ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Premier League «τελειώνει» τη Νότιγχαμ – Σκληρή τιμωρία για την ομάδα του Μαρινάκη!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ γίνεται η δεύτερη ομάδα της Premier League, μετά την Έβερτον, που τιμωρείται με αφαίρεση βαθμών φέτος!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Premier League «τελειώνει» τη Νότιγχαμ – Σκληρή τιμωρία για την ομάδα του Μαρινάκη!

Δύσκολα τα πράγματα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ! Η ομάδα που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη τιμωρήθηκε από τις αρμόδιες αρχές της Premier League με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών! Μιας και οι ισολογισμοί της έχουν βρεθεί με μεγάλα αρνητικά ποσά τα τελευταία τρία χρόνια, με αποτέλεσμα να έχει «σπάσει» το FFP.

Έτσι, η ομάδα από τα Μίντλαντς γίνεται η δεύτερη ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος, όπου τιμωρείται με αυτό τον τρόπο. Πρώτη ήταν η Έβερτον, όπου αρχικά είδε την Premier League να της αφαιρεί έξι βαθμούς, πριν της δώσει πίσω τους δύο, με την τελική… χασούρα για τα «ζαχαρωτά» να είναι τέσσερις βαθμοί.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ: Το απίθανο γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη στο MLS!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ από την αρχή της σεζόν είχε θέσει έναν στόχο και αυτός ήταν ξεκάθαρος. Να καταφέρει να παραμείνει στην Premier League με πιο εύκολο τρόπο σε σχέση με την περσινή αγωνιστική χρονιά, όπου χρειάστηκε να περιμένει και να παλεύει ως το τέλος για να τα καταφέρει!

Οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Νούνο Εσπίριτο πλέον γίνονται πιο δύσκολες μιας και ναι μεν δεν βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Αλλά πλέον δεν απέχουν και πολύ από αυτή και αν δεν έρθουν άμεσα κάποια θετικά αποτελέσματα, τότε τα δεδομένα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Νότιγχαμ Φόρεστ: «Έσπασε» το FFP και τιμωρείται! Αλλά ετοιμάζει έφεση! 

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Έσπασε» το FFP και τιμωρείται! Αλλά ετοιμάζει έφεση!

Τα τελευταία χρόνια έχουν μπει πολλοί κανόνες στην Premier League, ώστε να υπάρχει διαφάνεια, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Γι’ αυτό τον λόγο υπάρχουν πιο αυστηρά πλαίσια όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα των συλλόγων, όπου καλούνται να μην έχουν μόνο έξοδα, αλλά και μερικά έσοδα. Κοινώς να υπάρχει ένας ισορροπημένος ισολογισμός ανά έτος και να υπάρχει μία οικονομική υγεία.

Σύμφωνα με τους «Times» και το ρεπορτάζ τους τα τελευταία τρία χρόνια τα έξοδα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν τεράστια. Η ομάδα από τη Μίντλαντς απέκτησε 45 παίκτες -οι περισσότεροι με τη μορφή δανεισμού- και αυτό έφερε μία… τρύπα στα ταμεία της τάξεως των 250 εκατομμυρίων λιρών. Από την άλλη στα ταμεία της μπήκαν μόλις… πέντε!

Ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου πρόκειται να ασκήσουν έφεση για να εξαλείψουν την ποινή τους, αφού αναφέρουν ότι η πώληση του Μπρέναν Ρότζερς στην Τότεναμ το περασμένο καλοκαίρι έφερε 45 εκατομμύρια λίρες στα ταμεία του συλλόγου. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό η Νότιγχαμ Φόρεστ θα δώσει και εκτός των γηπέδων μάχη για να δικαιωθεί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ