Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νασρί: «Τα κάναμε… πάνω μας όταν είδαμε τον Κριστιάνο! Μας πήρε για πλάκα η Γιουνάιτεντ»
Άρσεναλ

Νασρί: «Τα κάναμε… πάνω μας όταν είδαμε τον Κριστιάνο! Μας πήρε για πλάκα η Γιουνάιτεντ»

Ο Νασρί θυμήθηκε τα μεγάλα ματς με την Γιουνάιτεντ για τα ημιτελικά του Champions League...

26.03.2024 | 16:09

Μετά από πολλά χρόνια η Άρσεναλ επέστρεψε στους «8» του Champions League και σίγουρα.. όλοι στο Λονδίνο ονειρεύονται την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Το 2009 η Άρσεναλ είχε φτάσει πολύ κοντά, όμως δεν τα κατάφερε κόντρα στην Γιουνάιτεντ, με τους “κόκκινους διάβολους” να αποκλείουν τους Λονδρέζους στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο τότε παίκτης της Άρσεναλ, Σαμίρ Νασρί, αναφέρθηκε στις… δύο ήττες που υπέστη η ομάδα του από την Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είχαν υπερβολικό άγχος, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Σαμίρ Νάσρι για την ήττα της Άρσεναλ στα ημιτελικά του Champions League το 2009 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Όταν πας σε έναν αγώνα με ρίγος…  στη σπονδυλική σου στήλη, μπορείς να νιώσεις ότι θα έχεις ένα υπέροχο παιχνίδι»

Αλλά με το που είδαμε την Γιουνάιτεντ… τα κάναμε πάνω μας! Χεστ..αμε πάνω μας και αντιμετωπίσαμε μια Γιουνάιτεντ με έναν σπουδαίο Κριστιάνο Ρονάλντο», είπε ο Γάλλος πρώην σταρ των Λονδρέζων.

Να θυμίσουμε πως η Γιουνάιτεντ είχε επικρατήσει με 1-0 στο Ολντ Τράφορντ, ενώ κέρδισε με 3-1 και στο Emirates, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό στον οποίον και ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version