ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
Αρχισκόρερ (με συγκάτοικο) ο Παυλίδης στην Eredivisie με ασύλληπτο γκολ! (vid)
Στο Λονδίνο κουμάντο κάνει μόνο η Άρσεναλ! (vid)
Λάθος επιπέδου League Two ο Ράγια και γκολ απ’ το πουθενά η Τότεναμ! (vid)
Τότεναμ – Άρσεναλ: ΘΕΟΤΡΕΛΟΣ Γουάιτ, πήγε να… λύσει τα γάντια του Βικάριο! (vid)
Το VAR έκοψε… μαχαίρι τα χαμόγελα της Τότεναμ! (pics)
Κεφαλιά -κανονιά του Χάβερτς και 3-0 η Άρσεναλ! (vid)
Η Άρσεναλ ξεδίπλωσε την τέλεια αντεπίθεση και ο Σάκα έκανε το 2-0! (vid)
Με… κανονιά από την Τότεναμ έκανε το 1-0 η Άρσεναλ! (vid)
Η μυθική σεζόν του Μέσι – Γλεντάει και τους haters με τα στατιστικά του (pics)
Υποκλιθείτε στην πρωταθλήτρια Ίντερ – Έκανε πλάκα και στην Τορίνο (vid)
Πω, πω ένας Τσαλχάνογλου – Μια γκολάρα και… ΧΑΜΟΣ στο Μιλάνο! (vid)
Ανατροπή από Τσάβι – «Θέλω να μείνουν και οι δύο στην Μπαρτσελόνα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (14/2)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (14/2).

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (14/2)

Ανάλυση και προγνωστικά

Τετάρτη σήμερα και οι μάχες του Champions League δεσπόζουν στο στοιχηματικό κουπόνι. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΛΑΤΣΙΟ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (22:00): Λίγες μέρες πριν από την επιστροφή της στο Champions League, η Λάτσιο έδειξε πως βρίσκει και πάλι τη φόρμα της. Επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της Κάλιαρι για τη Serie A σταματώνας ένα σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη όπου είχε δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Σχετικά εύκολη η επικράτησή της, άνοιξε το σκορ με τον Ντεϊόλα στο 26′ με πέναλτι, 2-0 από τον Ιμόμπιλε στο 49′. Ο Γκαετάνο μείωσε για τους γηπεδούχους στο 51′, αλλά ο Φελίπε Άντερσον στο 65′ επανέφερε την τάξη και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τη Λάτσιο. Δεν είναι φαβορί απέναντι στην Μπάγερν, είναι όμως πολύ δυνατή στην έδρα της, εκεί που έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία 15 παιχνίδια. Απέναντι σε γερμανικές ομάδες η Λάτσιο έχει δύο προκρίσεις και τρεις αποκλεισμούς. Εκτός αναμένεται να μείνει ο αμυντικός Πάτριτς, ο οποίος πάντως δεν είναι στους βασικούς, με τη Λάτσιο να κατεβαίνει πλήρης στο ματς.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΛΑΤΣΙΟ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (22:00): Σε αντίθεση με τη Λάτσιο, που προέρχεται από νίκη, η Μπάγερν έπεσε και εκείνη θύμα της καταπληκτικής Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο. Δε δημιούργησε ούτε μία κλασική ευκαιρία και έχασε στην «BayArena» με 3-0 από την καταπληκτική Μπάγερ, που οδεύει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στάσινιτς στο 18′, Γκριμάλντο στο 50′ και Φρίμπονγκ στις καθυστερήσεις οι σκόρερ για τις «ασπιρίνες», μεγάλη η μουρμούρα για τον Τούχελ και τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε το ματς. Τον κατηγορούν πως κατέβασε τους Βαυαρούς με πολύ αμυντικούς προσανατολισμούς. Στο -5 από την κορυφή, στρέφει την προσοχή της στο Champions League που ο στόχος είναι να φτάσουν μέχρι τέλους. Απέναντι σε ιταλικές ομάδες έχει καταπληκτική προϊστορία, αφού σε δώδεκα αναμετρήσεις έχει δέκα νίκες, δύο ισοπαλίες και καμία ήττα. Έχει προβλήματα καθώς εκτός είναι οι αμυντικοί Ντέιβις και Σαρ, ενώ από τη μεσοεπιθετική γραμμή δεν παίζουν οι Κομάν και Γκνάμπρι.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ (22:00): Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε το ντέρμπι με τη Λιλ (3-1) και σε συνδυασμό με το Νις – Μονακό 2-3, αύξησε τη διαφορά της στο +11. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 6’, αντέδρασε άμεσα και μέχρι το 17’ το είχε γυρίσει ήδη (2-1). Μάλιστα, έπαιξε χωρίς τον Εμπαπέ, λόγω ενός χτυπήματος στον αστράγαλο. Θα μπορούσε να παίξει, αν κρινόταν απαραίτητο, αλλά ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να τον αφήσει να φτάσει στο 100% για να τον έχει απόψε σε καλύτερη κατάσταση. Το είπε κιόλας ότι είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Συνολικά δείχνει σε καλή κατάσταση, ούσα αήττητη από το 2-1 από τη Μίλαν στις 7 Νοεμβρίου. Από τότε, μετράει 12 νίκες και 4 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις. Θυμίζουμε, στη φάση των ομίλων πέρασε ως 2η, σε ισοβαθμία με τη Μίλαν, πίσω από την Ντόρτμουντ. Παραμένουν εκτός και για το Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Σοσιεδάδ οι Σκρίνιαρ (κεντρικός αμυντικός), Κιμπεμπέ (κεντρικός αμυντικός), όπως και ο ανέτοιμος Μέντες (αριστερό μπακ).

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ (22:00): Η Σοσιεδάδ έχασε 1-0 εντός από την Οσασούνα, σε ματς που ήταν καλύτερη, είχε φάσεις, αλλά γκολ δεν βρήκε και έχασε έδαφος. Ήταν η πρώτη ήττα μετά το 2-1 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στις 13 Ιανουαρίου και ενώ είχε μεσολαβήσει μία εξάδα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις με 3-3-0. Τυχαίο ή όχι, ζορίζεται το τελευταίο διάστημα και έχει συμπληρώσει τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη και γκολ. Είχαν προηγηθεί οι «λευκές» ισοπαλίες με Μαγιόρκα, Χιρόνα, Ράγιο Βαγεκάνο. Στο Champions League, είχε φανταστική παρουσία στον όμιλό της όπου τερμάτισε πρώτη, πάνω από Ίντερ, Μπενφίκα, Σάλτσμπουργκ. Ήταν και άτυχη, όμως, μιας και της «έπεσε» πολύ δυνατός αντίπαλος. Αρκετά τα προβλήματα και για τους Βάσκους, δεν παίζουν ο τιμωρημένος Ελουστόντο (κεντρικός αμυντικός) και οι τραυματίες Οντριοθόλα (δεξί μπακ), Φερνάντες (επιθετικός), Τίρνι (αριστερό μπακ), Μπέκερ (επιθετικός), Μουνιόθ (αριστερό μπακ). Αμφίβολος δίνεται ο Ογιαρθάμπαλ (εξτρέμ), αλλά είναι κανονικά στην αποστολή.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου,  Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ