ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
Στο Λονδίνο κουμάντο κάνει μόνο η Άρσεναλ! (vid)
Λάθος επιπέδου League Two ο Ράγια και γκολ απ’ το πουθενά η Τότεναμ! (vid)
Τότεναμ – Άρσεναλ: ΘΕΟΤΡΕΛΟΣ Γουάιτ, πήγε να… λύσει τα γάντια του Βικάριο! (vid)
Το VAR έκοψε… μαχαίρι τα χαμόγελα της Τότεναμ! (pics)
Κεφαλιά -κανονιά του Χάβερτς και 3-0 η Άρσεναλ! (vid)
Η Άρσεναλ ξεδίπλωσε την τέλεια αντεπίθεση και ο Σάκα έκανε το 2-0! (vid)
Με… κανονιά από την Τότεναμ έκανε το 1-0 η Άρσεναλ! (vid)
Η μυθική σεζόν του Μέσι – Γλεντάει και τους haters με τα στατιστικά του (pics)
Υποκλιθείτε στην πρωταθλήτρια Ίντερ – Έκανε πλάκα και στην Τορίνο (vid)
Πω, πω ένας Τσαλχάνογλου – Μια γκολάρα και… ΧΑΜΟΣ στο Μιλάνο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρωτάθλημα Αμερικής

Η συγγνώμη της Ίντερ Μαϊάμι για τον Μέσι!

Η ομάδα του Μαϊάμι ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Χονγκ Κονγκ σχετικά με την απουσία των Μέσι και Σουάρες.

Η συγγνώμη της Ίντερ Μαϊάμι για τον Μέσι!

Η Ίντερ Μαϊάμι απολογήθηκε για την αδυναμία του Λιονέλ Μέσι να αγωνιστεί σε φιλικό αγώνα στο Χονγκ Κονγκ, μια καθυστερημένη απόφαση που εξόργισε τους οπαδούς και απογοήτευσε τους διοργανωτές, αλλά η ομάδα του MLS έκρινε ότι ήταν απαραίτητη. Ο Αργεντινός σταρ, με το ρεκόρ κατάκτησης, οκτώ φορές, της Χρυσής Μπάλας, δεν έκανε ζέσταμα μπροστά στους 40.000 οπαδούς στο στάδιο του Χονγκ Κονγκ την περασμένη Κυριακή, καθώς εξετάστηκε από το ιατρικό προσωπικό, το οποίο αποφάσισε ότι ήταν πολύ επικίνδυνο για τον ίδιο και τον συμπαίκτη του Λουίς Σουάρες να αγωνιστούν.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Παρά τις καλύτερες προθέσεις μας, καταλαβαίνουμε ότι υπήρξε απογοήτευση για την απουσία του Λιονέλ Μέσι και του Λουίς Σουάρες στον αγώνα της Κυριακής και λυπούμαστε που οι δύο παίκτες δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν», ανέφερε η Ίντερ Μαϊάμι σε ανακοίνωση που έστειλε στο Reuters την Πέμπτη (8/02).

«Αναγνωρίζουμε επίσης ότι η καθυστερημένη απόφαση προκάλεσε απογοήτευση στους υποστηρικτές μας στο Χονγκ Κονγκ και στη διοργανώτρια της εκδήλωσης, την “Tatler Asia”. Θεωρούμε όμως απαραίτητο να εκφράσουμε ότι οι τραυματισμοί είναι δυστυχώς μέρος του όμορφου παιχνιδιού και η υγεία των παικτών μας πρέπει πάντα να έρχεται πρώτη.»

Ο σύλλογος του MLS ανέφερε ακόμη ότι όσον αφορά τους Μέσι και Σουάρες, ήθελαν να πάρουν την απόφαση εν ώρα αγώνα, ώστε να υπάρξει η πιθανότητα να είναι διαθέσιμοι για να παίξουν. Τρεις ημέρες αργότερα, ο 36χρονος Μέσι μπήκε στο 60ο λεπτό στο φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι με την ομάδα της J-League, Βίσελ Κόμπε, στο Τόκιο, όπου ένα μεγάλος μέρος της κερκίδας στο Εθνικό Στάδιο της Ιαπωνίας παρέμεινε κενή, με μόλις 28.614 εισιτήρια να είχαν πωληθεί.

Οι θεατές κατέκλυσαν το γήπεδο στο παιχνίδι του Χονγκ Κονγκ, στο οποίο η Ίντερ Μαϊάμι νίκησε με 4-1 μια τοπική ομάδα της League XI, ζητούσαν «επιστροφή των χρημάτων», ενώ η κυβέρνηση του Χονγκ Κονγκ δήλωσε ότι η διοργανώτρια εταιρεία “Tatler Asia” μπορεί να αντιμετωπίσει μείωση της χρηματοδότησης.

Η Επιτροπή Μεγάλων Αθλητικών Εκδηλώσεων (MSEC) είχε χορηγήσει 1.92 εκατομμύρια δολάρια για την εκδήλωση μαζί με επιχορήγηση 100.000 δολαρίων για τον τόπο διεξαγωγής, όπως ανέφερε η ανακοίνωση της κυβέρνησης.

Η αμερικανική ομάδα δήλωσε ότι θα ήταν πρόθυμη να επιστρέψει στο Χονγκ Κονγκ, αν οι οπαδοί ήταν “ανοιχτοί” στο να υποδεχθούν ξανά τον σύλλογο. «Οι παίκτες τραυματίζονται στο ποδόσφαιρο και γι’ αυτό δεν φταίει κανείς. Είναι ένα μέρος του όμορφου παιχνιδιού που είναι σκληρό και επηρέασε την επίσκεψή μας στο Χονγκ Κονγκ», τονίζεται στην ανακοίνωση της Ίντερ Μαϊάμι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ