Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πιο… καυτός και από την Κόλαση ο Κάι Χάβερτς: «Κάρφωσε» και τη Γαλλία! (vid)
Εθνικές Ομάδες

Πιο… καυτός και από την Κόλαση ο Κάι Χάβερτς: «Κάρφωσε» και τη Γαλλία! (vid)

Ο Κάι Χάβερτς συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα γκολ και τις εμφανίσεις του το τελευταίο χρονικό διάστημα και το επιβεβαίωσε με τη Γερμανία.

23.03.2024 | 23:26

Ο Κάι Χάβερτς το καλοκαίρι όταν άφησε την Τσέλσι για την Άρσεναλ άκουσε πολλά. Ωστόσο, η κριτική ήταν έντονη και στο πρώτο χρονικό διάστημα με τους «κανονιέρηδες».

Ο ταλαντούχος στράικερ, όσο και αν ήθελε ή όσο και αν προσπαθούσε, δεν μπορούσε με τίποτα να σκοράρει και να βοηθήσει σημαντικά το σύνολο του Μίκελ Αρτέτα. Κάτι που συμβαίνει από την έλευση του 2024 και έπειτα.

Ο Κάι Χάβερτς το τελευταίο χρονικό διάστημα κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Άρσεναλ με τα συνεχόμενα γκολ που σημειώνει, όπου μερικά εξ αυτών (όπως με την Μπρέντφορντ) είναι κάτι παραπάνω από σημαντικά.

Ο σούπερ σταρ των Λονδρέζων και με την εθνική ομάδα της Γερμανίας τα πηγαίνει περίφημα, μιας και με κοντινό πλασέ στο 49′ ήταν αυτός που έκανε το 2-0 για τα «πάντσερ» στο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με τη Γαλλία!

Ιδού το γκολ του Κάι Χάβερτς:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version