ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Χάρι Κέιν υπόσχεται γκολ… με το τσουβάλι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Λεβερκούζεν και Αλόνσο «ζαχαρώνουν» τον αρχηγό της «Βασίλισσας»
O Σλοτ «τρέχει» να σώσει τη Λίβερπουλ από μια ακόμη ηχηρή αποχώρηση
O εκρηκτικός Ίσακ έκανε… θρύψαλα την πρωτιά του Ζλάταν στο Νησί (stats)
Ματσάρα από τον Μέσι – Καθάρισε με… 4αρα η Ίντερ Μαϊάμι (vid)
Τα ταμεία της Μπαρτσελόνα παίρνουν μικρή ανάσα… από το πουθενά
Η Γιουνάιτεντ «μαγειρεύει» την επιστροφή του Τούχελ στην Premier League
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άγιαξ

Οι συγγνώμες του Χέντερσον σε όσους στενοχώρησε (vids)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άγιαξ, ο Χέντερσον μίλησε και για ένα ευαίσθητο ζήτημα που τον είχε απασχολήσει.

Οι συγγνώμες του Χέντερσον σε όσους στενοχώρησε (vids)

Ο Τζόρνταν Χέντερσον, ο οποίος χθες (18/1) εντάχθηκε στον Άγιαξ, ζήτησε ξανά συγγνώμη από οποιονδήποτε μπορεί να προσέβαλε έξι μήνες αφότου ο Άγγλος μέσος έγινε στόχος σφοδρών επικρίσεων για τη μετακίνησή του στην ομάδα Αλ Ετιφάκ της Σαουδικής Αραβίας. Ο 33χρονος μίλησε σήμερα (19/1) στους δημοσιογράφους, μια ημέρα αφότου υπέγραψε με την ολλανδική ομάδα, έχοντας λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Saudi Pro League μετά από έξι μήνες.

Η μετάβαση του Χέντερσον στη Σαουδική Αραβία, όπου η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη, μετά από 12 χρόνια στη Λίβερπουλ επικρίθηκε ευρέως καθώς υπήρξε από καιρό υποστηρικτής της ΛΟΑΤΚΙ + κοινότητας. Ο μέσος αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς όταν αγωνίστηκε με την Αγγλία σε φιλικό αγώνα με την Αυστραλία στο «Γουέμπλεϊ» τον Οκτώβριο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Είπα πριν από έξι μήνες ότι αν προσέβαλα κάποιον ή οι άνθρωποι ένιωθαν ότι τους απογοήτευσα, τότε ζητώ συγγνώμη για αυτό και ζητώ ξανά συγγνώμη», είπε την Παρασκευή.

«Οι πεποιθήσεις μου δεν έχουν αλλάξει ποτέ και δεν θα αλλάξουν ποτέ. Μπορώ να ζητήσω συγγνώμη αν οι άνθρωποι αισθάνονται απογοητευμένοι. Δεν έχω αλλάξει ως άνθρωπος και δεν άλλαξα ποτέ.»

Ο Χέντερσον δεν είχε τίποτα αρνητικό να πει για την περίοδό του στη Μέση Ανατολή: «Πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να κάτσω εδώ και να επικρίνω τη Saudi Pro League και όλα όσα συνέβαιναν εκεί. Αλλά σίγουρα δεν ισχύει αυτό και είναι κάτι που δεν πρόκειται να κάνω», είπε.

«Τρέφω απόλυτο σεβασμό για το πρωτάθλημα, για όλους τους οπαδούς, για τους ανθρώπους εκεί που με έκαναν πραγματικά να νιώσω ευπρόσδεκτος. Δυστυχώς μερικές φορές αυτά τα πράγματα στη ζωή απλά δεν λειτουργούν.»

Ο Χέντερσον βρίσκει τον Άγιαξ πέμπτο στην Eredivisie, 23 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο PSV Αϊντχόφεν, μετά από ένα απογοητευτικό ξεκίνημα για τους 36 φορές πρωταθλητές που δεν έχουν τερματίσει εκτός της πρώτης τριάδας από το 2006.

Ερωτηθείς γιατί να την επιλογή του ο Χέντερσον είπε: «Επειδή είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ολλανδία. Ένιωσα ότι ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για μένα προσωπικά να έρθω σε έναν τεράστιο σύλλογο και να προσπαθήσω να βοηθήσω αυτόν τον σύλλογο να προχωρήσει και να είναι όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένος», πρόσθεσε.

Χλεύασε τις αναφορές ότι επέλεξε να μην επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για φορολογικούς λόγους: «Μην πιστεύετε αυτά που διαβάζετε στον Τύπο, αυτή είναι μια μικρή συμβουλή», είπε ο Χέντερσον. «Δεν είχε να κάνει με τίποτα άλλο παρά με μια ποδοσφαιρική απόφαση».

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα πότε ο Χέντερσον θα μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο του με τον Άγιαξ, ο οποίος θα φιλοξενήσει την Βααλβάικ την Κυριακή: «Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Φυσικά είναι στο χέρι μου να δείξω πόσο καλός είμαι στο γήπεδο στις προπονήσεις και στους αγώνες», είπε ο Χέντερσον, ο οποίος αργότερα πόζαρε για φωτογραφίες κρατώντας τη φανέλα με το νούμερο 6.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ