ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Και τώρα να περάσει ο… επόμενος για τη Μίλαν! (vids)

Η Μίλαν δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Ρεν και έτσι επικράτησε με σκορ 3-0.

Και τώρα να περάσει ο… επόμενος για τη Μίλαν! (vids)

Η Μίλαν έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της στoυς «16» του Europa League. Οι Μιλανέζοι είχαν σε μεγάλο βράδυ τον Λόφτους Τσικ, ο οποίος με τα δύο γκολ του συνέβαλλε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του επικρατήσει εντός έδρας με σκορ 3-0 στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τη Ρεν.

Εντυπωσιακός και σε αρκετές περιπτώσεις για τους γηπεδούχους ο Ραφαέλ Λεάο που πέρα από ένα τέρμα και μία ασίστ που έδωσε, χάρισε πλούσιο θέαμα στους φίλους των «ροσονέρι».

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Μίλαν μπήκε αγριεμένη στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Ρεν. Οι ποδοσφαιριστές του Πιόλι με τις κινήσεις τους και τη διάθεσή τους έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο. Μάλιστα, οι Μιλανέζοι στο 5′ είχαν και δοκάρι με τον Λεάο. Ο Πορτογάλος εξτρέμ κατέβασε την μπάλα με το στήθος, όμως, η προσπάθειά του για λίγο δεν κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Μανταντά.

Όμως, αυτό που δεν έκανε ο Λεάο το έκανε ο Λόφτους Τσικ στο 32′. Ο Άγγλος μέσος βρέθηκε στο σωστό σημείο και με ωραία κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Από εκεί και πέρα η Μίλαν συνέχισε να ελέγχει με άνεση και ευκολία την κυκλοφορία της μπάλας και αν ο Λεάο, μαζί με τους υπόλοιπους επιθετικούς της ιταλικής ομάδας κάπου το έχαναν στο τέλος των προσπαθειών τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο όλα άλλαξαν και μάλιστα πολύ γρήγορα. Μόλις στο 47′ ο Λόφτους Τσικ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 και έκανε τους φίλους της Μίλαν να νιώθουν μεγαλύτερη σιγουριά για το τελικό αποτέλεσμα. Το κερασάκι στην… τούρτα έμελλε να μπει από τον παίκτη που ήθελε περισσότερο από κάθε άλλον να σκοράρει: τον Λεάο. Ο Πορτογάλος εξτρέμ με ωραίο τακουνάκι άφησε την μπάλα στον Ερναντές με τον Γάλλο να βρίσκει εκ νέου τον συμπαίκτη του και εκείνος με πλασέ στην κίνηση να «γράφει» το 3-0.

Η Μίλαν από εκείνο το σημείο και έπειτα έριξε αρκετά τον ρυθμό της. Οι Γάλλοι έπαιρναν ολοένα και περισσότερο θάρρος με την μπάλα στα πόδια τους και απείλησαν σε αρκετές περιπτώσεις την εστία του Μενιάν. Όμως, ο πρώην κίπερ της Λιλ ήταν σε ετοιμότητα και τους νίκησε όλες τις φορές που χρειάστηκε να επέμβει, ενώ ακόμη περισσότερες είδε την μπάλα να φεύγει αρκετά μακριά από εκείνον.

Το 3-ο έμεινε ως το τέλους για τους Μιλανέζους που είναι πολύ κοντά σε μία πρόκριση αν και εφόσον παίξουν έτσι και στη ρεβάνς που θα γίνει στην έδρα της Ρεν!










Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ