ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Σίτι: Να μην τελείωνε ποτέ αυτός ο τελικός (vid)

Ματσάρα... διαφήμιση του ποδοσφαίρου! Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι τα έδωσαν όλα (3-3) και μας χάρισαν μια σπουδαία βραδιά.

Ρεάλ Μαδρίτης – Σίτι: Να μην τελείωνε ποτέ αυτός ο τελικός (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι μας χάρισαν μια παράσταση που θα συζητάμε για χρόνια. Μια ντερμπάρα γεμάτη ανατροπές, γκολάρες, πάθος, ένταση, τα πάντα. Ένα άκρως χορταστικό 3-3 με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα στο χορτάρι του Σαντιάγκο Μπερναμπέου και να αποζημιώνουν στο μέγιστο όλους εμάς που είδαμε τον αγώνα.

Το ματς

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι. Μια μάχη που περίμεναν εβδομάδες οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι. Το Σαντιάγκο Μπερναμπέου φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχθηκε τους πρωταθλητές Ευρώπης. Από τη μία η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι και από την άλλη αυτή του Πεπ Γκουαρντιόλα. Και οι δύο ήθελαν τη νίκη στη πρώτη μεταξύ τους κόντρα. Ήθελαν να αποκτήσουν απόψε το πλεονέκτημα για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν ιδανικό για να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Μόλις στο 2′ οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους ευκαιρία κατάφεραν να αιφνιδιάσουν και να ανοίξουν το σκορ. Ο Μπερνάρντο Σίλβα εκτέλεσε απευθείας, μπέρδεψε τον Λούνιν και από μακρινή θέση έκανε το 1-0. Ένα γκολ που προκάλεσε βουβαμάρα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Η «Βασίλισσα» όμως δεν έμεινε εκεί! Άφησε γρήγορα πίσω την ψυχρολουσία και ξεκίνησε την αντεπίθεσή της. Στο 12′ στη δική της ουσιαστικά πρώτη μεγάλη στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε τον τρόπο και παραβίασε την εστία του Ορτέγκα. Ο Καμαβινγκά επιχείρησε το σουτ, η μπάλα… έσπασε και κατέληξε στα δίχτυα της Σίτι για το 1-1. Σαν να μην έφθανε αυτό, δύο λεπτά μετά ήρθε η απόλυτη ανατροπή για τους Μαδριλένους. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ροντρίγκο να πετύχει γκολ και να προκαλέσει πανδαιμόνιο στη Μαδρίτη. Ο Βραζιλιάνος βγήκε τετ α τετ, κέρδισε αμυντικούς και Ορτέγκα και έκανε το 2-1.

Στο υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ Μαδρίτης κυριάρχησε. Νίκησε τις περισσότερες μονομαχίες και περιόρισε πολύ τη δράση των φιλοξενούμενων. Η Μάντσεστερ Σίτι είχε τη κατοχή της μπάλας όμως χωρίς ουσία. Λίγες οι μεγάλες φάσεις μέχρι το 45′. Ημίχρονο 2-1 υπέρ της «Βασίλισσας».

Στην επανάληψη όπως αναμενόταν η Μάντσεστερ Σίτι ήταν και πάλι η ομάδα που είχε τον έλεγχο του αγώνα. Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτή που είχε τις καλές στιγμές για να βρει τα αντίπαλα δίχτυα. Μπέλινγχαμ και Βινίσιους είχαν τις στιγμές τους όμως η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι. Όσο περνούσε ο χρόνος όμως τόσο οι «Πολίτες» κρατούσαν εκείνοι τη μπάλα στα πόδια τους και έψαχναν το 2-2. Το γκολ αυτό έδωσε… φτερά στους «Πολίτες» και άλλαξε το ρυθμό του αγώνα.

Σαν να μην έφθανε αυτό για τη Ρεάλ Μαδρίτης, πέντε λεπτά αργότερα η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε ακόμη ένα ηχηρό χτύπημα στην περιοχή της «Βασίλισσας». Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Γκβάρντιολ να πετύχει ένα καταπληκτικό τέρμα. Ένα φαλτσαριστό σουτ με τη μπάλα να αναπαύεται στη γωνία του Λούνιν. Οι φιλοξενούμενοι πίστεψαν πως με το τέρμα του Κροάτη έβαζαν γερές βάσεις νίκης όμως δεν υπολόγιζε το πάθος των παικτών του Κάρλο Αντσελότι.

Στο 79′ οι γηπεδούχοι βρήκαν τη φάση τους και έβαλαν ξανά φωτιά στον αγώνα. Ο Βινίσιους έκανε τη σέντρα στα δεξιά και εκεί ο Βαλβέρδε με μονοκόμματο σουτ σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ κάνοντας το 3-3. Στο τελευταίο μέρος του αγώνα οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους όμως καμία δεν άλλαξε την μοίρα του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα 3-3.

 














Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ