Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)
Λίβερπουλ

Έξαλλος Σαλάχ: «Αν μιλήσω… έχει να γίνει χαμός! Αφήστε με» (vid)

Ο Σαλάχ δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο επεισόδιο με τον Γιούργκεν Κλοπ!

27.04.2024 | 17:59

Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία, μετά και το επεισόδιο ανάμεσα στον Μοχάμεντ Σαλάχ και τον Γιούργκεν Κλοπ, καθώς οι δύο άνδρες λίγο έλειψαν να πιαστούν στα χέρια, καθώς στο 82′ του ματς κόντρα στην Γουέστ Χαμ, υπήρξε ένταση, με τους πιο ψύχραιμους να τους χωρίζουν.

Μετά το τέλος του ματς ο Κλοπ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να σχολιάσει το γεγονός, τονίζοντας παράλληλα πως το θέμα λύθηκε από την πλευρά του, καθώς μίλησε με όλους τους παίκτες στα αποδυτήρια.

Από την άλλη όμως ο Μοχάμεντ Σαλάχ, δεν ήταν και τόσο ψύχραιμος! Μετά την λήξη της αναμέτρησης, οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να κάνει δηλώσεις, όμως ο ίδιος όντας έξαλλος απάντησε με μια επική ατάκα που θα συζητηθεί!

«Αφήστε με καλύτερα γιατί αν μιλήσω σήμερα, τότε θα ανάψω φωτιές και θα υπάρξει ένταση», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Σαλάχ!

Αντιλαμβάνονται όλοι πως οι σχέσεις ανάμεσα σε Κλοπ και Σαλάχ είναι σε τραγικό επίπεδο μετά και από αυτήν την ένταση και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον κάποια… επίσημη τοποθέτηση, προκειμένου να μάθουμε για ποιον λόγο υπήρξε αυτή η διαφωνία

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version