ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μίλαν κατέληξε στον διάδοχο του Πιόλι – Λοπετέγκι ο εκλεκτός
«Η Σπόρτινγκ θέλει Γιόκερες και Ιωαννίδη μαζί»
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Σ-έξι και όποιος αντέξει τη φετινή Λίβερπουλ! (vids)

Η Λίβερπουλ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο εντός έδρας ματς με τη Σπάρτα Πράγας και νίκησε με σκορ 6-1.

Σ-έξι και όποιος αντέξει τη φετινή Λίβερπουλ! (vids)

Η Λίβερπουλ ακόμα σκοράρει! Δεν το λέμε με σιγουριά, αλλά δεν αποκλείεται να χάσαμε και το μέτρημα! Το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ έκανε… πλάκα για δεύτερη φορά μέσα σε μερικές ημέρες στη Σπάρτα Πράγας και έτσι επικράτησε με σκορ 6-1.

Οι Άγγλοι σε δύο παιχνίδια απέναντι στους Τσέχους σημείωσαν… μόλις 11 γκολ και δέχτηκαν δύο. Οπότε ήταν εκείνοι που πέρασαν πανηγυρικά στα προημιτελικά του Europa League.

TO ΜΑΤΣ:

Λίγο ως πολύ η πρόκριση είχε κριθεί από τον πρώτο κιόλας αγώνα μεταξύ των δύο συλλόγων. Όμως, η Λίβερπουλ δεν είχε κανένα λόγο να μην τα δώσει όλα, ώστε να προσφέρει ένα υπέροχο και εντυπωσιακό βράδυ στους οπαδούς της. Όπως και συνέβη.

Η αλήθεια είναι ότι οι φίλοι των «κόκκινων» για λίγα λεπτά βαρέθηκαν ή δεν πανηγύρισαν κάποιο γκολ της ομάδας τους. Από την ώρα και τη στιγμή που έγινε το 1-0 για το σύνολο του Κλοπ, μετά δεν υπήρχε σταματημός! Στο 7′ ο Νούνιες έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Όμως, μέχρι να καταλάβουν οι Τσέχοι τις τους χτύπησε μάζευαν την μπάλα από τα δίχτυα τους για δεύτερη φορά, μιας και στο 8′ ο Κλαρκ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Ήταν μόλις στο 10ο λεπτό όταν ο Σαλάχ έβαλε και αυτός το… λιθαράκι του. Ο έμπειρος εξτρέμ το τελευταίο χρονικό διάστημα παίρνει ολοένα και περισσότερα λεπτά, ώστε να βρει ρυθμό και σίγουρα τα γκολ του δώσουν ακόμη μεγαλύτερη και καλύτερη ψυχολογική ώθηση. Τα αμυντικά κενά της Σπάρτα Πράγας όχι μόνο ήταν πολλά. Όχι μόνο ήταν μεγάλα. Αλλά τεράστια και οι παίκτες της Λίβερπουλ δεν είχαν καμία πρόθεση να ρίξουν τον ρυθμό τους. Έτσι, το 4-0 έγινε από τον Χάκπο στο 14′ .

Το γκολ της τιμής για την ιστορική ομάδα της Τσεχίας ήρθε από τον Μπιρμάντσεβιτς στο 42′ με το 4-1 υπέρ της αγγλικής ομάδας να είναι και το σκορ του πρώτου μέρους. Πέντε γκολ. Όχι και λίγα.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο ρυθμός έπεσε αρκετά. Όμως, ακόμη και έτσι η Λίβερπουλ ήταν κλάσεις ανώτερη και δεν είχε πρόβλημα όχι μόνο να κάνει φάση, αλλά και να σκοράρει όποτε ανέβαζε έστω και λίγο τον ρυθμό της. Το 5-1 έγινε από τον Σομποσλάι στο 48′ με τον Χάκπο στο 55′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με ωραίο τακουνάκι, μετά από σουτ του Έλιοτ. Από και έπειτα οι Άγγλοι έπαιξαν με το ρολόι, κράτησαν την μπάλα και γενικότερα «πάγωσαν» τον ρυθμό, μιας και αν συνέχιζαν έτσι τότε εύκολα θα μπορούσαν να φτάσουν σε διψήφιο αριθμό τερμάτων με το 6-1 υπέρ της Λίβερπουλ να μένει ως το τέλος και να την στέλνει εύκολα και άνετα στα προημιτελικά του Europa League.







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ