Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το πήρε απόφαση η Νιούκαστλ… Με τόσα «σκοτώνει» τον αρχηγό της!
Νιούκαστλ

Το πήρε απόφαση η Νιούκαστλ… Με τόσα «σκοτώνει» τον αρχηγό της!

Η Νιούκαστλ γνωρίζει πολύ καλά ότι θα πρέπει να βρει άμεσα έναν μπακ που θα αγωνίζεται στη θέση του Κίεραν Τρίπιερ.

22.01.2024 | 19:27

Η Νιούκαστλ δεν βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η φετινή της σεζόν δεν μοιάζει σε τίποτα με την περσινή. Τότε που ήταν ο φόβος και ο τρόμος στην Αγγλία. Είτε αγωνιζόταν στην έδρα της, είτε εκτός.

Οι «καρακάξες» χρειάζονται ενίσχυση. Όμως, αυτό δεν φαίνεται πως θα συμβεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αλλά το αντίθετο. Όλα δείχνουν ότι η αγγλική ομάδα θα χάσει έναν από τους μεγάλους της πρωταγωνιστές της. Τον αρχηγό της. Τον Κίεραν Τρίπιερ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Μενιάν μίλησε για τους ρατσιστές και την επίθεση που δέχτηκε από αυτούς στο ματς με την Ουντινέζε!

Η Νιούκαστλ το έχει πάρει απόφαση ότι είναι απλά θέμα χρόνου, μέχρι να συμβεί αυτό. Σύμφωνα με το «Sky Sports» ο Άγγλος αμυντικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου που έχει ισχύ ως και το καλοκαίρι του 2025. Από αυτό θα έχει λαμβάνειν από οκτώ μέχρι και εννιά εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Ωστόσο, για να ολοκληρωθεί το deal πρέπει και οι δύο ομάδες να δώσουν τα χέρια. Για να… ανάψει πράσινο φως η Νιούκαστλ θα πρέπει οι πρωταθλητές Γερμανίας να της καταβάλλουν το χρηματικό ποσό των 13 εκατομμυρίων λιρών. Μιας και μόνο με ένα τέτοιο ποσό θα είναι θετική για τη συμφωνία!

Η Νιούκαστλ χάνει έναν από τους πρωταγωνιστές της!

Η σεζόν δεν είναι καλή. Λίγοι παίκτες της Νιούκαστλ έχουν καταφέρει να εντυπωσιάσουν και να δώσουν συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις τους, όπως έκαναν πέρυσι.

Τα δεδομένα είχαν αλλάξει πολύ και για τον έμπειρο μπακ. Ο Κίεραν Τρίπιερ βρισκόταν σε πτωτική πορεία και έτσι οι «καρακάξες» θα πάρουν ένα αρκετά καλό χρηματικό ποσό για έναν παίκτη που έδειχνε ότι έχει πιάσει το ταβάνι του. Ειδικά στο προσωπικό επίπεδο η απουσία του θα είναι μεγάλη, αφού είχε καταφέρει από την αρχή κιόλας να κερδίσει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των συμπαικτών του.

Οπότε σίγουρα η επόμενη ημέρα για τους παίκτες της Νιούκαστλ θα είναι διαφορετική από πολλές απόψεις!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version