ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
Ντόρτμουντ: Θετικά νέα για τον Τέρζιτς ενόψει του ντέρμπι με την Παρί!
Συννεφιά στο «Ντέρμπι του Ήλιου», πρώτο γκολ της σεζόν για Έιμπραχαμ! (vid)
O Γουντ έχασε αυτό που δεν… χάνεται και η Σίτι θα τον ευχαριστεί για πάντα! (vid)
Ποστέκογλου: «Πλέον οι διαιτητικές αποφάσεις παίρνονται σε αίθουσες και όχι στο γήπεδο»
Αρχόντισσα η Σίτι στο Νότιγχαμ! (vid)
Απρόοπτο στη Σίτι με Έντερσον, μπήκε ο Ορτέγκα κι ο Γκουαρντιόλα «τρώει τα νύχια του» (vid)
O Αρτέτα κάλυψε τον Ράγια: «Τυχεροί που τον έχουμε! Έκανε μεγάλες επεμβάσεις!»
Αντιεπαγγελματίας Ντούμφρις, πικάρει με τον χειρότερο τρόπο τον Τεό Ερνάντες! (pic)
Άρσεναλ: Κατοστάρης ο Αρτέτα, πιο γρήγορος από τον Βενγκέρ
Η Μπάγερν έδωσε το σύνθημα ενόψει Ρεάλ: «Όλα στα κόκκινα!» (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Ο Μέινου είναι όπως ο Τσάβι, ο Σκόουλς και ο Μπουσκέτς»!

Ο Κόμπι Μέινου κάνει μία πολύ καλή σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο πρώην παίκτης των «Κόκκινων Διαβόλων» φαίνεται πως πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει σπουδαία επίπεδα.

«Ο Μέινου είναι όπως ο Τσάβι, ο Σκόουλς και ο Μπουσκέτς»!

Σε ηλικία μόλις 18 ετών, ο Κόμπι Μέινου γνωρίζει μια αλματώδη άνοδο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνοντας το ντεμπούτο του στην Premier League τον Νοέμβριο και καθιερώνοντας γρήγορα τον εαυτό του ως σταθερό μέλος της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ. Με την εξαιρετική του φόρμα κέρδισε την πρώτη κλήση του στην Εθνική ομάδα της Αγγλίας, έτοιμος να κάνει ενδεχομένως το διεθνές ντεμπούτο του απέναντι στη Βραζιλία το Σάββατο ή το Βέλγιο την Τρίτη σε φιλικά παιχνίδια πριν το Euro 2024. Ο πρώην επιθετικός των «Κόκκινων Διαβόλων», Λουί Σαά, είχε τα καλύτερα να πει για τον νεαρό παίκτη και τον συνέκρινε με μερικούς θρύλους.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Σαά, μιλώντας στο «Bet Fred», υπογράμμισε τις ικανότητες του Μέινου, παρομοιάζοντας την ικανότητά του στην μπάλα με ένα μείγμα του Τσάβι και του Σέρτζιο Μπουσκέτς, αν και σημειώνει ότι δε διαθέτει τη φυσική κατάσταση παικτών όπως ο Φελαϊνί και ο Πολ Πογκμπά. Η συνέπεια και η ικανότητα του Μέινου να υπαγορεύει το παιχνίδι υπό πίεση τονίζονται ως ανεκτίμητα προτερήματα, με την ικανότητά του να διευκολύνει καταστάσεις ένας εναντίον ενός για τους εξτρέμ. Ο Σαά προβλέπει τη συνεχή ανάπτυξη του παίκτη τα επόμενα χρόνια, αναφέροντας τη δυνατότητά του να μιμηθεί τον Πολ Σκόουλς, ιδιαίτερα όσον αφορά την επίγνωση θέσης και την ψυχραιμία. Μέινου

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Με την μπάλα, έχει κάτι από τον Τσάβι και τον Σέρτζιο Μπουσκέτς όταν πηγαίνει μπροστά, αλλά δεν έχει απαραίτητα το σώμα ενός Φελαϊνί ή ενός Πογκμπά. Ο Μέινου έχει δείξει ότι μπορεί να παίζει καλά και σταθερά και ότι ο κόσμος μπορεί να παίξει γύρω του, οπότε είναι πολύ καλό να έχουμε έναν παίκτη με το ταλέντο του και είναι ικανός να παίζει υπό πίεση και να παρέχει στους εξτρέμ την ευκαιρία να αγωνίζονται σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός. Ελπίζω να συνεχίσει να βελτιώνεται τα επόμενα χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια της καριέρας του, ο Πολ Σκόουλς μπορούσε να γυρνάει πιο πίσω στη μεσαία γραμμή και να βγαίνει λιγότερο μπροστά, επειδή ήταν αρκετά έξυπνος ώστε να βρίσκεται στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή. Ο Μέινου έχει την ίδια επίγνωση θέσης. Γνωρίζει πολύ καλά πού βρίσκονται οι συμπαίκτες του και δεν πανικοβάλλεται, οπότε αυτά είναι σπουδαία προσόντα που πρέπει να έχει κανείς στην ηλικία του.

Διαβάστε επίσης: Ράτκλιφ: «Αυτός είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της Γιουνάιτεντ»!

Το να παρέχει τέτοιου είδους διαβεβαίωση στον προπονητή είναι σπουδαίο και γι’ αυτό πιστεύω ότι παίζει τακτικά, επειδή είναι πολύ συγκροτημένος και βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Νομίζω ότι ο Κόμπι θα παίζει στην αμυντική μεσαία γραμμή όταν δεν είναι εκεί ο Κασεμίρο, καθώς είναι ικανός να προσαρμοστεί».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ