ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
feeding

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

Στο Περιστέρι είναι στραμμένη η προσοχή του ποδοσφαιρικού κόσμου. Εκεί που ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ατρόμητο για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Έμπλεξε ο Παναθηναϊκός μετά και το 1-2 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο. Ο Ατρόμητος απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης και οι πράσινοι καλούνται να κάνουν την ανατροπή στο Περιστέρι. Δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, κάτι που φάνηκε στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Αρκετά τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό που γνώρισε την ήττα και έπεσε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Μέσα σε όλα, ακολουθεί και η μεγάλη μάχη της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό. Οπότε, αντιλαμβάνεται κανείς, πως το τριφύλλι κινδυνεύει να τα χάσει όλα μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Ο Τούρκος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες του Σεμπάστιαν Παλάσιος, ο οποίος αποθεραπεύτηκε, ενώ στην αποστολή βρίσκεται ξανά ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Σπόραρ, Βέρμπιτς και θεραπεία οι Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν. Στην αποστολή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλος, Ακαϊντίν.

Από την άλλη, κάτι παραπάνω από μεγάλη είναι η πρόκληση που έχει μπροστά του ο Ατρόμητος. Μετά και το 2-1 του πρώτου αγώνα, η ομάδα του Σάσα Ίλιτς έχει την ευκαιρία να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό. Και είναι αποφασισμένη να την αρπάξει από τα… μαλλιά. Με το μυαλό στη ρεβάνς του Περιστερίου, η ομάδα των δυτικών προαστίων δεν κατέβηκε ποτέ στην Τρίπολη, χάνοντας με 3-1 από τον Αστέρα. Αρκετές οι απουσίες για τον Ίλιτς ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με το «τριφύλλι». Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Γιώργος Τζαβέλλας, Αντρέας Κούεν, Ντένζελ Γιουμπιτάνα, Μαξίμ Ιμερέκοφ και Ουαζντί Κεσχρίντα. Φυσικά, εκτός παραμένει και ο Αγκιμπού Καμαρά που συνεχίζει με τη Γουινέα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Την αποστολή αποτελούν οι: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Πομόνης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Κούντε, Έρλινγκμαρκ, Καραμάνης, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον, Βρακάς, Ρομπάιγ, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ