ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
feeding

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Επικίνδυνη έξοδο στο Περιστέρι έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ. Τον Ατρόμητο αντιμετωπίζουν οι «ασπρόμαυροι» για την 21η αγωνιστική της Super League (20:30).

Οι δοκιμασίες δεν σταματούν για τον ΠΑΟΚ, που καλείται να σταθεί όρθιος και στο Περιστέρι. Δεν αφήνει το πόδι από το… γκάζι η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τη μία νίκη να διαδέχεται την άλλη την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Εριξαν στο καναβάτσο και τον Παναθηναϊκό οι «ασπρόμαυροι», ενώ με θριαμβευτικό τρόπο, τσέκαραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Πάντα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League ο ΠΑΟΚ, έχοντας συγκεντρώσει 47 πόντους σε 20 αγωνιστικές. Φυσικά, για ακόμη ένα ματς, δε λείπουν οι απουσίες για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του τους Βιειρίνια, Ρικάρντο, καθώς και τον νεοαποκτηθέντα Γιόνι, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Εκόνγκ, Νάσμπεργκ και Τζίμας, ενώ από την άλλη, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Σαμάτα, μετά την επιστροφή του από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Μπαλωμένος , Σάστρε , Κεντζιόρα , Μιχαηλίδης , Κουλιεράκης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Μάρκος Αντόνιο , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τάισον Μπράντον , Σαμάτα. «Ήταν δυο εξίσου σημαντικές νίκες. Εξίσου σημαντικό είναι και το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Μετά ακολουθεί μια περίοδος με πάρα πολλά συνεχόμενα και δύσκολα ντέρμπι. Γίνεται εξαιρετική δουλειά από το τεχνικό επιτελείο, διαχειριζόμαστε πολύ σωστά τα παιχνίδια, παίζουν όλοι οι παίκτες. Ας τελειώσει αυτή η δύσκολη περίοδος με τα συνεχόμενα παιχνίδια και θα κάνουμε μετά ένα ταμείο προς το τέλος του μήνα», δήλωσε ο Οζντόεφ για το αποψινό ματς στα δυτικά προάστια.

Από την άλλη, πίκρα επικρατεί στο στρατόπεδο του Ατρομήτου. Το πάλεψε η ομάδα του Σάσα Ίλιτς, ωστόσο γνώρισε τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό. Δύο διαδοχικές ήττες και στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους, που βρίσκονται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 πόντους σε 20 αγωνιστικές. Ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ο Σάσα Ίλιτς έχει να διαχειριστεί τέσσερις σημαντικές απουσίες, αφού ο Τζαβέλλας ταλαιπωρείται από ίωση και δεν είναι διαθέσιμος, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Ιμερέκοφ, Κεσχρίντα , Βρακάς και Αγκιμπού Καμαρά. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ