Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Λίβερπουλ

Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!

Η Λίβερπουλ τα βρήκε σε όλα με τη Φέγεενορντ και του χρόνου θα έχει στον πάγκο της τον Άρνε Σλοτ.

26.04.2024 | 23:56

Ο Γιούργκεν Κλοπ τον Ιανουάριο σόκαρε τον ποδοσφαιρικό κόσμο καθώς ανακοίνωσε πως μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ. Φυσικά, κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο και έτσι η αγγλική ομάδα από την πρώτη στιγμή άρχισε να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Όπως είναι λογικό αρκετά ήταν τα ονόματα που συνδέθηκαν με τη Λίβερπουλ. Ο Τόμας Τούχελ, ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο Τσάμπι Αλόνσο (ο οποίος ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο στην Μπάγερ Λεβερκούζεν), ο Ντε Ζέρμπι και ο Τσάβι είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που ακούστηκαν για τον πάγκο των «Κόκκινων». Ωστόσο, ο σύλλογος κινήθηκε σε διαφορετική κατεύθυνση και βρήκε τον αντικαταστάτη του Κλοπ στην Ολλανδία, και πιο συγκεκριμένα στη Φέγεενορντ και στο πρόσωπο του Άρνε Σλοτ.

Η Λίβερπουλ θα έχει στον πάγκο της τον Σλοτ

Πριν από λίγες μέρες ο προπονητής έκανε γνωστό πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ και πως επιθυμεί να υπογράψει στον σύλλογο. Έτσι, η Λίβερπουλ έπρεπε να τα βρει σε όλα με την ολλανδική ομάδα, αφού ο τεχνικός δε μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Όπως έκανε γνωστό ο έγκυρος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Λίβερπουλ τα βρήκε σε όλα με τη Φέγεενορντ και έτσι στο τέλος της σεζόν θα υπογράψει στον Άρνε Σλοτ. Αναλυτικότερα, οι «Κόκκινοι» θα πληρώσει 13 με 15 εκατομμύρια ευρώ και έτσι θα αποκτήσουν τον κόουτς που επιθυμούν.

Διαβάστε επίσης: Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!

Ο Άρνε Σλοτ έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Άλκμααρ και της Φέγεενορντ. Στην πρώτη έμεινε για 58 αγώνες και στη δεύτερη έχει προπονήσει 145 φορές. Στην καριέρα του έχει πανηγυρίσει ένα Πρωτάθλημα Ολλανδίας πέρσι και το Κύπελλο φέτος, και τα δύο με τη Φέγεενορντ. Έτσι, πλέον μένει μόνο να μπουν οι επίσημες υπογραφές το καλοκαίρι, ώστε να ξεκινήσει τη δυσκολότερη θητεία του μέχρι τώρα.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version