ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (11/1)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (11/1)

Ανάλυση και προγνωστικά

Πέμπτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι λιγοστές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ (21:00): Συνάντησε μερική αντίσταση, ωστόσο πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας, αποκλείοντας την Μπαρμπάστρο, ομάδα τέταρτης κατηγορίας, εκτός έδρας. Η Μπαρτσελόνα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 18’ με τον Φερμίν Λόπεθ και να προηγηθεί με 2-0 στο 51’ με τον Ραφίνια. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 60’, αλλά οι «μπλαουγκράνα» πέτυχαν και τρίτο τέρμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λεβαντόσφκι. Το μόνο που κατάφερε η Μπαρμπάστρο ήταν να μειώσει από το ίδιο σημείο για το τελικό 2-3. Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα του Τσάβι έφτασε τις τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και τώρα επιστρέφει στο Ριάντ, με στόχο να κατακτήσει και πάλι το Σούπερ Καπ μετά την περσινή νίκη επί της Ρεάλ με 3-1 στον τελικό του θεσμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αφού μετράει 14 κατακτήσεις. Δύο περισσότερες από όσες έχει η «βασίλισσα». «Είναι ένας τίτλος. Δεν υπάρχουν δευτερεύοντες τίτλοι. Πέρσι κερδίσαμε δύο τίτλους και ο ένας ήταν αυτός. Κερδίσαμε πολύ καλά και παίξαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στον τελικό. Είναι σημαντικό. Όχι όσο το πρωτάθλημα ή το Champions League, αλλά θέλουμε να το κερδίσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσάβι, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ινίγκο Μαρτίνεθ (στόπερ) που τέθηκε νοκ άουτ. Επίσης, εκτός τέθηκαν οι Τερ Στέγκεν (τερματοφύλακας), Γκάβι (μέσος), Αλόνσο (αριστερός μπακ), ενώ αμφίβολοι είναι οι Κανσέλο (δεξιός μπακ) και Πέδρι (μέσος). Goal/Goal έληξαν τα τελευταία 6 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ (21:00): Αν και δυσκολεύτηκε, πέρασε από την έδρα της Καστεγιόν, ομάδα τρίτης κατηγορίας, επικρατώντας με 1-0 στην παράταση. Σε ένα παιχνίδι με ένα δοκάρι για κάθε ομάδα, η Οσασούνα των πολλών αλλαγών στη σύνθεσή της, πήρε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου, χάρη σε γκολ του Αρνάιθ στο 108’. Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα από την Παμπλόνα έφτασε τις τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της (3-0-1) σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, τη στιγμή που θέλει να επαναλάβει την περσινή
της πορεία στο θεσμό. Δηλαδή να φτάσει μέχρι τον τελικό, αν και εκεί ηττήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1. Τώρα, ως το απόλυτο αουτσάιντερ του Σούπερ Καπ στο οποίο συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της, θέλει να κάνει την μεγάλη έκπληξη. Αρχικά, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, την οποία είχε δυσκολέψει αρκετά στην εντός έδρας ήττα (1-2) στις 3 Σεπτεμβρίου για το πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως είχε ηττηθεί μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λεβαντόσφσκι στο 85’. «Είναι κάτι ιστορικό, που το παίρνουμε ως συνέχεια της περσινής χρονιάς. Ευχαριστώ τους παίκτες που συνέβαλαν σε αυτό. Τώρα, πάμε για αυτό. Είναι σύντομο, μόνο δύο παιχνίδια και απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, αλλά κανείς δεν πρόκειται να αφαιρέσει τον ενθουσιασμό μας. Έχουμε ήδη αγωνιστεί εναντίον τους και μπορούμε. Το πρώτο βήμα για να κερδίσεις είναι να σκέφτεσαι ότι μπορείς να κερδίσεις. Μας δίνει την ευκαιρία να παίξουμε σε έναν τελικό και αυτό είναι πολύ», τόνισε ο προπονητής Γιαγκόμπα Αρασάτε. Επιστρέφει ο Μουχίκα (αριστερός μπακ), ενώ διαθέσιμος είναι ο Ουνάι Γκαρθία (στόπερ). Εκτός έμεινε ο επιθετικός Τσίμι Άβιλα (17/1), που δεν ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία.

Η εκτίμηση του αγώνα

Παναθηναϊκός – Μονακό (21:15): Ο Παναθηναϊκός μετράει αισίως έξι νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια της Euroleague και αν μη τι άλλο βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι. Είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της διοργάνωσης με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 4η θέση και να έχει 12-8 ρεκόρ ύστερα από 20 αγωνιστικές. Μπορεί να απουσιάζουν οι Λούκα Βιλντόσα και Ιωάννης Παπαπέτρου, αλλά και απέναντι στο πρόσφατο παιχνίδι απέναντι στην Αναντολού Εφές, οι «πράσινοι» έδειξαν ότι με το κλειστό rotation και τους συγκεκριμένους ρόλους, βρίσκουν τον τρόπο για να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Τον περασμένο μήνα ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε της Μονακό στο Μόντε Κάρλο και σε περίπτωση νέας νίκης θα υπερισχύσει στην πιθανότητα της ισοβαθμίας. Και αυτή είναι μια ευκαιρία που δεν θέλουν στο «τριφύλλι» να πάει χαμένη.

Πως παίζεται η ρουλέτα

Παναθηναϊκός – Μονακό (21:15): Κι όμως. Η Μονακό δεν έχει χάσει ποτέ στο ΟΑΚΑ. Περίεργο; Είναι όμως η πραγματικότητα. Έχει 2/2 στις επισκέψεις της στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ενώ μόλις τον περασμένο μήνα γνώρισε την πρώτη της ήττα από τον Παναθηναϊκό. Αν και είναι καλύτερη ομάδα από την Εφές, στο ΟΑΚΑ δεν θα έχει τον πρώτο λόγο αυτήν την φορά. Σημειώστε ότι έχει τεθεί εκτός ομάδας ο Έλι Οκόμπο ο οποίος είχε ενεργό ρόλο με 25:26 λεπτά συμμετοχής με 10.2 πόντους, 3.2 ασίστ και 2.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Όμως επέστρεψε ο Τζόρνταν Λόιντ ο οποίος έκανε την επανεμφάνισή του την περασμένη Τρίτη στην εντός έδρας νίκη της Μονακό απέναντι στην Μπασκόνια. Η Μονακό έχει μια νίκη λιγότερη (11-9) από τον Παναθηναϊκό (12-8) ενώ στα εκτός έδρας ματς έχει 5-6 ρεκόρ και μάλιστα προέρχεται από δύο σερί ήττες μακριά από το Μόντε Κάρλο, έχοντας χάσει από Μακάμπι και Ολυμπιακό.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ