ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Από κανόνια σε… πυρηνικά όπλα: Ακόμη μία νίκη της Άρσεναλ με πολλά γκολ! (vid)

Η Άρσεναλ είχε εύκολο έργο στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Νιούκαστλ, με αποτέλεσμα να επικρατήσει με σκορ 4-1.

Από κανόνια σε… πυρηνικά όπλα: Ακόμη μία νίκη της Άρσεναλ με πολλά γκολ! (vid)

Η Άρσεναλ δεν είναι απλά «ζεστή». Αλλά… καυτή. Οι Λονδρέζοι σημείωσαν έξι γκολ με τη Γουέστ Χαμ, πέντε με την Μπέρνλι και άλλα τέσσερα κόντρα στη Νιούκαστλ, επικρατώντας με σκορ 4-1 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League.

Έτσι, οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα συνέχισαν το σπουδαίο τους σερί στο αγγλικό πρωτάθλημα από τότε που μπήκε το 2024 μετρώντας μόνο νίκες και έχοντας σκοράρει 25 γκολ, ενώ έχουν δεχτεί μόλις τρία.

Μεγάλο παιχνίδι από τον Ζορζίνιο που έδειξε την κλάση του, κάνοντας όλη την αθόρυβη και ουσιαστική δουλειά για τους Λονδρέζους.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Άρσεναλ έδειξε τα… δόντια της, αλλά και τις προθέσεις που είχε απέναντι στη Νιούκαστλ. Οι παίκτες του Αρτέτα είχαν την μπάλα στα πόδια τους και με το κλασικό παιχνίδι τους προσπάθησαν να φτάσουν με τις σωστές και κατάλληλες προϋποθέσεις όσο πιο κοντά στην εστία του Κάριους γινόταν.

Όμως, αυτό δεν ήταν το πιο εντυπωσιακό. Αλλά πως οι γηπεδούχοι «έπνιγαν» με την υψηλή πίεσή τους τους ποδοσφαιριστές του Χάου, όπου δεν μπορούσαν να αλλάξουν παραπάνω από δύο με τρεις πάσες πριν κάνουν κάποιο γέμισμα προς το πουθενά. Αυτό έδινε στην Άρσεναλ τη δυνατότητα να εκδηλώνει τη μία επίθεση μετά την άλλη.

Οι πρώτες δύο καλές στιγμές ανήκαν στον Σάκα. Ο Ράις στο 10′ έφτασε κοντά στο 1-0 αλλά ο Κάριους ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Όμως, αυτό έμελλε να αλλάξει στο 18′. Ο Σάκα εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά με τον Γκάμπριελ να παίρνει την κεφαλιά και να τη στέλνει στην εστία του Γερμανού κίπερ, όμως, στο ριπλέι φάνηκε ότι ήταν αυτογκόλ με τον Μπότμαν να κάνει το 1-0 εις βάρος της ομάδας του.

Γενικότερα ο ρυθμός ήταν πολύ καλό με τους γηπεδούχους να κάνουν ό,τι θέλουν τη Νιούκαστλ. Η πίεση ήταν υψηλή και όλα έδειχναν ότι θα έμπαινε και άλλο γκολ. Όπως και συνέβη στο 24′ με τον Μαρτινέλι να στρώνει στον Χάβερτς με τον Γερμανό στράικερ από κοντά να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Η Άρσεναλ συνέχισε να πιέζει και αν οι Μαρτινέλι, Χάβερτς και Σάκα δεν ήταν δίσταζαν τόσο ή αν ήταν πιο εύστοχοι τότε το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο κιόλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νιούκαστλ προσπάθησε να είναι πιο δημιουργική, επιθετική και γενικότερα να κάνει λίγο πιο δύσκολη τη ζωή του Ράγια. Και τα κατάφερε με τον Αλμιρόν και τον Ίσακ. Αλλά ως εκεί. Οι παίκτες του Αρτέτα δεν άργησαν να βρουν ρυθμό και να πάρουν πάλι την μπάλα στα πόδια τους. Αλλά δεν έμειναν μόνο εκεί σημείωσαν ακόμη δύο γκολ. Το 3-0 έγινε από τον Σάκα στο 65′, μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια του Άγγλου εξτρέμ. Το 4-0 έγινε από τον Κίβιορ στο 69′ μετά από κόρνερ του Ράις και κεφαλιά του Πολωνού στόπερ που βρήκε σε πολλά σώματα.

Οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμό και το εκμεταλλεύτηκε η Νιούκαστλ που μείωσε σε 4-1 με το γκολ του Γουίλοκ. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ των «καρακαξών», μετά από δέκα χρόνια, στην έδρα της Άρσεναλ που είχε μερικές ακόμη καλές φάσεις με τον Σμιθ Ρόου κα τον Τροσάρ, αλλά το 4-1 έμεινε ως το τέλος!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ