ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
Στο Λονδίνο κουμάντο κάνει μόνο η Άρσεναλ! (vid)
Λάθος επιπέδου League Two ο Ράγια και γκολ απ’ το πουθενά η Τότεναμ! (vid)
Τότεναμ – Άρσεναλ: ΘΕΟΤΡΕΛΟΣ Γουάιτ, πήγε να… λύσει τα γάντια του Βικάριο! (vid)
Το VAR έκοψε… μαχαίρι τα χαμόγελα της Τότεναμ! (pics)
Κεφαλιά -κανονιά του Χάβερτς και 3-0 η Άρσεναλ! (vid)
Η Άρσεναλ ξεδίπλωσε την τέλεια αντεπίθεση και ο Σάκα έκανε το 2-0! (vid)
Με… κανονιά από την Τότεναμ έκανε το 1-0 η Άρσεναλ! (vid)
Η μυθική σεζόν του Μέσι – Γλεντάει και τους haters με τα στατιστικά του (pics)
Υποκλιθείτε στην πρωταθλήτρια Ίντερ – Έκανε πλάκα και στην Τορίνο (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Αέρος, εδάφους και… επί τα αυτά η Άρσεναλ (vid)

Η πρώτη νίκη της Άρσεναλ για το 2024 άργησε 20 ημέρες αλλά ήρθε! «Τρίποντο» με 5-0 επί της Κρίσταλ Πάλας!

Αέρος, εδάφους και… επί τα αυτά η Άρσεναλ (vid)

Νίκη και μόνο νίκη ήθελε σήμερα το μεσημέρι η Άρσεναλ και νίκη πήρε! Οι «Κανονιέρηδες» περιποιήθηκαν καταλλήλως την συμπολίτισσα Κρίσταλ Πάλας επικρατώντας εύκολα με 5-0 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκάμπριελ Μαγκαλάες. Ο κεντρικός αμυντικός έστειλε δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα και συνέβαλε τα μέγιστα στην επιστροφή της ομάδας του στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Το ματς

Τα αρνητικά αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών δεν άφηναν περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια. Η Άρσεναλ έπρεπε να ξεπεράσει το εμπόδιο της συμπολίτισσας Κρίσταλ Πάλας και να πάρει τη νίκη. Ένα «τρίποντο» που θα την έφερνε ξανά σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου του πρωταθλήματος. Απέναντί της οι «Αετοί» έμοιαζαν ακίνδυνοι και το έδειξαν και στο χορτάρι. Μια ομάδα που πήγε στην έδρα της Άρσεναλ με στόχο να κρατήσει τα προσχήματα και να μη διασυρθεί. Τίποτα περισσότερο…

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά στο παιχνίδι και επιβραβεύτηκαν γι’ αυτό. Στο 11′ κατάφεραν στη πρώτη καλή τους στιγμή να πετύχουν γκολ και να ανοίξουν το σκορ. Ο Ντέκλαν Ράις εκτέλεσε κόρνερ, ο Γκάμπριελ Μαγκαλάες πήρε τη κεφαλιά στον αέρα νίκησε τους πάντες και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το τέρμα του Βραζιλιάνου πέρασε και από έλεγχο του VAR και πήρε το… πράσινο φως. Η Άρσεναλ μετά το 1-0 συνέχισε να ψάχνει ακόμη ένα γκολ το οποίο θα έβαζε νωρίς νωρίς βάσεις νίκης. Αυτό τελικά ήρθε λίγο μετά το μισάωρο με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Στο 37′ μια νέα εκτέλεση κόρνερ έφερε ξανά τον Μαγκαλάες σε θέση βολής. Ο Βραζιλιάνος πήρε τη κεφαλιά και με τη βοήθεια του Χέντερσον αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Άρσεναλ έδωσε τη μπάλα στην Κρίσταλ Πάλας περιμένοντας την στιγμή για μια αντεπίθεση. Οι «Αετοί» δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι αξιόλογο. Αντιθέτως στο 59′ έχασαν τη μπάλα ενώ ανέβηκαν άπαντες πολύ και το πλήρωσαν. Ο Σάκα βγήκε γρήγορα στην κόντρα πάσαρε στον Τροσάρ και ο Βέλγος με ευκολία έκανε το 3-0. Από κει και πέρα το παιχνίδι… έσβησε! Η Άρσεναλ διαχειρίστηκε τον αντίπαλο, το αποτέλεσμα και την κούραση. Το φινάλε ωστόσο απέφερε γκολ και θέαμα στους οπαδούς της Άρσεναλ. Στο 94′ ο Μαρτινέλι έκανε το 4-0 ολοκληρώνοντας άψογα την αντεπίθεση της ομάδας του. Ένα λεπτό μετά ξανά ο Βραζιλιάνος νίκησε τον τερματοφύλακα της Πάλας έκανε το 5-0 και γνώρισε την αποθέωση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ