Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ φαίνεται πως θέλει να φέρει πίσω στον σύλλογο τον Γιούργκεν Κλοπ, αλλά από διαφορετικό πόστο αυτή τη φορά.

26.04.2024 | 23:34

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ τρέφει έντονο ενδιαφέρον για να καλωσορίσει πίσω τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος μετά το τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, για να αναλάβει έναν διοικητικό ρόλο όταν είναι έτοιμος, όπως αναφέρει ο Μιγκέλ Ντιλέινι, δημοσιογράφος του «Independent».

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Στο ενημερωτικό δελτίο του Ντιλέινι «Reading the Game», υποστηρίζει ότι η επιστροφή στην ομάδα της Bundesliga θα μπορούσε να είναι μια πιθανή επιλογή για τον Γερμανό προπονητή, αν και παραμένει αβέβαιο αν θα δεχθεί την πρόταση, καθώς δεν είναι γνωστό ακόμα αν θα θελήσει να προπονήσει ξανά κάποια ομάδα.

Η Ντόρτμουντ θέλει σε άλλο πόστο τον Κλοπ

Θυμίζουμε πως η θητεία του Κλοπ στη Λίβερπουλ ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2015 μετά την αποχώρησή του από την Ντόρτμουντ στο τέλος της σεζόν 2014-15, μετά από επτά σεζόν με τους Γερμανούς, κάνοντας τον αμέσως αγαπητό στους οπαδούς των «Κόκκινων». Ο 56χρονος θα αποχαιρετήσει το Άνφιλντ με μια εντυπωσιακή συγκομιδή, που περιλαμβάνει έναν τίτλο Premier League, ένα Κύπελλο Αγγλίας, δύο Carabao Cup, ένα Champions League, ένα FA Community Shield, ένα UEFA Super Cup και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Διαβάστε επίσης: Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)

Ανακοινώνοντας δημόσια την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θέση του προπονητή της Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν τον Ιανουάριο, ο Κλοπ επικαλέστηκε την εξάντληση μετά από σχεδόν μια δεκαετία στο «τιμόνι», σκοπεύοντας να ξεκινήσει ένα σαββατικό διάλειμμα στη συνέχεια. Αν και ο Κλοπ έχει συνδεθεί με τη θέση του στην εθνική ομάδα της Γερμανίας, προς το παρόν δεν έχει άμεσα σχέδια για την ανάληψη οποιουδήποτε προπονητικού ρόλου. Ενώ οι εικασίες στροβιλίζονται γύρω από την ενδεχόμενη επιστροφή του Κλοπ στην άκρη κάποιου πάγκου στο μέλλον, μια διοικητική θέση στην Ντόρτμουντ θα μπορούσε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του στο μεσοδιάστημα.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version