ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
Στο Λονδίνο κουμάντο κάνει μόνο η Άρσεναλ! (vid)
Λάθος επιπέδου League Two ο Ράγια και γκολ απ’ το πουθενά η Τότεναμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (30/1)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (30/1)

Ανάλυση και προγνωστικά

Τρίτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι πολλές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου (21:15): Με την κακοδαιμονία να συνεχίζει να τον μαστίζει φέτος, ο Ολυμπιακός πάλεψε στο δεύτερο ημίχρονο με την Ρεάλ στην Μαδρίτη, αλλά ηττήθηκε και υποχώρησε σε ρεκόρ 12-11. Το Σάββατο παρότι αγωνίστηκε με οκτάδα νίκησε εύκολα τον ΠΑΟΚ και σήμερα αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά απευθείας εισόδου στα πλέι οφ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη κόντρα στην Άλμπα. Ασφαλώς και είναι το φαβορί και μάλιστα με δυνατότητα να σκοράρει περισσότερους από 82 πόντους για να επιβεβαιωθεί το over στο ποντάρισμα του σκοραρίσματός του. Αγωνιστικά, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μιλουτίνοφ και Φαλ, ενώ αμφίβολος είναι και ο Πετρούσεφ. Επιστρέφουν Γουίλιαμς-Γκος και Λαρεντζάκης, ενώ ντεμπούτο θα κάνει ο νεοαποκτηθείς σέντερ, Μόουζες Ράιτ, παρότι έχει κάνει μόλις μία προπόνηση με την ομάδα. Το παιχνίδι προσφέρεται για να πάρει λίγο χρόνο και να αρχίσει να προσαρμόζεται. Εντός έδρας έχει οκτώ νίκες σε δώδεκα αγώνες στο ΣΕΦ, με μέσο όρο τους 77,2 πόντους στην επίθεση, ενώ στην άμυνα επιτρέπει 73,1.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου (21:15): Δύο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα και Βιλερμπάν, έχουν αναπτερώσει το ηθικό της Άλμπα και την έχουν ανεβάσει σε ρεκόρ 5-18. Όπως πάντα παίζει το μπάσκετ της χωρίς άγχος και πίεση και αν υποτιμηθεί μπορεί να κάνει την ζημιά σε οποιονδήποτε. Ασφαλώς και το έργο της απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ είναι πολύ δύσκολο ακόμα και αν πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Στο ματς του πρώτου γύρου άλλωστε ηττήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» 94-67, δείγμα της διαφοράς δυναμικότητας που υπάρχει. Απόψε λόγω του ότι μοναδικός που θα απουσιάσει είναι ο πολύτιμος φόργουορντ, Λουίς Ολίντι, δεν θα της είναι και εύκολο να εκμεταλλευτεί τις απουσίες των γηπεδούχων στην φροντ λάιν. Εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη σε έντεκα αγώνες και είναι η χειρότερη ομάδα στην διοργάνωση σε αυτόν τον τομέα. Με μέσο όρο 84,5 πόντους παθητικό μακριά από το Βερολίνο, το να δεχθεί σήμερα τουλάχιστον 83 δεν θα είναι έκπληξη.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΛΕΣΤΕΡ – ΣΟΥΟΝΣΙ (21:45): Μετά από δυο γκέλες στο πρωτάθλημα, απέναντι σε Κόβεντρι και Ίπσουιτς επανήλθε στις νίκες, επικρατώντας με 3-0 της Μπέρμιγχαμ, για το Κύπελλο. Το τελικό σκορ ωστόσο δεν λέει την αλήθεια για την εικόνα του παιχνιδιού, αφού οι δυο ομάδες ουσιαστικά μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο, με τις αλεπούδες να στέκονται αρκετά τυχερές στο πρώτο μέρος και να ανεβάζουν ρυθμούς στην επανάληψη. Παρά τα δυο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα η πρωτιά της δεν αμφισβητείται, αφού είχε χτίσει διαφορά ασφαλείας. Στην έδρα της έχει κερδίσει τα έντεκα από τα δεκατέσσερα παιχνίδια της, έχοντας δεχθεί μόλις οχτώ τέρματα, δείγμα της ποιότητας της. Εκτός αποστολής οι διεθνείς Ιχεανάτσο (Ε, 19/5), Ντάκα (Ε, 7/4), Σουτάρ (Α, 3/0) και ο τραυματίας μέσος Εντιντί (21/2).

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΛΕΣΤΕΡ – ΣΟΥΟΝΣΙ (21:45): Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης έδειξε πολύ άσχημο πρόσωπο κόντρα στη Μπόρνμουθ, για το Κύπελλο, με το 5-0 να έρχεται δίκαια. Νωρίτερα είχε έρθει ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα κόντρα στη Σαουθάμπτον, από την οποία ηττήθηκε με 1-3, δείχνοντας και εκεί σημαντικές αδυναμίες. Πλέον βρίσκεται στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, με την ζώνη του υποβιβασμού να πλησιάζει. Εκτός έδρας έχει κερδίσει τέσσερα από τα παιχνίδια της, έχοντας ακόμα τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες, με την εστία της να παραβιάζεται ανελλιπώς σε κάθε παιχνίδι από τα τέλη Οκτωβρίου. Αρνητική η παράδοση στο King Power, με έξι ήττες και μια ισοπαλία. Εκτός, λόγω τραυματισμού ο επιθετικός Λόου (23/6), ο μέσος Γουόλς (13/1) και ο αριστερός μπακ Γκινέλι (6/1).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ