ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΕΠΟΣ και μυθική Γιουνάιτεντ από τα παλιά – Buzzer beater και τάβλα η Λίβερπουλ (vid)

Μακάρι να μην τελείωνε ποτέ! Η Γιουνάιτεντ επικράτησε 4-3 της Λίβερπουλ στην παράταση και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του FA Cup!

ΕΠΟΣ και  μυθική Γιουνάιτεντ από τα παλιά – Buzzer beater και τάβλα η Λίβερπουλ (vid)

Μυθική πρόκριση της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Λίβερπουλ! Η ομάδα του Τεν Χαγκ επικράτησε με 4-3  των “reds” με γκολ του Ντιαλό στο τελευταίο λεπτό της παράτασης (2-2 κ.δ)! Στα ημιτελικά του FA Cup η Γιουνάιτεντ!

Το ματς ξεκίνησε με την Γιουνάιτεντ να έχει την κατοχή της μπάλας πιέζοντας ασφυκτικά την Λίβερπουλ! Αυτή η πίεση μετουσιώθηκε σε γκολ, καθώς στο 10′ ο ΜακΤόμινεϊ πήρε το ριμπάουντ μετά το σουτ του Γκαρνάτσο και από κοντά έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στην συνέχεια η Λίβερπουλ πήρε τα ηνία του ματς και είχε το πάνω χέρι, κλείνοντας την Γιουνάιτεντ στα καρέ της. Και ενώ όλα έδειχναν πως η ομάδα του Τεν Χαγκ θα πάει μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια, τα πάντα άλλαξαν μέσα σε λίγα λεπτά!

Αρχικά ο ΜακΆλιστερ ισοφάρισε στο 44′, με την άμυνα της Γιουνάιτεντ και τον Ονάνα να έχουν ευθύνη! Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Σαλάχ λίγα λεπτά μετά σκόραρε ανενόχλητος για το 2-1, με την ομάδα του Κλοπ να κάνει την μεγάλη ανατροπή

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ είχε το πάνω χέρι από το ξεκίνημα και έδειχνε… πιο επιθετικές διαθέσεις από την Γιουνάιτεντ, η οποία δεν άφηνε κενούς χώρους.

Η ομάδα του Κλοπ έχασε πολλές καλές ευκαιρίες με τους Νούνιεζ, Σαλάχ και ΜακΆλιστερ, όμως ο Ονάνα κρατούσε με νύχια και με δόντια την ομάδα του στο ματς. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η Γιουνάιτεντ δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά και ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο και βρήκε στο 87′ με τον Άντονι να σημειώνει το 2-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

ΠΑΡΑΤΑΣΗ:

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, με τις δύο ομάδες όμως να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και την Γιουνάιτεντ να απειλεί με τον Λίντελοφ στο 101′, όμως η μπάλα δεν πήρε την πορεία που θα ήθελε ο στόπερ των γηπεδούχων.

Ωστόσο… στο 105′ ο Έλιοτ με buzzer beater έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο χρονικό σημείο, γράφοντας το 3-2!

Παρόλα αυτά η Γιουνάιτεντ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε σε 3-3 στο 113΄με τον Ράσφορντ, ενώ το χιτσκοκικό φινάλε ήρθε στο 120′, όταν ο Ντιαλό έγραψε το 4-3 για την Γιουνάιτεντ, σε ένα μυθικό ματς, χαρίζοντας μια τρελή πρόκριση στην ομάδα του!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ