ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Δευτέρα (26/2)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Δευτέρα (26/2)

Ανάλυση και προγνωστικά

Δευτέρα σήμερα και η μάχη της Ελλάδας στα προκριματικά του Eurobasket δεσπόζει στο στοιχηματικό κουπόνι. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

Ολλανδία – Ελλάδα (20:30): Έδειξε άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στην θεωρητικά ανώτερή της Μεγάλη Βρετανία και ηττήθηκε στην πρεμιέρα εκτός έδρας με σκορ 98-94. Κατάφερε να σκοράρει αρκετά, αλλά είχε θέματα στην άμυνα, που δύσκολα θα λυθούν μέσα σε μερικές ημέρες. Για να φτάσει σε τόσο υψηλή επιθετική παραγωγή, είχε 14/29 τρίποντα, με τους Βαν ντερ Βουρστ, Τσάρλον Κλουφ και Βαν Μπρι, να είναι οι παίκτες που της έδωσαν την μεγαλύτερη ώθηση. Λόγω της ευστοχίας της είχε πολλές ασίστ, αλλά δεν απέφυγε τα λάθη, καθώς το κοντέρ σταμάτησε στα 15. Υποδεχόμενη την Ελλάδα δεν είναι το φαβορί, όμως το σίγουρο είναι πως μπορεί στην χειρότερη περίπτωση να είναι ανταγωνιστική. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να σκοράρει περισσότερους από 65-70 πόντους, κάτι που είναι στις δυνατότητές της και θα βοηθήσει και στην επιβεβαίωση του over.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

Ολλανδία – Ελλάδα (20:30): Παρά το άγχος της πρεμιέρας και της ιδιαιτερότητας της πρώτης παρουσίας στην τεχνική ηγεσία του Βασίλη Σπανούλη, η Εθνική μας επικράτησε της Τσεχίας, βασιζόμενη στην πολύ καλή της παρουσία στην άμυνα. Επέτρεψε μόλις 64 πόντους στους αντιπάλους της και έκανε το πρώτο βήμα για να προκριθεί στο Ευρωμπάσκετ 2025. Αν μάλιστα δεν ήταν τόσο άστοχη στα τρίποντα (σ.σ. 16%), δεν θα είχε αγχωθεί καθόλου. Απέναντι στην Ολλανδία το έργο της θεωρητικά θα είναι πιο εύκολο βάσει δυναμικότητας αντιπάλου, όμως δεν θα έχει την ίδια δωδεκάδα με την Παρασκευή. Και αυτό διότι για λόγους ξεκούρασης και τραυματισμών δεν θα αγωνιστούν οι Γουόκαπ, Παπανικολάου, Μήτογλου και Λαρεντζάκης. Τις θέσεις τους θα πάρουν οι Μήτρου Λονγκ, Λευτέρης Μαντζούκας, Μιχάλης Λούντζης και Βαγγέλης Ζούγρης. Οι φιλοξενούμενοι, θα στηριχθούν περισσότερο στους Παπαγιάννη, Χαραλαμπόπουλο, Τολιόπουλο και Ρογκαβόπουλο, και όλοι μαζί έχουν το ταλέντο να επικρατήσουν με διαφορά περισσότερης από μία κατοχής, σκοράροντας πάνω από 70 πόντους.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΛΑΤΣΙΟ (21:45): Άλλη μια απώλεια βαθμών στα τελευταία παιχνίδια για την Φιορεντίνα, η οποία έχει κάνει μια αγωνιστική «κοιλιά» σε κρίσιμο σταυροδρόμι της σεζόν και δείχνει να χάνει το τρένο της τετράδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στους τελευταίους επτά αγώνες έχει πάρει 5β. από τους 21 που διεκδίκησε, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί 7β. από την τέταρτη θέση και με ματς περισσότερο. Οι «βιόλα» δεν τα κατάφεραν ούτε στο ντέρμπι της Τοσκάνης με αντίπαλο την Έμπολι, με την οποία ήρθαν ισόπαλοι 1-1. Ήταν ο πρώτος εκτός έδρας βαθμός μετά από τρεις διαδοχικές ήττες. Η ομάδα του Βιτσέντζο Ιταλιάνο προηγήθηκε με τον Μπελτράν στο 29’, αλλά, δέχθηκε την ισοφάριση στο 56’ και δεν είχε «απάντηση». Τραυματίες παραμένουν οι Ντοντό (δ. μπακ), Κρίστενσεν (αν. κίπερ), Καστροβίλι (μέσος). Εκτός πλάνων και ο Κουαμέ (επιθετικός), ο οποίος έχει προσληφθεί από ελονοσία και ακολουθεί ειδική θεραπεία σε νοσοκομείο. Την Παρασκευή (23/2) έμαθε αντίπαλο στη φάση των «16» του Conference League και είναι η Μακάμπι Χάιφα.

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΛΑΤΣΙΟ (21:45): Μια απροσδόκητη νίκη, την οποία δεν δικαιούνταν με βάση την εικόνα, πανηγύρισε την Πέμπτη (22/2) η Λάτσιο στο Τορίνο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα. Το εξ αναβολής παιχνίδι είχε χαρακτηριστεί «τελικός», μετά την ήττα από τη Μπολόνια. Η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι ευτύχησε να έχει όλη την τύχη με το μέρος της και απίστευτη αποτελεσματικότητα και χάρη στα χτυπήματα «κόμπρας» από Γκεντουζί (50’) και Κατάλντι (56’), έφυγε με το διπλό (0-2). Η αποβολή του Χίλα στο 79’ άλλαξε την αριθμητική ισορροπία, αλλά, παρά την πίεση, δεν άλλαξε το παραμικρό. «Πήραμε τρεις χρυσούς βαθμούς, πετυχαίνοντας δύο γκολ στην έδρα μιας ομάδας που είχε δεχθεί μόλις ένα στα τελευταία έξι στο γήπεδό της. Στο πρώτο ημίχρονο υποφέραμε, αλλά, στο δεύτερο κάναμε καλή διαχείριση» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός. Τιμωρημένος ο Χίλα (στόπερ) και τραυματίες οι Χισάι (στόπερ), Ροβέλα (μέσος) και Πάτριτς (δ. μπακ). Τα τελευταία ταξίδια στη Φλωρεντία αφήνουν γλυκιά γεύση, αφού μετράει τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και μόλις μια ήττα στις έξι πιο πρόσφατες επισκέψεις.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ