ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Φιορεντίνα – Ίντερ: Με τέτοιο δεκάρι δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά (vid)

Η Ίντερ συνέχισε την επέλασή της στα ιταλικά γήπεδα περνώντας και από την έδρα της Φιορεντίνα (1-0) χάρις το δολοφονικό ένστικτο του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Φιορεντίνα – Ίντερ: Με τέτοιο δεκάρι δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά (vid)

Τρίποντο ήθελε να πάρει η Ίντερ στο Αρτέμιο Φράνκι, τρίποντο πανηγύρισε! Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πέτυχε το 19ο τέρμα του στη φετινή Serie A και με αυτό του το κατόρθωμα οδήγησε την ομάδα του σε μία ακόμη σημαντική νίκη στη Serie A. Ξανά στην κορυφή οι Μιλανέζοι!

Το ματς

Επιστροφή στο πρωτάθλημα για την Ίντερ του Σιμόνε Ιντζάκι μετά την κατάκτηση του SuperCoppa στο Ριάντ. Οι Μιλανέζοι ξεκίνησαν με κούπα το 2024 επικρατώντας στον τελικό της πρωταθλήτριας Ιταλίας Νάπολι με 1-0. Απόψε, στόχος για τους «νεραντζούρι» ήταν η νίκη επί της Φιορεντίνα στο Αρτέμιο Φράνκι και η επιστροφή στο ρετιρέ της βαθμολογίας της Serie A. Οι φιλοξενούμενοι γνώριζαν εξαρχής πως η αποστολή τους θα ήταν αρκετά δύσκολη, καθώς απέναντί τους θα έβρισκαν μια πολύ καλή ομάδα, η οποία γίνεται ακόμη καλύτερη μπροστά στο κοινό της.

Με τη ψυχολογία στα ύψη όμως και με όλες τις σημαντικές μονάδες στην ενδεκάδα, η Ίντερ έβαλε πλώρη από νωρίς για τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Οι Μιλανέζοι δεν έχασαν καθόλου χρόνο και στο 14′, στις πρώτες τους καλές στιγμές, έστειλαν σαφές μήνυμα στον αντίπαλο. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πήρε τη κεφαλιά στο κόρνερ και σημάδεψε τα δίχτυα της Φιορεντίνα ανοίγοντας το σκορ για την Ίντερ. Αυτό ήταν το γκολ νούμερο 19 του Αργεντινού στο φετινό πρωτάθλημα. Το τέρμα αυτό όπως ήταν φυσικό ανάγκασε τη Φιορεντίνα να ανοιχτεί και να κυνηγήσει περισσότερα στον αγώνα. Οι γηπεδούχοι κράτησαν στη συνέχεια τη μπάλα στα πόδια τους, δημιούργησαν κινδύνους όμως όχι ικανούς να τρομάξουν τους Μιλανέζους. Έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε φυσιολογικό στο 1-0 υπέρ της Ίντερ.

 


Στο δεύτερο μέρος, οι «Βιόλα» ήταν καλύτεροι! Οι γηπεδούχοι έδειχναν όσο περνούσε ο χρόνος πως θα έβρισκαν τη μεγάλη ευκαιρία για να πληγώσουν την αντίπαλό τους. Η Ίντερ είχε οπισθοχωρήσει, έψαχνε την ιδανική αντεπίθεση όμως αδυνατούσε να τη βρει. Και έτσι φθάσαμε στην φάση που εν πολλοίς – μετά το γκολ – σημάδεψε τον αγώνα. Στο πέναλτι που κέρδισε η Φιορεντίνα στο 75ο λεπτό. Ο διαιτητής της συνάντησης εμπιστεύτηκε το VAR και έδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο Νίκο Γκονζάλες ανέλαβε την εκτέλεση όμως ο Ζόμερ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και έσωσε την ομάδα του αποκρούοντας τη μπάλα. Αυτή ήταν η ευκαιρία της Φιορεντίνα να πάρει κάτι θετικό από τον αγώνα.

Στη συνέχεια η Ίντερ διαχειρίστηκε καλύτερα τον αντίπαλο και τον χρόνο και με σχετική ευκολία έφθασε σε ένα ακόμη τρίποντο. Μια νίκη που επαναφέρει την ομάδα του Ιντζάκι στη κορυφή της Serie A, μπροστά από τη Γιουβέντους.

 


Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ