ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (4/2)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (4/2)

Ανάλυση και προγνωστικά

Κυριακή σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι πολλές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:00): Η ήττα από τον ΠΑΟΚ έφερε πίεση και γκρίνια στον Παναθηναϊκό, που έβγαλε ωστόσο αντίδραση. Πήγε με χάντικαπ στο Περιστέρι για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, έδειξε ωστόσο χαρακτήρα και πήρε την πρόκριση. Με τον Ρουμπέν έφερε το εισιτήριο στα ίσια και με πανέξυπνο γκολ του Μλαντένοβιτς στις καθυστερήσεις το έβαλε στην τσέπη του! Όμως για τον Παναθηναϊκό τα δύσκολα δεν έχουν τελειώσει. Μαζεμένα τα ματς, πολλή η κούραση, εντούτοις το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
είναι ιδιαίτερο κρίσιμο στη μάχη του τίτλου. Και οι «πράσινοι» δεν έχουν πολλά περιθώρια, καθώς είναι ήδη στο -3 από τον ΠΑΟΚ αλλά και το -2 από την ΑΕΚ. Ο Τερίμ γεννά ερωτήματα με τις επιλογές του, είναι όμως πολύ έμπειρος και ξέρει να ανεβάζει την ψυχολογία των παικτών του. Η κατάσταση των Σπόραρ, Βέρμπιτς καθώς και Βαγιαννίδη θα ξεκαθαρίσει το πρωί της Κυριακής. Δεδομένα εκτός ωστόσο ο Ιωαννίδης.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:00): Ξεπέρασε την απογοήτευση του αποκλεισμού από τον Παναθηναϊκό, καθώς πέτυχε δύο σερί νίκες κόντρα σε Άρη (εκτός) και ΠΑΣ Γιάννινα. Στο 3-1 του Φαλήρου ένιωσε λίγο άγχος στο φινάλε, ωστόσο η δημιουργία του Μασούρα έδωσε τις λύσεις. Με 67% κατοχή μπάλας, 16(8) τελικές, οκτώ κερδισμένα κόρνερ καθώς και 2.06 xG μπορούσε να «καθαρίσει» πιο εύκολα. Επιθετικά βρίσκει ρυθμό ο Ολυμπιακός, ωστόσο ανασταλτικά εξακολουθεί να μην εμπνέει εμπιστοσύνη. Είναι ένα ερώτημα πόσο μπορούν να αλλάξουν την εικόνα του οι οκτώ μεταγραφές του Γενάρη. Στη θεωρία ωστόσο, οι περισσότερες κινήσεις είναι με παίκτες εμπειρίας, παραστάσεων και ποιότητας. Στην Άουγκμσπουργκ ο Μπιελ, στη β' ομάδα ο Καμαρά, παρελθόν και ο Πορόσο. Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Καρβαλιάλ, εκτός ωστόσο οι Ρέτσος και Μαρτίνς. Σκέψη του Πορτογάλου για τρία χαφ στη Λεωφόρο.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (18:30): Η Άρσεναλ πήρε αυτό που ήθελε στο «City Ground», κερδίζοντας 2-1 τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ήταν καλύτερη, είχε υπομονή στο παιχνίδι της και παρά το γεγονός ότι δεν έπιασε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης, έκανε το καθήκον της και συνέχισε τη μάχη για τον τίτλο. Τα γκολ του Ζεσούς στο 65’ και του Σάκα στο 72’ έκαναν τη διαφορά και εκείνο του Αβονιγί στο 89’ δεν την ανησύχησε στο τέλος. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά το άνετο 5-0 επί της Κρίσταλ Πάλας που την κράτησε στο -5 από την κορυφή και την αποψινή της αντίπαλο. Δηλώνει ανυπόμονος και ενθουσιασμένος για το ντέρμπι ο Αρτέτα, ο οποίος για το Άρσεναλ – Λίβερπουλ δεν μπορεί να υπολογίζει τους Παρτέι (μέσος), Τίμπερ (κεντρικός αμυντικός), Βιεϊρά (μεσοεπιθετικός) και Τομιγιάσου (δεξί μπακ), ενώ ο Ελνένι επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Αίγυπτο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (18:30): Η Λίβερπουλ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Τσέλσι και έκανε το ντέρμπι να μοιάζει με ένα παιχνίδι της σειράς. Σάρωσε με 4-1 και έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της στη σεζόν. Έφτιαξε πολλές φάσεις και θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα τέρματα, μιας και η ομάδα του Ποκετίνο δεν μπόρεσε ποτέ να ακολουθήσει το ρυθμό της. Αναμφίβολα, πάντως, το μεγαλύτερο κέρδος ήταν ο 20χρονος Κόνορ Μπράντλεϊ, ο οποίος έπαιξε δεξί μπακ και έδωσε πολύτιμες ανάσες στον Αλεξάντερ-Άρνολντ. Μάλιστα, με δύο ασίστ και ένα γκολ, ήταν ο MVP της αναμέτρησης. Με αυτό, η Λίβερπουλ συμπλήρωσε 11 ματς αήττητη με 8-3-0, σε όλες τις διοργανώσεις, με τελευταία ήττα το 2-1 από την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ, στο Europa League, στις 14/12/23! Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ρόμπερτσον και Σομποσλάι είναι διαθέσιμοι, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Νούνιες (επιθετικός), ο οποίος χτύπησε στο ματς με την Τσέλσι. Παραμένουν εκτός οι Σαλάχ (επιθετικός), Τιάγκο Αλκάνταρα (μέσος), Μπάιτσετιτς (μέσος), Μάτιπ (κεντρικός αμυντικός), Τσιμίκας (αριστερό μπακ), Ντόουκ (εξτρέμ) και Έντο (μέσος).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ