ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (19/1)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Παρασκευή (19/1)

Ανάλυση και προγνωστικά

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου σήμερα και οι επιλογές μας στο κουπόνι είναι αρκετές. Άλλο ένα δυνατό Σαββατοκύριακο έρχεται, αλλά έχουμε και σήμερα επιλογές με μεγάλο ενδιαφέρον. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over, το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

Ίντερ – Λάτσιο (21:00): Όταν είσαι Ίντερ, στοχεύεις σε κάθε τρόπαιο και αυτός είναι ο στόχος του ταξιδιού στη Σαουδική Αραβία. Οι «νερατζούρι» έχουν κατακτήσει τα δύο τελευταία τρόπαια και θέλουν να… τριτώσει το καλό. Από τη μεριά του, ο Σιμόνε Ιντσάγκι
θα γίνει ο πολυνίκης προπονητής στη διοργάνωση με πέντε κατακτήσεις, αφήνοντας πίσω τους Μαρσέλο Λίπι και Φάμπιο Καπέλο. Η αρχή έγινε σε αυτό το γήπεδο ως προπονητής της Λάτσιο, νικώντας στον τελικό τη Γιουβέντους, η οποία είχε στον πάγκο τον Μαουρίσιο Σάρι. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας βρίσκεται σε… beast mode, καθώς μετά τη τελευταία εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη με 5-1 επί της Μόντσα, έφτασε τις οχτώ στα τελευταία δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος. Το ευχάριστο είναι ότι έχει πλήρη αποστολή, καθώς μοναδικός τραυματίας είναι ο Κουαδράδο (εξτρέμ), η απουσία του οποίου, πλέον, δεν επηρεάζει. Πιθανό να κάνει ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς Μπουκάναν (μεσοεπιθετικός). Στο ματς πρωταθλήματος στις 17 Δεκεμβρίου 2023 στη Ρώμη, πέρασε με σκορ 2-0, χάρη στα τέρματα των Μαρτίνες (40’) και Τουράμ (66’).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

Ίντερ – Λάτσιο (21:00): Στα καλύτερά της από την αρχή της σεζόν βρίσκεται η Λάτσιο, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου τροπαίου, μετά από αυτό που κέρδισε τον Δεκέμβριο του 2019 σε αυτό το γήπεδο με προπονητή τον Σιμόνε Ιντσάγκι. Επιστρέφοντας στις… εργοστασιακές ρυθμίσεις, που αφορούν στην αμυντική λειτουργία, οι «λατσιάλι» μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, έχοντας δεχθεί μόλις δύο γκολ. Μετά την ήττα από την αποψινή αντίπαλό της στα μέσα Δεκεμβρίου, το κλίμα ήταν κάκιστο, αφού είχε βρεθεί στο -7 από την τετράδα και ακούγονταν πολλά και διάφορα με βασικό αποδέκτη τον Μαουρίσιο Σάρι. Ένα μήνα μετά και στο ξεκίνημα του 2024, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Πλέον, βρίσκεται στο -1 από την τέταρτη θέση, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα πανηγύρισε και την πρόκριση στα ημιτελικά κυπέλλου σε βάρος της Ρόμα. Η αποστολή είναι πλήρης, αφού αποθεραπεύτηκε και ο Καστεγιάνος (επιθετικός), που ήταν ο τελευταίος τραυματίας.

Η εκτίμηση του αγώνα

Μπενφίκα – Μποαβίστα (22:15): Βρέθηκε πίσω στο σκορ από ένα γκολ του Γκούγκα μόλις στο 9' η Μπενφίκα απέναντι στη Ρίο Άβε, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 29' με τον Ντι Μαρία και παρ' όλο που φτάσαμε έως το 60' με το ματς ισόπαλο, στη συνέχεια επιβλήθηκε. Με Σίλβα, Λεονάρντο και Ζοάο Μάριο η Ατλέτικο έφτασε στο 4-1 και παρέμεινε κολλημένη πίσω από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Ενισχύεται μεταγραφικά η Μπενφίκα, πήρε τον μπακ Καρέρας με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ έχει συμφωνήσει με τη Χοφενχάιμ για τον πλάγιο αμυντικό Γιούρασεκ. Θέλει τη νίκη για να μείνει στο -1 από τη Σπόρτινγκ, που χθες κέρδισε με πεντάρα τη Βιζέλα. Δε θα έχει και πάλι τον Τενγκστέν, παραμένουν εκτός δράσης ο μπακ Μπερνάτ, ο επίσης μπακ Μπαχ και ο εξτρέμ Νέρες.

Πως παίζεται η ρουλέτα

Μπενφίκα – Μποαβίστα (22:15): Έντεκα ολόκληρα παιχνίδια είχε να κερδίσει στο πρωτάθλημα η Μποαβίστα, έψαχνε εναγωνίως ένα τρίποντο που θα την ξεκολλούσε βαθμολογικά και τη βρήκε με εντυπωσιακό τρόπο. Επικράτησε με 4-1 εκτός έδρας της Βιζέλα έχοντας τρομερή αποτελεσματικότητα και εξαιρετικά τελειώματα. Στο 40' ήταν ήδη μπροστά με 2-0, οχτώ λεπτά χρειάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο για να πετύχει και το τρίτο και ουσιαστικά να κλειδώσει τη νίκη. «Έπρεπε να πάρουμε μια νίκη προκειμένου να ανακτήσουμε την ψυχολογία μας. Και ήρθε με τον τρόπο που θέλαμε», είπε ο Ρικάρντο Πάιβα. Πολύ δύσκολο το παιχνίδι της στη Λισσαβόνα, εκτός ο μπακ Ονιεμάτσι και ο στόπερ Αβαζιέμ που είναι στις εθνικές τους ομάδες.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ