ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Σαν Σε(ρ) προπόνηση η Νιούκαστλ νίκησε τη Βίλα μέσα στην έδρα της! (vid)

O Φαμπιάν Σερ, με τα δύο γκολ του, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της μεγάλης εκτός έδρας νίκης της Νιούκαστλ επί της Άστον Βίλα με σκορ 3-1.

Σαν Σε(ρ) προπόνηση η Νιούκαστλ νίκησε τη Βίλα μέσα στην έδρα της! (vid)

Η Νιούκαστλ είχε καιρό να πάρει μία μεγάλη νίκη. Να ζήσει μία μεγάλη νύχτα. Οι παίκτες του Έντι Χάου το έκαναν στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Άστον Βίλα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Premier League, όπου και επικράτησαν με σκορ 3-1.

Οι «καρακάξες» είχαν τον Φαμπιάν Σερ σε κέφια με τον Ελβετό να σημειώνει τα δύο από τα τρία της ομάδας του και να συμβάλλει τα μέγιστα για το μεγάλο «διπλό». Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της Νιούκαστλ επί της Άστον Βίλα μέσα στη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους «χωριάτες» αυτή ήταν η πρώτη ήττα μέσα στην έδρα τους από τον περασμένο Μάρτιο και το παιχνίδι με την Άρσεναλ με σκορ 4-2.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης φαινόταν ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν θα έπαιζε για να… καταστρέψει. Αλλά για να δημιουργήσει. Οι παίκτες της Νιούκαστλ για τακτικούς λόγους είχαν αφήσει χώρο και χρόνο σε εκείνους της Άστον Βίλα να βγουν μπροστά και να κάνουν το γνωστό τους παιχνίδι με τις πολλές πάσες και τους διαφορετικούς τρόπους δημιουργίας.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλά διαβασμένοι και σκοπό είχαν να χτυπήσουν σε κάποια αντεπίθεσή τους. Σε μία από αυτές κέρδισαν κόρνερ και στο 32΄ο Σερ με ωραία προβολή, παρά το γεγονός ότι τον μάρκαραν, κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του και να δημιουργήσει προβλήματα στους παίκτες του Έμερι. Μάλιστα, ο έμπειρος στόπερ ήταν αυτός που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 όταν μετά από σουτ του Γκόρντον η μπάλα βρήκε σε σώματα και κατέληξε στο δοκάρι του Μαρτίνες και μετά στη γραμμή με τον Σερ απλά με μία κοντινή κεφαλιά να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νιούκαστλ προσπάθησε να ρίξει τον ρυθμό και σε ένα μεγάλο ποσοστό και σημείο τα κατάφερε. Όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί. Μα σημείωσε και τρίτο τέρμα όταν οι παίκτες της έκλεψαν την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής με τον Μέρφι από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μαρτίνες, όμως, ο Μορένο τη βρήκε τόσο όσο έπρεπε και τελικά χρεώθηκε σε εκείνον. Όλα αυτά στο 52′.

Η Βίλα ανέβασε τον ρυθμό της και την πίεσή της. Μάλιστα, είχε μερικές καλές στιγμές όμως οι φιλοξενούμενοι ήξερα πολύ καλά τι έπρεπε να κάνουν. Το τέρμα του Γουότκινς στο 71′ έδωσε ελπίδα και δύναμη στους γηπεδούχους. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα σημείωσε και δεύτερο τέρμα, όμως, αυτό ορθώς δεν μέτρησε μιας και ήταν σε θέση οφσάιντ. Από εκεί και έπειτα ο σύλλογος από το Μπέρμπιγχαμ δεν είχε κάποια άλλη καλή στιγμή.

Με τη Νιούκαστλ να φτάνει πολύ κοντά στο 4-1 στο 89′, όμως, ο Μαρτίνες σταμάτησε με το πόδι και εντυπωσιακά τον Μέρφι. Όμως, το 3-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ