ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Δευτέρα (22/1)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Δευτέρα (22/1)

Ανάλυση και προγνωστικά

Δευτέρα σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις , αλλά και τις προτάσεις μας για το Over ,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας .

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (20:30): Παίζοντας εξαιρετική άμυνα για ένα ακόμα παιχνίδι, νίκησε σχετικά εύκολα στο τέλος την Παρτίζαν την Παρασκευή και μπήκε για τα καλά στην τετράδα της Ευρωλίγκας. Ο  Παναθηναϊκός  έχει σήμερα ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να του δώσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Αν νικήσει και σήμερα όπως και στον πρώτο γύρο (σ.σ. 66-54 στο ΣΕΦ) τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου που φέτος έχει και τρίτο γύρο για να μην συμβεί αυτό. Το βέβαιο, είναι πως θα εξασφαλίσει πως το έξτρα μεταξύ τους παιχνίδι θα γίνει και πάλι στο ΟΑΚΑ. Αγωνιστικά, εκτός μάχης είναι οι Βιλντόσα και Μπαλτσερόφσκι, και μοναδικό ζητούμενο είναι πως θα έχει επηρεάσει το πολύ κλειστό rotation του προηγούμενου αγώνα. Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και με την βοήθεια του κόσμου μπορούν να φτάσουν στον «άσο» και να διατηρήσουν το εγχώριο αήττητο, με διαφορά μεγαλύτερη των δύο πόντων. Εντός έδρας σκοράρουν 93,6 πόντους και επιτρέπουν 72, οπότε το όριο των 140 για το συνολικό σκορ ξεπερνιέται.

 Δείτε το σημερινό κουπόνι

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (20:30): Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις απέναντι στην Μακάμπι την Πέμπτη και πάει στο ΟΑΚΑ με καλή ψυχολογία ο  Ολυμπιακός . Γνωρίζει πως απόψε το παιχνίδι δεν κρίνει κάτι οριστικά για τον τίτλο, όμως μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει σε πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ μέχρι τους τελικούς. Για να έχει ακόμα περισσότερες πιθανότητες να γίνει τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι στον έξτρα γύρο στο ΣΕΦ, θα πρέπει να νικήσει και με διαφορά τουλάχιστον 12 πόντων, πράγμα που με βάση την τωρινή εικόνα των ομάδων μοιάζει πολύ δύσκολο. Εκτός αγώνα είναι ο τραυματίας Φαλ, ενώ λίγο πριν το τζάμπολ ο κόουτς Μπαρτζώκας θα αποφασίσει αν θα κάνει αλλαγή στο ρόστερ των ξένων, με τον ΜακΚίσικ να έχει πιθανότητες να μπει σε αυτό. Λογικά αντί του Μπραζντέικις. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι φαβορί, αλλά σίγουρα ούτε και ξεγραμμένοι, οπότε αν ηττηθούν θα είναι λογικά με μικρή διαφορά στο σκορ. Για να είναι ανταγωνιστικοί θα πρέπει να σκοράρουν αρκετά και να προσεγγίσουν τον μέσο όρο των 77,5 πόντων που έχουν στην Ευρωλίγκα.

  Η εκτίμηση του αγώνα

ΝΑΠΟΛΙ – ΙΝΤΕΡ (21:00): Σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Σούπερ Καπ πήρε η Νάπολι, η οποία θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το μοναδικό εγχώριο τρόπαιο της φετινής σεζόν. Οι «παρτενοπέι» παραπαίουν στο πρωτάθλημα, έχουν αποκλειστεί στο κύπελλο και η κατάκτηση, έστω και του τρίτου τίτλου, θα αποτελέσει βάλσαμο για τη συνέχεια. Στον ημιτελικό με αντίπαλο τη Φιορεντίνα, έφτασε στο 3-0 με έναν απρόσμενο πρωταγωνιστή και συγκεκριμένα τον Αλέσιο Τζερμπίν, ο οποίος μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο και πέτυχε δύο γκολ (84’ και 86’). Το παράδοξο είναι ότι ο 24χρονος επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή, καθώς, η διοίκηση έχει συμφωνήσει με τη Φροζινόνε για την παραχώρησή του. Το σκορ είχε ανοίξει ο Σιμεόνε (22’), με τους «βιόλα» να χάνουν πέναλτι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Βάλτερ Ματσάρι διαφοροποίησε το σχήμα, παίζοντας με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και αυτό βοήθησε στο να ελέγξει καλύτερα το παιχνίδι. Δεν προέκυψαν νέα αγωνιστικά προβλήματα. Τραυματίες παραμένουν οι Ολιβέρα (αρ. μπακ), Νατάν (στόπερ) και Μέρετ (βασικός κίπερ). Επίσης, οι Οσιμέν (φορ/πρώτος σκόρερ) και Ανγκισά (μέσος) έχουν υποχρεώσεις στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΝΑΠΟΛΙ – ΙΝΤΕΡ (21:00): Ήταν το φαβορί και το απέδειξε με εμφατικό τρόπο. Η Ίντερ έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ με αντίπαλο τη Λάτσιο και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στο 3-0. Έτσι, θα διεκδικήσει το τρόπαιο για τρίτη διαδοχική χρονιά, με τον Σιμόνε Ιντσάγκι να έχει τη δυνατότητα να φτάσει τις πέντε κατακτήσεις και να βρεθεί μόνος στην κορυφή της λίστας. Μόλις στο 17’, ο Τουράμ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, για να έρθει στο 50’ ο Τσαλχάνογλου από το σημείο του πέναλτι, να διπλασιάσει τα  τέρματα των «νερατζούρι». Λίγο πριν το τέλος και συγκεκριμένα στο 87’, ο Φρατέζι ερχόμενος από τον πάγκο, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. «Κάναμε ένα σούπερ παιχνίδι, το οποίο απόλαυσα. Κόντρα στη Νάπολι δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Εκτιμώ ότι το κίνητρο θα μετρήσει περισσότερο από την τακτική» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ιταλός τεχνικός. Οδηγός στο αποψινό ματς θα είναι το εμφατικό διπλό στις 3/12 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», όταν επικράτησε με 3-0. Σίγουρα, μιλάμε για άλλο παιχνίδι, αλλά, ουδείς μπορεί να το προσπεράσει. Μοναδικός τραυματίας είναι ο Κουαδράδο (εξτρέμ), η απουσία του οποίου, πλέον, δεν επηρεάζει.

  Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου , αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και  NBA .

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ