ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Δευτέρα (5/2)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Δευτέρα (5/2)

Ανάλυση και προγνωστικά

Δευτέρα σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:00): Η Μπρέντφορντ δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό της Τότεναμ και μοιραία ηττήθηκε 3-2 εκτός έδρας. Δεν δημιούργησε τόσες ευκαιρίες όσες η αντίπαλό της, όμως, το πάλεψε. Προηγήθηκε στο 15’ με τον Μοπέ, όμως, δέχτηκε μεγάλη πίεση στο δεύτερο ημίχρονο και τρία γκολ σε 8 λεπτά και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Μείωσε στο 67’ με τον Τόνι, αλλά μέχρι εκεί. Είχε προηγηθεί η νίκη με 3-2 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ, η μοναδική της επιτυχία σε 7 (1-0-6) παιχνίδια πρωταθλήματος. Πέρασε ένα δύσκολο διάστημα και καλείται να ξαναβρεί τον εαυτό της ώστε να μην… τρέχει στη συνέχεια. Δίνονται εκτός και για το Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Σίτι οι Γκόντος (μεσοεπιθετικός), Χένρι (αριστερό μπακ), Χίκι (δεξί μπακ), Εμπεμό (εξτρέμ), Ονιέκα (μέσος), Σάντε (εξτρέμ), Βισά (εξτρέμ).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:00): Στην επανεμφάνιση του Χάαλαντ μετά από αρκετές εβδομάδες, η Μάντσεστερ Σίτι υπέταξε με 3-1 την Μπέρνλι, χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει. Ο Νορβηγός επιθετικός μπήκε στο 71’, όταν τα πάντα είχαν κριθεί. Και την
αναμέτρηση την είχαν κρίνει ο Άλβαρες (2) και ο Ρόδρι. Αυτή ήταν η 8η διαδοχική νίκη για την πρωταθλήτρια Αγγλίας σε όλες τις διοργανώσεις και συνεχίζει στο κυνήγι του τίτλου. Θυμίζουμε, είχαν προηγηθεί το 1-0 επί της Τότεναμ για το Κύπελλο Αγγλίας και το 3-2 επί
της Νιούκαστλ για το πρωτάθλημα και τα δύο εκτός έδρας. Ο Χάαλαντ είναι και πάλι διαθέσιμος, αλλά δεν αναμένεται να ξεκινήσει. Άλλωστε, όπως και με τον Ντε Μπρούινε γίνεται ειδική διαχείριση για την επιστροφή τους. Έτοιμος είναι και ο Ακάνζι, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΣΕΒΙΛΛΗ (22:00): Ηταν πολύ ανταγωνιστική στο «Μετροπολιτάνο» απέναντι στην Ατλέτικο στο μεσοβδόμαδο εξ αναβολής παιχνίδι, αλλά στο φινάλε την πάτησε και έφυγε τελικά με άδεια τα χέρια. Η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ, με τη Βαγιεκάνο να ισοφαρίζει στο φινάλε του ημιχρόνου με τον Αλβάρο Γκαρσία και να κρατάει τον βαθμό μέχρι το 90'. Εκεί ο Ντεπάι κατάφερε να σκοράρει και να χαρίσει τη νίκη στους γηπεδούχους με 2-1. Δύο ήττες και μια ισοπαλία στα τρία τελευταία ματς, χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα για ψυχολογικούς λόγους και κυρίως για να αποκτήσει μεγαλύτερη ασφάλεια απ' το συν εφτά που έχει αυτή τη στιγμή από την επικίνδυνη ζώνη. Κόντρα στη Σεβίλλη επιστρέφουν σχεδόν όλοι οι τραυματίες, μοναδική απώλεια αυτή του εξτρέμ Μπεμπέ που βρίσκεται ακόμα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΣΕΒΙΛΛΗ (22:00): Πέμπτο ματς χωρίς νίκη για τη Σεβίλλη, που παρά το γεγονός πως έπαιξε καλύτερα από άλλες φορές, δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο στο εντός έδρας ματς με την Οσασούνα. Μένοντας στο 1-1 και οριακά στην επικίνδυνη ζώνη, σε ισοβαθμία με την Κάντιθ. Έχει την ευκαιρία να την ξεπεράσει αν πάρει αποτέλεσμα από τη Βαγεκάνο. Μπήκε δυνατά και άνοιξε το σκορ με τον Ρομέρο στο 24', ο Μπούντιμιρ στο 55' έφερε το ματς στα ίσια με το 1-1 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε. Ψάχνει οπωσδήποτε βαθμούς για να ανασάνει λίγο η Σεβίλλη, που πήρε τρεις δανεικούς τον Γενάρη, αλλά έχασε τον Ράκιτιτς που έφυγε για τη Σαουδική Αραβία. Με σημαντικά προβλήματα απέναντι στη Βαγιεκάνο, δεν έχει τους τιμωρημένους Ράμος και Σούσο και τους τραυματίες Σάλας, Νιανζού, Γκουντέλ, Λαμέλα, Λουκεμπάκιο, Ντίας.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ