ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

H Άρσεναλ ήταν… Άρσεναλ και έχασε από τη Βίλα (το πρωτάθλημα)! (vid)

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την Άστον Βίλα που επικράτησε 2-0 της Άρσεναλ που βλέπει τα όνειρα τίτλου να κάνουν... φτερά.

H Άρσεναλ ήταν… Άρσεναλ και έχασε από τη Βίλα (το πρωτάθλημα)! (vid)

Η Άρσεναλ ήθελε τη νίκη στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Άστον Βίλα όχι μόνο για να συνεχίσει το σερί της. Αλλά και να επιστρέψει στην κορυφή, μιας και η Λίβερπουλ είχε ηττηθεί εντός έδρας από την Κρίσταλ Πάλας. Και όχι μόνο κορυφή δεν θα δει. Μα πλέον από πάνω της είναι η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα… λιποθύμησαν και ηττήθηκαν εντός έδρας με σκορ 2-0 από τους «χωριάτες» στο πλαίσιο της 3η2 αγωνιστικής της Premier League. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη μέσα στη σεζόν για τη Βίλα κόντρα στους Λονδρέζους κάτι που γίνεται για τρίτη φορά στην ιστορία του συλλόγου (1992-1993/2020-2021).

Η Άρσεναλ έχασε για πρώτη φορά μέσα στο 2024.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης φαινόταν ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Μόλις στο 2′ η Άστον Βίλα απείλησε την εστία του Ράγια, όμως, η κεφαλιά του Γουότκινς πέρασε για λίγο έξω! Από εκεί και πέρα η Άρσεναλ έκανε το γνωστό της παιχνίδι. Κατοχή, πολλές πάσες και ακόμη περισσότεροι συνδυασμοί. Το pressing από τους γηπεδούχους είχε τρομερά μεγάλη ένταση και διάρκεια, αφού ανέβαιναν μέχρι και τέσσερις παίκτες για να αναγκάσουν εκείνους της Βίλα να χάσουν την μπάλα.

Οι Λονδρέζοι με τον Χάβερτς βγήκαν μπροστά αλλά ο Γερμανός δεν είχε καθόλου καλές επαφές με τον πρώην παίκτη της Τσέλσι να χάνει τη πρώτη μονομαχία με τον Μαρτίνες στο 7′, αφού το πλασέ του το σταμάτησε ο έμπειρος τερματοφύλακας. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Σάκα ήταν αυτός που κουβάλησε περισσότερο την μπάλα για την Άρσεναλ και φάνηκε η διαφορά κατευθείαν. Ωστόσο, ο Άγγλος εξτρέμ στι φάσεις που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν σε όλες άστοχος. Όπως και ο Ζεσούς.

Την καλύτερη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο την είχε στο 39′ η Βίλα με τον Γουόκτινς, όπου το σουτ του βρήκε στο δοκάρι του Ράγια. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Τροσάρ δεν κατάφερε να σκοράρει από το ένα μέτρο όταν ο Μαρτίνες τον σταμάτησε με το πόδι. Η Άρσεναλ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με 14 τελικές!

Στο δεύτερο μέρος τα δεδομένα ήταν τελείως διαφορετικά. Η Άστον Βίλα έκλεισε τους χώρους και οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν μπορούσαν να κάνουν φάση, αλλά δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους. Ο Τίλεμανς είδε την μπάλα μετά από ένα σουτ του να βρίσκει δοκάρι και γραμμή, όμως, όλα άλλαξαν στο 84′ όταν μετά από μία παράλληλη σέντρα ο Ράγια δεν μπλόκαρε την μπάλα και αυτή πήγε στα πόδια του Μπέιλι που έκανε το 1-0. Λίγο αργότερα (87′) ο Τίλεμανς βρήκε σε ανοιχτό γήπεδο τον Γουότκινς και εκείνος πήγε… καροτσάκι τον Σμιθ Ρόου και με απίθανο πλασέ έκανε το 2-0 που έμεινε ως το φινάλε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ