ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (24/2)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (24/2)

Ανάλυση και προγνωστικά

Σάββατο σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι κάτι παραπάνω από πολλές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (22:00): Η Άρσεναλ δεν τα κατάφερε στην Πορτογαλία και έχασε 1-0 από την Πόρτο με το υπέροχο τέρμα του Γκαλένο στο 94’. Δεν την άφησε η αντίπαλός της να πιάσει καλό ρυθμό και έκλεισε το ματς χωρίς τελική στην εστία, απειλώντας κατά κύριο λόγο με στατικές φάσεις. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, ήταν σαρωτική και απέναντι στην Μπέρνλι (5-0), δείχνοντας ότι όταν πατάει το πόδι στο γκάζι, είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις. Με αυτό το ματς, μάλιστα, έφτασε τις 5 σερί νίκες στην Premier League με 21-2 τέρματα! Πιο πριν, θυμίζουμε, είχε διαλύσει με 6-0 τη Γουέστ Χαμ, ξανά εκτός έδρας. Είναι καλύτερα, αλλά παραμένουν αμφίβολοι για το Άρσεναλ – Νιούκαστλ οι Ζεσούς (επιθετικός), Παρτέι (μέσος). Αντίθετα, σίγουρα εκτός είναι ο Τομιγιάσου (δεξί μπακ), ο Τίμπερ (κεντρικός αμυντικός) και ο Ζιντσένκο (αριστερό μπακ).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (22:00): Η Νιούκαστλ γλίτωσε τα χειρότερα απέναντι στην Μπόρνμουθ (2-2), όμως, δεν μπόρεσε να αποφύγει την «γκέλα». Ισοφάρισε στο 92’ με το πλασέ του Ρίτσι, την ώρα που είχε δει τον Ντουμπράβκα να κάνει ολέθριο λάθος (γλίστρησε μπροστά από την εστία του!) και τον Σολάνκε να σκοράρει το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του. Όλα στραβά κι ανάποδα! Πάνω που πάει να βρει τα πάνω της και λίγο ρυθμό, κάνει και μία μεγάλη «γκέλα». Θυμίζουμε, μετά το 3-1 επί της Άστον Βίλα, έφερε 4-4 εντός με τη Λούτον, ενώ μετά το 3-2 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ, άφησε βαθμούς με την Μπόρνμουθ. Θα χρειαστεί να ανεβάσει ρυθμό και να περιορίσει τα λάθη, αν θέλει να έχει ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Γουίλοκ (μέσος) και Ίσακ (επιθετικός) είναι καλύτερα και ενδεχόμενη επιστροφή τους «ανεβάζει» όλη την ομάδα. Την ίδια ώρα, παραμένουν εκτός για το Άρσεναλ – Νιούκαστλ οι Πόουπ (τερματοφύλακας), Ζοέλιντον (μεσοεπιθετικός), Γουίλσον (επιθετικός), Άντερσον (μεσοεπιθετικός), Τάργκετ (αριστερό μπακ) και ο τιμωρημένος Τονάλι (μέσος).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΧΕΤΑΦΕ (17:15): Υπάρχει ελπίδα για την Μπαρτσελόνα; Η νίκη της απέναντι στη Θέλτα στο Βίγκο με 2-1 και η ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ράγιο Βαγεκάνο την έφερε στο μείον οχτώ, ο Τσάβι συνεχίζει να δηλώνει πως όλα παραμένουν ανοιχτά και η Μπάρτσα θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές της. Έχοντας πάντως να διαχειριστεί και μάλλον βάζοντας σε προτεραιότητα το Champions League. Εκεί που μεσοβδόμαδα έπαιξε στην Ιταλία με τη Νάπολι, άνοιξε το σκορ με τον Λεβαντόφσκι, ο Οσιμέν ισοφάρισε στο τελικό 1-1. Αλλά η Μπάρτσα είναι το φαβορί για την πρόκριση και σίγουρα αν βρεθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης θα της… ανοίξει η όρεξη για κάτι παραπάνω. Φιλοξενεί τη Χετάφε σε ματς που δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Παραμένουν οι απουσίες των Φεράν Τόρες, Μπαλντέ, Γκάβι και Μάρκος Αλόνσο.

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΧΕΤΑΦΕ (17:15): Τρίτο σερί ματς και τέταρτο στα πέντε τελευταία (2-2-1) χωρίς ήττα για τη Χετάφε, που χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Βιγιαρεάλ εκτός έδρας. Προηγήθηκε στο 24' με τον Μαξίμοβιτς, τον παίκτη που από το καλοκαίρι θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, αλλά στη συνέχεια έπαιξε άμυνα και παραλίγο να το πληρώσει. Η Βιγιαρεάλ ισοφάρισε με τον Μορένο στο 56' και υπήρξε πολύ πιεστική και δημιουργική μέχρι το τέλος, αλλά δεν κατάφερε να βρει γκολ νίκης. Στη Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα δε θα έχει τους Μαρτίν, Ανγκιλέρι και Αραμπάρι.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ