ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Απτόητος ο Τούχελ: «Δεν νιώθω καμία πίεση, ξέρω πώς είναι τα πράγματα»

Ο προπονητής της Μπάγερ, Τόμας Τούχελ, είναι γνώριμος από ιδιάζουσες περιπτώσεις όπου η πίεση είναι αυξημένη προς το πρόσωπό του.

Απτόητος ο Τούχελ: «Δεν νιώθω καμία πίεση, ξέρω πώς είναι τα πράγματα»

Η Μπάγερν Μονάχου επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από την Μπάγερ Λεβερκούζεν το περασμένο Σάββατο. Με τον προπονητή της, Τόμας Τούχελ, να θεωρεί ότι ακόμη δεν αισθάνεται πιεσμένος στον πάγκο των Βαυαρών, παρότι ελλοχεύει σοβαρά ο κίνδυνος της απώλειας του πρωταθλήματος μετά από 11 χρόνια.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ενόψει του αυριανού (14/2, 22:00) με τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο» για το πρώτο ματς στα νοκ άουτ του Champions League, ο Γερμανός προπονητής μίλησε για διάφορα θέματα γύρω από την ομάδα του. Τονίζοντας τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει και φυσικά τη σημασία τόσο του αγώνα με τη Λεβερκούζεν όσο και του αυριανού με τους «λατσιάλι».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τόμας Τούχελ:

«Δεν αισθάνομαι καμία αυξανόμενη πίεση. Η πίεση είναι ένα μεγάλο προνόμιο. Είναι μια αθλητική πίεση. Αυτό δεν ήταν ποτέ διαφορετικό. Είναι απαραίτητο να διατηρούμε αυτοπεποίθηση, είναι απαραίτητο να είμαστε αυτοκριτικοί. Όσο πιο δυνατός γίνεται ο θόρυβος και όσο ισχυρότερη γίνεται η λεγόμενη πίεση, τόσο πιο σημαντικό είναι να παραμείνουμε ψύχραιμοι.

Μέχρι στιγμής πάντα δείχναμε αντίδραση μετά από μια ήττα. Η αυτοκριτική από την ίδια την ομάδα δεν αποτελεί πρόβλημα. Πάντα το κάνουν αυτό ακόμα και όταν κερδίζουμε. Είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο το πώς το αντιμετωπίζουμε. Είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε τα πάντα για να δείξουμε αντίδραση. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία γιατί είναι ένας νέος αντίπαλος, μια νέα διοργάνωση, ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Ελπίζω να μπορέσουμε να επανορθώσουμε και να δείξουμε την ποιότητα που χρειαζόμαστε για μια νίκη.

Η Λάτσιο είναι μια πολύ πειθαρχημένη ομάδα, πολύ ομοιογενής στον τρόπο που κάνει τα πράγματα, είναι ξεκάθαρη στην προσέγγισή της στο πρέσινγκ. Όπως πάντα με τον Μαουρίτσιο Σάρι, κρατούν τα πράγματα σφιχτά, είναι δύσκολο να τους νικήσεις. Νομίζω ότι θα είναι ένα συναισθηματικό παιχνίδι με τους οπαδούς. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι», ανέφερε ο Τούχελ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε ορισμένους ποδοσφαιριστές του.

Για τον Τελ: Ήταν ένας εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας, έχασε λίγο τη δυναμική του. Δεν είναι πλέον τόσο επιθετικός στο γήπεδο και δεν έχει πλέον την απόλυτη ανάγκη να σκοράρει αυτή τη στιγμή. Ίσως έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση, ίσως έχει να κάνει και με το ότι περιμένει λίγο παραπάνω από τον εαυτό του. Τα πράγματα βελτιώνονται και πάλι, σκοράρει και πάλι περισσότερο στις προπονήσεις. Όλα αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά για έναν νεαρό παίκτη.

Για τον Κέιν: Είναι σπάνιο γι’ αυτόν να έχει τόσο λίγες επαφές. Είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματά του να πέφτει βαθιά και να συμμετέχει στο παιχνίδι. Ο σχηματισμός σχεδιάστηκε για εκείνον. Αλλά δεν τον βρήκαμε καθόλου. Το παιχνίδι μας ήταν συχνά γύρω από την πολύ συμπαγή άμυνα της Λεβερκούζεν. Θέλουμε να έχουμε τον Χάρι περισσότερο στο παιχνίδι.

Για τους τραυματίες του: «Ο Γκνάμπρι έχει μείνει εκτός από το παιχνίδι κυπέλλου στο Μίνστερ (σ.σ. με την Πρόισεν στις 26 Σεπτεμβίου, 0-4). Είναι στον αγωνιστικό χώρο και κάνει ατομική προπόνηση ποδοσφαίρου. Αυτά είναι καλά νέα. Με τον Κόνραντ Λάιμερ, τα πράγματα ελπίζουμε να πάνε πιο γρήγορα από το αναμενόμενο. Αλλά με τον Αλφόνσο Ντέιβις θα πάρει λίγο περισσότερο χρόνο από ό,τι αρχικά ελπίζαμε. Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν εξακολουθεί να περπατάει με νάρθηκα. Αυτό θα πάρει λίγο χρόνο. Θα ήταν επιθυμητό να υπάρχει ανταγωνισμός για θέσεις σε όλες τις θέσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Για το ο Τούχελ αν θα επιστρέψει αύριο σε ένα σύστημα με 4 αμυντικούς: «Δεν θα αποκαλύψω την τακτική. Είναι απολύτως φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο να προσαρμόζεις τον σχηματισμό σου. Είναι φυσιολογικό με τις κορυφαίες ομάδες. Θα είναι όλο και πιο σημαντικό με το πόση χαρά και πειστικότητα παίζουμε. Επιλέξαμε μια επιθετική προσέγγιση το Σαββατοκύριακο. Δεν το είδατε αυτό για αρκετό καιρό από εμάς. Ξέρουμε πολύ καλά τι θα κάνουμε αύριο».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ