ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (27/1)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (27/1).

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (27/1)

Ανάλυση και προγνωστικά

Σάββατο σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι πολλές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (19:30): Τέλος ο ένας από τους στόχους της Μπαρτσελόνα. Και νέα προβλήματα για τον Τσάβι, ο οποίος είπε ανοιχτά πλέον πως σκέφτεται ότι δε θα βγάλει τη χρονά στον πάγκο των Καταλανών. Μείον εφτά και μείον οχτώ από Ρεάλ και Χιρόνα αντίστοιχα στο πρωτάθλημα και εκτός Κυπέλλου μετά την ήττα στην παράταση από την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές». 2-2 το σκορ στο 90λεπτο, δύο γκολ από τους Βάσκους στην παράταση για το τελικό 4-2, απέναντι σε μια Μπάρτσα που ήταν χειρότερη σε όλους τους τομείς και σε όλο το παιχνίδι. Αποκαρδιωτική η εικόνα της κυρίως στην άμυνα, δεχόταν με μεγάλη ευκολία φάσεις και δέχτηκε τέσσερα τέρματα. Περιθώρια για απώλειες στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν, φιλοξενεί την παραπαίουσα Βιγιαρεάλ χωρίς Μπαλντέ, Γκάβι, Ραφίνια, Μαρτίνες, Τερ Στέγκεν και Μάρκος Αλόνσο.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ (19:30): Ακόμα ένα ματς χωρίς νίκη για τη Βιγιαρεάλ, την άγγιξε απέναντι στη Μαγιόρκα, αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει. Άνοιξε το σκορ με τον Σόρλοθ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, είχε ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα, ήρθε η ψυχρολουσία στο φινάλε. Με τη Μαγιόρκα να ισοφαρίζει χάρη σε γκολ του Λιάμπρες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων για το τελικό 1-1. Παραμένει σε δύσκολη θέση, μόλις στο συν πέντε από την επικίνδυνη ζώνη με 20 βαθμούς, δύσκολη η αποστολή της στη Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Αισιόδοξος παραμένει ο Μαρθελίνιο, που ψάχνει να βρει λύσεις κυρίως για την άμυνα. Τιμωρημένος και πάλι ο Ρέινα, εκτός οι Παρέχο, Πεντράθα, Φόιθ, Πίνο, Σουάρες.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ (19:30): Νέο μήνυμα τίτλου «έστειλε» η Λεβερκούζεν που πέρασε με 3-2 από την έδρα της Λειψίας και με ανατροπή κιόλας. Δύο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά αντέδρασε εξαιρετικά. Είχε και την τύχη με το μέρος της και όλα πήγαν… πρίμα. Ο Τα στο 63’ και ο Χιντσάπιε στο 91’ ολοκλήρωσαν την ανατροπή για την ασταμάτητη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο. Στόχος της είναι να πάρει τα ματς με Γκλάντμπαχ (εντός) και Ντάρμσταντ (εκτός) και να πάει στο (εντός έδρας) ντέρμπι με την Μπάγερν Μονάχου με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά. Είναι και πάλι πολλές οι απουσίες για τις «ασπιρίνες». Σίγουρα εκτός για το Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ είναι οι Αρτούρ (δεξί μπακ), Μπονιφάς (επιθετικός), Παλάσιος (μέσος), μαζί με τον τιμωρημένο Τα (κεντρικός αμυντικός). Φυσικά, εκτός είναι και οι διεθνείς Κοσουνού (κεντρικός αμυντικός), Ταπσόμπα (κεντρικός αμυντικός), Αντλί (εξτρέμ).

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ (19:30): Η Γκλάντμπαχ έχασε 2-1 μέσα στο σπίτι της από την Άουγκσμπουργκ και μάλιστα με ανατροπή. Προηγήθηκε στο 26’ με τον Σιεμπατσό, αλλά δέχτηκε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Ίσως να την αδικεί λίγο το αποτέλεσμα, παρά τα αμυντικά θέματα που εξακολουθεί να εμφανίζει, άξιζε κάτι από αυτό το ματς. Και όλα αυτά ενώ είχε προηγηθεί η μεγάλη νίκη με 3-1 επί της Στουτγκάρδης. Από τις 5 νίκες που έχει ως τώρα, μόλις μία είναι μακριά από το σπίτι της (3-1 την Μπόχουμ). Επίσης, το μοναδικό ματς πρωταθλήματος που έχει κρατήσει φέτος το μηδέν παθητικό είναι στο 4-0 επί της Βόλφσμπουργκ. Σίγουρα εκτός είναι οι Όμλιν (τερματοφύλακας), Βέμπερ (κεντρικός αμυντικός), Ιτακούρα (κεντρικός αμυντικός), Ντουκουρέ (κεντρικός αμυντικός), δίνονται αμφίβολοι Ρέιτζ (μέσος), Πλεά (επιθετικός), Κράμερ (μέσος), Κονέ (μέσος), Φρίντριχ (μέσος), Τζόρνταν (επιθετικός).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ