ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
feeding

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Ματσάρα στην Τούμπα! Ντέρμπι κορυφής στη Θεσσαλονίκη, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 20η αγωνιστική της εφετινής Super League (20:30).

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον ΠΑΟΚ, που καλείται να κάνει… βαρβάτη δήλωση τίτλου στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Σε σταθερά εξαιρετική πορεία η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες τον Βόλο την περασμένη αγωνιστική. Στο 5-1 σταμάτησε το κοντέρ, με τον δικέφαλο του βορρά να προσφέρει άλλη μια εντυπωσιακή παράσταση. Τέταρτη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για τους «ασπρόμαυρους», που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League, με 44 πόντους σε 19 αγωνιστικές. Γενικά, ο ΠΑΟΚ σπέρνει τον φόβο και τον τρόμο τον τελευταίο καιρό και με τρίποντο στο ματς με τον Παναθηναϊκό, έχει την ευκαιρία να εδραιωθεί στην κορυφή της κατάταξης. Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα των γηπεδούχων, δεν μπορούν να υπολογίζουν στους διεθνείς Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ και Αλί Σαμάτα, αλλά και στους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ιβάν Νάσμπεργκ. Όλοι οι υπόλοιποι, θα είναι κανονικά στην αποστολή, οι οποία απαρτίζεται από τους εξής: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ,Μπράντον, Τζίμας.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός καλείται να βγάλει αντίδραση μετά την πρώτη ήττα στην εποχή Φατίχ Τερίμ. Οι «πράσινοι» σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες και τελικά έφυγαν με άδεια χέρια από το εντός έδρας ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (1-2). Στα του πρωταθλήματος, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν την περασμένη αγωνιστική του Αστέρα και θέλουν να σταθούν όρθιοι και στην Τούμπα. Με οδηγό το ντέρμπι της «Αγιά Σοφιάς» κόντρα στην ΑΕΚ, η ομάδα του Φατίχ Τερίμ θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη. Πάντα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, παρέα με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός. Σχετικά με τα αγωνιστικά νέα των φιλοξενούμενων, ο Τερίμ θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Φώτη Ιωαννίδη, αλλά και τους Άνταμ Τσέριν, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ που επέστρεψαν στην αποστολή. Από την άλλη, εκτός παραμένουν Χουάνκαρ, Σεμπαστιάν Παλάσιος και Μπαρτ Σένκεφελντ. Αναλυτικά, η αποστολή των «πρασίνων» απαρτίζεται από τους εξής: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ