’, με τους «βιόλα» να χάνουν τεράστια ευκαιρία ισοφάρισης στο 64’ με το πέναλτι του Μποναβεντούρα, ο οποίος νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Πέρυσι, ήταν φιναλίστ στη διοργάνωση και φέτος θέλει πάλι να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής, ελπίζοντας πως αυτή τη φορά θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει. Στον προηγούμενο γύρο είδε κι έπαθε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πάρμα, αφού έφτασε μέχρι τη διαδικασία των πέναλτι. Τραυματίες παραμένουν οι Ντοντό (δ. μπακ), Καστροβίλι (μέσος), Ν. Γκονζάλες (μεσοεπιθετικός) και Σοτίλ (επιθετικός), ενώ ο Κουαμέ (επιθετικός) έχει υποχρεώσεις στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ (22:00): Σε κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται η Μπολόνια, η οποία μετράει δύο διαδοχικές απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, αυτό συνέβη με ομάδες από το δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα και προκαλεί εντύπωση, καθώς η ίδια βρισκόταν σε τρομερή κατάσταση. Μετά το… εκκωφαντικό 3-0 από την Ουντινέζε στο Φρίουλι, ήρθε την Παρασκευή (5/1) το εντός έδρας 1-1 από τη Τζένοα, σε ένα ματς, στο οποίο ισοφάρισε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Αλήθεια είναι, όμως, ότι αν τελικά έχανε, θα ήταν άδικο. «Θέλαμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την ψυχή και το πνεύμα που είχαν οι παίκτες μου» δήλωσε ο Τιάγκο Μότα. Το Κύπελλο αποτελεί στόχο των «ροσομπλού», οι οποίοι έκαναν το μπαμ στον προηγούμενο γύρο, αποκλείοντας στην παράταση την Ίντερ μέσα στο Μιλάνο. Εξέτισε ο Φέργκιουσον (μεσοεπιθετικός), αλλά, παραμένουν τραυματίες οι Σουμαορό (στόπερ), Ντόιε (μεσοεπιθετικός) και Κάρλσον (επιθετικός). Απών και ο Ελ Αζουζί (μέσος) στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΤΣΕΛΣΙ (22:00): Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που η Μίντλεσμπρο αντιμετωπίζει ομάδα από την Premier League. Προ ημερών, υποδέχτηκε την Άστον Βίλα για το Κύπελλο Αγγλίας και ηττήθηκε 1-0 με γκολ στο φινάλε (87’). Δεν είχε καλή εικόνα, αμύνθηκε ικανοποιητικά για μεγάλο διάστημα αλλά δεν άντεξε ως το τέλος. Επιθετικά, πάντως, δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο. Τώρα, έχει ραντεβού με την ιστορία, γνωρίζοντας ότι δεν έχει κάτι να χάσει. Τελευταία φορά που έφτασε τόσο μακριά, ως τα ημιτελικά, ήταν και η τελευταία (και μοναδική) φορά που το σήκωσε: 2-1 την Μπόλτον το 2004! Φέτος, για να φτάσει ως εδώ, απέκλεισε κατά σειρά, όλα εκτός έδρας, τη Χάντερσφιλντ (3-2), την Μπόλτον (3-1), την Μπράντφορντ (2-0), την Έξετερ (3-2) και την Πορτ Βέιλ (3-0). Την ίδια ώρα, στο πρωτάθλημα (Championship), είναι στη μέση της βαθμολογίας αλλά η απόσταση από τα πλέι οφ (6η θέση) είναι μόλις 4 βαθμοί!

Πως να κερδίσεις στο πόκερ

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΤΣΕΛΣΙ (22:00): Η Τσέλσι νίκησε προ ημερών 4-0 την Πρέστον (Championship) για το Κύπελλο Αγγλίας, έστω και αν χρειάστηκε να ανεβάσει στροφές στο δεύτερο ημίχρονο. Υποτονική και άνευρη στο πρώτο, δεν βρήκε λύσεις στη μαζική άμυνα της αντιπάλου της. Στο δεύτερο, όμως, πίεσε περισσότερο, άνοιξε στο 58’ το σκορ με τον Μπρόγια και όλα πήραν τον δρόμο του. Σίλβα (66’), Στέρλινγκ (69’) και Φερνάντες (85’) «υπέγραψαν» τη νίκη-πρόκριση των «μπλε». Πιο πριν, στο πρωτάθλημα, πέρασε με 3-2 από την έδρα της Λούτον, αν και στο τέλος λίγο έλειψε να τα χαλάσει όλα. Βλέπετε, είχε προηγηθεί με 3-0 στο 70’ με δύο γκολ του Πάλμερ και ένα του Μαντουέκε. Για την ώρα, θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας και στη συνέχεια να πάρει το τρόπαιο. Η τελευταία φορά (από τις 5 κατακτήσεις) που το σήκωσε ήταν το 2015 (2-0 την Τότεναμ), ενώ από τότε έχει χάσει δύο φορές σε τελικό, μία από τη Μάντσεστερ Σίτι (4-3 στα πέναλτι) στο 2019 και μία από τη Λίβερπουλ (11-10 στα πέναλτι) το 2022.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ